Tog fra Zurich til Paris

De billigste tog fra Zurich til Paris

Tider og priser for 31. jan.

Billigste

702 kr

Gennemsnit

781 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

SNCF | TGV Lyria
16:34Zurich4t04 20:38Paris
0 skift
702 kr1Enkeltbillet
SNCF | TGV Lyria
14:34Zurich4t06 18:40Paris
0 skift
820 kr1Enkeltbillet
SNCF | TGV Lyria
17:34Zurich4t15 21:49Paris
0 skift
820 kr1Enkeltbillet

Togtider Zurich til Paris

Viser tog for i morgen, tirsdag 31. januar
SNCF | TGV Lyria
14:34Zurich4t06 18:40Paris
0 skift
SNCF | TGV Lyria
16:34Zurich4t04 20:38Paris
0 skift
SNCF | TGV Lyria
17:34Zurich4t15 21:49Paris
0 skift

Dette er dagens sidste tog.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

tir
31. jan.
ons
01. feb.
tor
02. feb.
fre
03. feb.
lør
04. feb.
søn
05. feb.
man
06. feb.
tir
07. feb.
ons
08. feb.
tor
09. feb.
fre
10. feb.
lør
11. feb.
søn
12. feb.
man
13. feb.
tir
14. feb.
ons
15. feb.
tor
16. feb.
fre
17. feb.
lør
18. feb.
søn
19. feb.
man
20. feb.

De hurtigste tog fra Zurich til Paris

Tider og priser for 31. jan.

Hurtigste rejse

4 t 4 m

Gennemsnit

4 t 8 m

Togafgange pr. dag

3

Afstand

489 km

Ud af de 3 togafgange, der hver dag kører fra Zurich til Paris, kører 3 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

SNCF | TGV Lyria
16:34Zurich4t04 20:38Paris
0 skift
702 kr1Enkeltbillet
SNCF | TGV Lyria
14:34Zurich4t06 18:40Paris
0 skift
820 kr1Enkeltbillet
SNCF | TGV Lyria
17:34Zurich4t15 21:49Paris
0 skift
820 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i Paris?

Vis på kort

De mest populære hoteller

Se mere

Hele huse og lejligheder

Se mere

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Oversigt: Tog fra Zurich til Paris

distanceAfstand489 km
durationGennemsnitlig rejsetid med tog4 t. 7 min.
priceGennemsnitlig billetpris for tog837 DKK
frequencyAntal Tog5 dagligt
changesDirekte togJa, der er 5 direkte tog dagligt
carriersTogselskaberSNCF | TGV INOUI, Deutsche Bahn, SNCF | TGV Lyria, SNCF | TER, SNCF | TGV, SNCF | TGV Lyria eller Deutsche Bahn with connection

Med toget fra Zurich til Paris er denne tur 489 km lang og tager i gennemsnit 4 t. 7 min. med vores partnere som SNCF | TGV INOUI, Deutsche Bahn, SNCF | TGV Lyria, SNCF | TER, SNCF | TGV, SNCF | TGV Lyria eller Deutsche Bahn with connection. Normalt det 5 tog om dagen, inklusive direkte forbindelser. Du får den billigste togbillet på denne rejse for helt ned til 576 DKK, men gennemsnitsprisen for togbilletter er 837 DKK. Rejsende rejser oftest fra Zürich HB og ankommer til Paris Gare de Lyon.

Togselskaber: Deutsche Bahn fra Zurich til Paris

Med tog fra Deutsche Bahn finder du din rejse imellem Zurich og Paris fra 576 DKK. Med mere end 1000 selskaber på Omio, kan du finde de bedste togplaner og billetter til din rejse.

Deutsche Bahn

Deutsche Bahn (DB) er Tysklands førende togselskab med omkring 40. 000 daglige afgange i og uden for Tyskland. Deutsche Bahns flåde af tog omfatter højhastighedstogene ICE (Intercity Express) samt IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) og RB (Regionalbahn), som er forskellige, når det kommer til komfort og rejsetid. For eksempel er toiletter standard, mens restauranter og gratis wi-fi kun er tilgængelige på visse tog og ruter. Deutsche Bahn er velkendt for sine mange billettyper som Super Saver, Saver og Flexible samt rabatkort som Bahncard 25, 50 og 100, som du også kan bruge på din togrejse Zurich til Paris.

  Rejstip: Tog fra Zurich til Paris

  Rejstip: Du kan nemt tage toget til Paris. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Zurich til Paris.
  FAQs
  Du kan købe togbilletter fra Zurich til Paris så billigt som 576 DKK, alt efter hvor tidligt du bestiller dine togbilletter. Vi anbefaler, at du booker på Omio i så god tid som muligt for at få de billigste priser.
  Gennemsnitsprisen for togbilletter fra Zurich til Paris er 837 DKK. Vil du gerne have de billigste billetter, er det en god idé at bestille i god tid. Jo tidligere du booker, jo bedre tilbud har du mulighed for at finde.
  Afstanden imellem Zurich og Paris er ca. 489 km med tog. Book dine billetter i god tid for at få de bedste tilbud på Omio eller i Omio-appen.
  Togrejsen fra Zurich til Paris varer ca. 4 t. 7 min. Rejsetiden varierer dog alt efter, hvilke dage du bestiller - hverdage, weekender eller helligdage. Omio kan hjælpe dig med at finde de hurtigste og billigste forbindelser mellem Zurich og Paris.

  Vores kunder, som booker billige rejser med tog fra Zurich til Paris, rejser oftest via Zürich HB og Paris Gare de Lyon. Book dine billetter på Omio i dag.

  Du kan rejse med tog fra Zurich fra Zürich HB 2, 4 km fra centrum. Den banegård, som de fleste ankommer til, er Paris Gare de Lyon, der ligger 2, 7 km fra centrum.

  Hvis du leder efter billige billetter til din togrejsen fra Zurich til Paris, kan SNCF | TGV INOUI, Deutsche Bahn, SNCF | TGV Lyria, SNCF | TER, SNCF | TGV, SNCF | TGV Lyria eller Deutsche Bahn with connection med sikkerhed hjælpe dig. Men du har også mulighed for at søge på Omio efter flere togselskaber for at finde den rigtige løsning for dig.
  Ja, der er 5 direkte tog dagligt fra Zurich til Paris, og du finder direkte forbindelser med tog på denne tur med SNCF | TGV Lyriapå Omio. Det er en god idé at holde øje med, når du køber din togbillet, da direkte forbindelser normalt sparer dig for tid.
  I gennemsnit det 5 tog om dagen fra Zurich til Paris. Rejsetider og forbindelser kan være anderledes i weekender og på helligdage i forhold til hverdage.
  Dagens første tog på denne rejse afgår fra Zurich kl. 12. 34. Dagens sidste tog afgår fra Zurich kl. 12. 34. Find den nyeste togplan fra Zurich til Paris, og book det tidspunkt, som passer dig bedst.
  Prisen på en enkeltbillet med tog fra Zurich til Paris er i gennemsnit 837 DKK, hvis du køber inden for de næste syv dage. Vi anbefaler dog, at du booker dine billetter før den planlagte afrejsedato, hvis du vil have de bedste priser på tog fra de forskellige togselskaber, der tilbyder denne rejse. Du kan normalt finde togbilletter imellem Zurich og Paris et par måneder i forvejen.
  HjemTogTog i FrankrigTog ParisTog fra Zurich til Paris

  Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

  Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

  ios-badge
  android-badge
  Hand With Phone
  Valuta
  Sprog