Tog fra Valence til Lyon

De billigste tog fra Valence til Lyon

Tider og priser for 31. jan.

Billigste

177 kr

Gennemsnit

177 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Cheapest
06:29Valence Ville1t11 07:40Lyon Part Dieu
0 skift
177 kr1Enkeltbillet
Cheapest
18:32Valence Ville1t08 19:40Lyon Part Dieu
0 skift
177 kr1Enkeltbillet
Cheapest
15:24Valence Ville1t16 16:40Lyon Part Dieu
0 skift
177 kr1Enkeltbillet

Togtider Valence til Lyon

Viser tog for i morgen, tirsdag 31. januar
06:29Valence Ville1t11 07:40Lyon Part Dieu
0 skift
15:24Valence Ville1t16 16:40Lyon Part Dieu
0 skift
18:32Valence Ville1t08 19:40Lyon Part Dieu
0 skift

Dette er dagens sidste tog.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

tir
31. jan.
ons
01. feb.
tor
02. feb.
fre
03. feb.
lør
04. feb.
søn
05. feb.
man
06. feb.
tir
07. feb.
ons
08. feb.
tor
09. feb.
fre
10. feb.
lør
11. feb.
søn
12. feb.
man
13. feb.
tir
14. feb.
ons
15. feb.
tor
16. feb.
fre
17. feb.
lør
18. feb.
søn
19. feb.
man
20. feb.

De hurtigste tog fra Valence til Lyon

Tider og priser for 31. jan.

Hurtigste rejse

1 t 8 m

Gennemsnit

1 t 11 m

Togafgange pr. dag

3

Afstand

91 km

Ud af de 3 togafgange, der hver dag kører fra Valence til Lyon, kører 3 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

rejsetid
18:32Valence Ville1t08 19:40Lyon Part Dieu
0 skift
177 kr1Enkeltbillet
2nd rejsetid
06:29Valence Ville1t11 07:40Lyon Part Dieu
0 skift
177 kr1Enkeltbillet
15:24Valence Ville1t16 16:40Lyon Part Dieu
0 skift
177 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB

Oversigt: Tog fra Valence til Lyon

distanceAfstand90 km
durationGennemsnitlig rejsetid med tog1 t. 4 min.
priceGennemsnitlig billetpris for tog165 DKK
frequencyAntal Tog21 dagligt
changesDirekte togJa, der er 9 direkte tog dagligt
carriersTogselskaberSNCF | TGV, SNCF | TER, SNCF | TGV INOUI, SNCF | TER eller SNCF

Med toget fra Valence til Lyon er denne tur 90 km lang og tager i gennemsnit 1 t. 4 min. med vores partnere som SNCF | TGV, SNCF | TER, SNCF | TGV INOUI, SNCF | TER eller SNCF. Normalt det 21 tog om dagen, inklusive direkte forbindelser. Du får den billigste togbillet på denne rejse for helt ned til 165 DKK, men gennemsnitsprisen for togbilletter er 165 DKK. Rejsende rejser oftest fra Valence Ville og ankommer til Lyon Part Dieu.

Togselskaber: SNCF (3) fra Valence til Lyon

Du kan rejse med tog mellem Valence og Lyon med SNCF (3) for helt ned til 165 DKK. Når du søger efter rejseplaner og billetter, viser Omio dig den bedste rejse.

SNCF (3)

Slap af på rejsen i Frankrig med SNCF, der er det nationale togselskab. SNCF's tog kører på mange nationale, regionale og lokale ruter samt på internationale ruter til Spanien og Tyskland. Der er flere billettyper at vælge mellem på SNCF's tog, herunder den billige Prem-billet, standardbilletten Loisir og Pro-billetten med mere fleksibilitet. Der er også rabatkort som ungdoms- og pensionistkort, som du kan bruge på Omio, når du booker dine SNCF-billetter.

