[menuItemContent][menuItemRightSideContent]
Valuta

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

tor.
27. jan.
299 krDeutsche Bahn
276 krFlixbus
fre.
28. jan.
299 krDeutsche Bahn
386 krFlixbus
lør.
29. jan.
275 krDeutsche Bahn
244 krFlixbus
søn.
30. jan.
275 krDeutsche Bahn
260 krFlixbus

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB

Rejstip: Tog fra Stuttgart til Rotterdam

Du kan nemt tage toget til Rotterdam. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Stuttgart til Rotterdam.
FAQs

Hvordan finder jeg de billigste tog billetter fra Stuttgart til Rotterdam?

Billige tog billetter fra Stuttgart til Rotterdam kan koste så lidt som275 DKK. Priserne varierer dog alt efter hvor tidligt du reserverer dine billetter. Vi anbefaler at bruge Omio til at finde de bedste tilbud i god tid før din rejse.

Hvor meget skal man i gennemsnit betale for tog billetter fra Stuttgart til Rotterdam?

I gennemsnit koster det at rejse med tog fra Stuttgart til Rotterdam. Men hvis du booker i god tid, har du større chancer for at finde en god pris. Hvis du venter til afrejsedagen, er billetterne som regel dyrere.

Hvad er den korteste vej fra Stuttgart til Rotterdam med tog?

Du skal forvente en afstand på ca. 482 km fra Stuttgart til Rotterdam, når du rejser med tog. Du kan finde de bedste priser, hvis du booker dine billetter i god tid før din rejse.

Hvor lang tid vil det tage mig at rejse fra Stuttgart til Rotterdam med tog?

Den gennemsnitlige rejsetid fra Stuttgart til Rotterdam varer 7 h 10 min med tog, men hvis du rejser i weekender eller på helligdage kan rejsetiden vare længere. Find de hurtigste forbindelser og de billigste billetter til din rejse på Omio.

Hvis jeg vil rejse med tog fra Stuttgart til Rotterdam, hvilke banegårde kan jeg så benytte?

De mest populære togstationer i Stuttgart og Rotterdam hedder Stuttgart Hbf og Rotterdam Centraal. På din rejse fra Stuttgart til Rotterdam er det sandsynligt at du også vil afrejse fra og ankomme til disse togstationer.

Hvilke togstationer ligger nærmest centrum i henholdsvis Stuttgart og i Rotterdam?

Den togstation som flest Omio brugere benytter, når de rejser fra Stuttgart hedder Stuttgart Hbf og den ligger 391 m fra centrum. Den mest populære banegård i Rotterdam hedder Rotterdam Centraal og ligger 659 m fra bymidten.

Med hvilke togselskaber kan man rejse fra Stuttgart til Rotterdam?

Med Deutsche Bahn with connection eller Deutsche Bahn kan du rejse hurtigt fra Stuttgart til Rotterdam. På Omios hjemmeside kan du også undersøge hvad de andre togselskaber har at tilbyde og dermed få den bedste pris.

Kan Omio hjælpe mig med at finde billige tog billetter fra Stuttgart til Rotterdam?

Spar penge, og lad Omio hjælpe dig med at finde de bedste tilbud på tog billetter fra Stuttgart til Rotterdam. Vi har samlet al den information om din rejse, som du har brug for, på vores app. Så bliver det ikke lettere.

Hvilke andre destinationer skal jeg besøge når jeg ankommer efter min tog rejse fra Stuttgart to Rotterdam?

Mange af vores kunder som rejser med med tog fra Stuttgart til Rotterdam stopper ikke i Rotterdam. Amsterdam, Bruxelles eller Paris er nogle af de mest populære destinationer i nærheden af Rotterdam. Lad Omio hjælpe dig med at finde billige med tog billetter til disse top-destinationer!

I stedet for bil, kan jeg så rejse med tog fra Stuttgart til Rotterdam?

Du behøver ikke have bil for at rejse fra fra Stuttgart til Rotterdam. På Omios app kan du finde billetter til din tog rejse fra Stuttgart til Rotterdam Her kan du også gemme dine billetter for at gøre din rejse lettere.
Stationer

Importer stationer og lufthavne for denne rejse

Stuttgart
Rotterdam
Stuttgart Hbf
Faciliteter
Forfriskninger

Tog fra Stuttgart til Rotterdam – var det ikke lige det, du ledte efter?

Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.