[menuItemContent][menuItemRightSideContent]
Valuta

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

tor.
27. jan.
379 krMalartag
414 krSJ
484 krNorwegian Air Shuttle
fre.
28. jan.
374 krMalartag
302 krFlixbus
471 krEthiopian Airlines
lør.
29. jan.
376 krMalartag
427 krSJ
365 krNorwegian Air Shuttle
tir.
1. feb.
315 krMalartag
411 krSJ
364 krNorwegian Air Shuttle

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB

Rejstip: Tog fra Uppsala kommune til Oslo

Du kan nemt tage toget til Oslo. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Uppsala kommune til Oslo.
FAQs

Hvordan finder jeg de billigste tog billetter fra Uppsala kommune til Oslo?

Den billgste måde at komme med tog fra Uppsala kommune til Oslo koster 315 DKK. Jo tidligere du køber din billetter, jo bedre. Spar penge ved at booke dine tog billetter på Omios hjemmeside i god tid.

Hvad er gennemsnitsprisen på tog billetter fra Uppsala kommune til Oslo?

Gennemsnitligt koster tog billetter fra Uppsala kommune til Oslo 364 DKK. Det kan anbefales at bestille sine tog billetter i god tid før rejsetidspunktet. På den måde er du sikker på at få de bedste priser.

Hvad er afstanden imellem Uppsala kommune og Oslo med tog?

Afstanden imellem Uppsala kommune og Oslo er ca. 384 km med tog. Bestil dine billetter i god tid for at få de bedste tilbud på Omio eller via Omio app'en.

Hvad er rejsetiden med tog fra Uppsala kommune til Oslo?

Rejsen fra Uppsala kommune til Oslo varer ca. 6 h 48 min med tog. Rejsetiden varierer dog alt efter hvilke dage du bestiller - hverdage, weekender, helligdage. Omio kan hjælpe dig med at finde de hurtigste og billigste forbindelser mellem Uppsala kommune og Oslo.

Hvad hedder de mest populære togstationer i Uppsala kommune og Oslo?

Hvis du rejser fra fra Uppsala kommune til Oslo, er der størst sandsynlighed for at du kommer til at rejse via Uppsala, Centralstation og Oslo Bussterminal, da det er de mest populære togstationer.

Hvor ligger banegårde ne i Uppsala kommune og i Oslo?

Ca. 86 m fra centrum finder du Uppsala, Centralstation, som er Omios brugeres foretrukne togstation i Uppsala kommune. Og når du ankommer, er den mest populære togstation Oslo Bussterminal og ligger i en afstand af 765 m fra det centrale Oslo.

Hvilke togselskaber tilbyder billige billetter imellem Uppsala kommune og Oslo?

Hvis du leder efter billige billetter til din tog fra Uppsala kommune til Oslo, kan SJ med sikkerhed hjælpe dig. Men du har også mulighed for at søge på Omio efter flere togselskaber for at finde den rigtige løsning for dig.

Kan jeg købe returbilletter til min tog rejse imellem Uppsala kommune og Oslo?

Omio finder hurtigt de billigste tog billetter fra Uppsala kommune til Oslo, hvad enten du har brug for enkeltbilleter eller returbilletter. Du kan finde al information om din rejse mellem Uppsala kommune og Oslo på Omios app.

Jeg skal rejse med tog fra Uppsala kommune til Oslo. Hvilke destinationer i nærheden af Oslo skal jeg besøge?

De af vores kunder som rejser med med tog til Oslo besøger ofte Stockholm, København eller Göteborg. Omio kan finde de bedste forbindelser fra Oslo og de mest populære destinationer.

Hvis jeg ikke har bil, hvordan finder jeg den bedste rute med tog fra Uppsala kommune til Oslo?

Hvis du ikke har en bil, er det ikke noget problem at rejse med tog fra Uppsala kommune til Oslo. Omio kan finde og sammenligne billetter, så du får det bedste tilbud. På Omio app'en kan du endda samle alle dine billetter på et sted, så du kan bevare overblikket over din tog rejse.
Stationer

Importer stationer og lufthavne for denne rejse

Uppsala kommune
Uppsala Central
Faciliteter

Tog fra Uppsala kommune til Oslo – var det ikke lige det, du ledte efter?

Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.