SNCF's netværk af tog omfatter TGV, deres højhastighedstog, klassiske Intercité og de regionale tog TER. SNCF's TGV er tog, der kører på de vigtigste langdistanceruter og gennem Eurotunnelen til England. På dette højhastighedstog er der aircondition, gratis wi-fi, en bar og restaurant samt andre tjenester.

Billetpriserne på den 90 kilometer lange rejse fra Valence til Lyon starter ved {{ cheapest_price }} på Omio. Du kan nemt tjekke de nyeste togplaner fra SNCF og finde billetter til din tur, så du kan booke billige togbilletter fra Valence til Lyon hos os.

Information om tog fra Valence til Lyon med SNCF (3):

  • Gennemsnitlig rejsetid: 1 t. 7 min.
  • Hyppighed med SNCF (3): 9 dagligt

Rejstip: Tog fra Valence til Lyon

Rejstip: Du kan nemt tage toget til Lyon. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Valence til Lyon.
FAQs
Du kan købe togbilletter fra Valence til Lyon så billigt som 165 DKK, alt efter hvor tidligt du bestiller dine togbilletter. Vi anbefaler, at du booker på Omio i så god tid som muligt for at få de billigste priser.
Gennemsnitsprisen for togbilletter fra Valence til Lyon er 165 DKK. Vil du gerne have de billigste billetter, er det en god idé at bestille i god tid. Jo tidligere du booker, jo bedre tilbud har du mulighed for at finde.
Når du rejser med tog fra Valence til Lyon, skal du regne med en afstand på 90 km. Jo tidligere du booker dine billetter, jo billigere kan du få din rejse.
Rejsetiden fra Valence til Lyon er på ca. 1 t. 4 min.   med tog. Den kan dog variere alt efter, hvilke dage du vælger at rejse på. Find de bedste priser på Omios hjemmeside eller i appen.

Når du rejser med tog fra Valence til Lyon, er det godt at vide, hvilke banegårde, der er de mest populære. I Valence er Valence Ville den mest benyttede station, og i Lyon er det Lyon Part Dieu.

Hvis du planlægger at rejse med tog fra Valence, skal du regne med en afstand på 1, 8 km fra centrum og til Valence Ville, som er den banegård, de fleste rejsende benytter. Efter din ankomst til Lyon, skal du regne med en tur på 3, 3 km fra den populære Lyon Part Dieu og ind til bymidten.

For at få de billigste priser på din rejse fra Valence til Lyon, kan du med fordel undersøge, hvilke tilbud SNCF | TGV, SNCF | TER, SNCF | TGV INOUI, SNCF | TER eller SNCF har. På Omios hjemmeside kan du også finde mange andre togselskaber, som kan hjælpe dig med din togrejse.
Ja, der er 9 direkte tog gange dagligt fra Valence til Lyon. Du kan vælge at rejse med SNCF | TER  og slippe for at skifte undervejs. En direkte rejse med tog er normalt hurtigere, så det er en god idé at holde øje med, når du booker en billet til denne rute.
I gennemsnit det 21 tog om dagen fra Valence til Lyon. Rejsetider og forbindelser kan være anderledes i weekender og på helligdage i forhold til hverdage.
Dagens første tog fra Valence til Lyon afgår kl. 05. 29   og dagens sidste tog fra Valence til Lyon afgår kl. 05. 29. Tjek den nyeste togplan fra Valence til Lyon på Omio, og find det bedste tidspunkt at rejse på.
Prisen på en enkeltbillet med tog fra Valence til Lyon er i gennemsnit 165 DKK, hvis du booker inden for de næste syv dage. Vi anbefaler dog, at du booker dine billetter før den planlagte afrejsedato, hvis du vil have de bedste priser på tog fra de forskellige togselskaber, der tilbyder denne rute. Du kan normalt finde togbilletter imellem Valence og Lyon et par måneder i forvejen.

Tog fra Valence til Lyon – var det ikke lige det, du ledte efter?

Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.

De mest populære togforbindelser

HjemTogTog LyonTog fra Valence til Lyon

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog