Tog fra Torino til Lyon

De billigste tog fra Torino til Lyon

Tider og priser for 31. jan.

Billigste

331 kr

Gennemsnit

331 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Cheapest
07:11Torino Porta Susa3t59 11:10Lyon Part Dieu
0 skift
331 kr1Enkeltbillet

Togtider Torino til Lyon

Viser tog for i morgen, tirsdag 31. januar
07:11Torino Porta Susa3t59 11:10Lyon Part Dieu
0 skift

Dette er dagens sidste tog.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

tir
31. jan.
ons
01. feb.
tor
02. feb.
fre
03. feb.
lør
04. feb.
søn
05. feb.
man
06. feb.
tir
07. feb.
ons
08. feb.
tor
09. feb.
fre
10. feb.
lør
11. feb.
søn
12. feb.
man
13. feb.
tir
14. feb.
ons
15. feb.
tor
16. feb.
fre
17. feb.
lør
18. feb.
søn
19. feb.
man
20. feb.

De hurtigste tog fra Torino til Lyon

Tider og priser for 31. jan.

Hurtigste rejse

3 t 59 m

Gennemsnit

3 t 59 m

Togafgange pr. dag

1

Afstand

234 km

Ud af de 1 togafgange, der hver dag kører fra Torino til Lyon, kører 1 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

rejsetid
07:11Torino Porta Susa3t59 11:10Lyon Part Dieu
0 skift
331 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB

Oversigt: Tog fra Torino til Lyon

distanceAfstand234 km
durationGennemsnitlig rejsetid med tog3 t. 43 min.
priceGennemsnitlig billetpris for tog423 DKK
frequencyAntal Tog4 dagligt
changesDirekte togJa, der er 1 direkte tog dagligt
carriersTogselskaberTrenitalia, SNCF | TGV, TGV inOui eller Trenitalia

Med toget fra Torino til Lyon er denne tur 234 km lang og tager i gennemsnit 3 t. 43 min. med vores partnere som Trenitalia, SNCF | TGV, TGV inOui eller Trenitalia. Normalt det 4 tog om dagen, inklusive direkte forbindelser. Selvom den gennemsnitlige billetpris for denne tur ligger omkring 423 DKK, koster den billigste togbillet helt ned til 315 DKK. Rejsende rejser oftest fra Torino Porta Nuova og ankommer til Lyon Part Dieu.

Togselskaber: Trenitalia fra Torino til Lyon

Find de bedste tog mellem Torino og Lyon med Omios rejsepartnere Trenitalia fra 315 DKK. Vi sammenligner de bedste tilbud, rejseplaner og billetter, så du kan booke den bedste rute.

Trenitalia

Find det perfekte tog imellem Torino og Lyon med Trenitalia. Trenitalia har forskellige billettyper, der passer til enhver pengepung, for eksempel Base, Economy, Super Economy og Ordinaria. Du kan også bruge Trenitalias rabatkort på Omio, når du køber billet. Afstanden imellem Torino og Lyon med tog er 234 km, og den billigste enkeltbillet koster 315 DKK. Tjek Trenitalias togplaner imellem Torino og Lyon, sammenlign de bedste priser på din tur og book billige togbilletter på Omio i dag.

Trenitalia er det førende togselskab i Italien med en stor flåde af tog med forskellige niveauer af komfort, faciliteter og hastigheder. Selskabets flagskibe er deres højhastighedstog Frecciarossa, Frecciargento og Frecciabianca. Trenitalia har også tog som Eurocity (EC), Euronotte (EN), InterCity (IC) og InterCitynotte (ICN) samt Regionale Veloce (RV), Regionale (R), Suburbano (S) og Metropolitano (M). Toiletter og wi-fi er standard på lange togrejser. I de fleste tilfælde har toget også barrierefri adgang.

  Rejstip: Tog fra Torino til Lyon

  Rejstip: Du kan nemt tage toget til Lyon. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Torino til Lyon.
  FAQs
  Togbilletter fra Torino til Lyon koster 315 DKK, når de er billigst. Du kan spare penge ved at lade Omio hjælpe dig med at finde de billigste billetter i god tid før din rejse fra Torino til Lyon.
  I gennemsnit koster det 423 DKK at rejse med tog fra Torino til Lyon. Men hvis du booker i god tid, har du større chancer for at finde en god pris. Hvis du venter til afrejsedagen, er billetterne som regel dyrere.
  Du skal forvente en afstand på ca. 234 km fra Torino til Lyon, når du rejser med tog. Du kan finde de bedste priser, hvis du booker dine billetter i god tid før rejsen.
  Rejsetiden fra Torino til Lyon er på ca. 3 t. 43 min.   med tog. Den kan dog variere alt efter, hvilke dage du vælger at rejse på. Find de bedste priser på Omios hjemmeside eller i appen.

  Hvis du rejser fra Torino til Lyon, er der størst sandsynlighed for, at du kommer til at rejse via Torino Porta Nuova og Lyon Part Dieu, da det er de mest populære togstationer.

  Når du planlægger din rejse til Lyon fra Torino, er det en fordel at vide, hvor langt banegårdene befinder sig fra centrum. Den mest besøgte togstation i Torino er Torino Porta Nuova ca. 1, 8 km fra centrum. I Lyon er den mest populære togstation Lyon Part Dieu, og den ligger 3, 3 km uden for centrum.

  Når du rejser fra Torino til Lyon, kan Trenitalia, SNCF | TGV, TGV inOui eller Trenitalia hjælpe dig med at finde den bedste forbindelse. Du kan også undersøge andre togselskaber og sammenligne tilbud, før du køber dine billetter.
  Ja, der er 1 direkte tog gange dagligt fra Torino til Lyon. Du kan vælge at rejse med Trenitalia  og slippe for at skifte undervejs. En direkte rejse med tog er normalt hurtigere, så det er en god idé at holde øje med, når du booker en billet til denne rute.
  I gennemsnit det 4 tog om dagen fra Torino til Lyon. Rejsetider og forbindelser kan være anderledes i weekender og på helligdage i forhold til hverdage.
  Dagens tidligste tog går fra Torino til Lyon kl. 15. 40. Dagens seneste tog går fra Torino til Lyon kl. 15. 40. Du finder den nyeste togplan fra Torino til Lyon på Omio, hvor du kan booke din rejse og vælge det afrejsetidspunkt, der passer bedst.
  Hvis du køber togbillet fra Torino til Lyon inden for de næste syv dage, er gennemsnitsprisen for enkeltbilletter 423 DKK. Hvis du booker din togbillet på forhånd, får du dog de bedste priser på tog imellem Torino og Lyon. Hold øje med togbilletter på denne rejse, der sættes til salg et par måneder før din planlagte afrejsedato, så finder du de bedste tilbud.

  Tog fra Torino til Lyon – var det ikke lige det, du ledte efter?

  Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.

  HjemTogTog i FrankrigTog LyonTog fra Torino til Lyon

  Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

  Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

  ios-badge
  android-badge
  Hand With Phone
  Valuta
  Sprog