Tog fra Stuttgart til Erfurt

De billigste tog fra Stuttgart til Erfurt

Tider og priser for 31. jan.

Billigste

79 kr

Gennemsnit

136 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

FlixTrain
06:17Stuttgart4t03 10:20Erfurt
0 skift
79 kr1Enkeltbillet
Deutsche Bahn
02:39Stuttgart4t45 07:24Erfurt
0 skift
141 kr1Enkeltbillet
Deutsche Bahn
19:57Stuttgart7t58 03:55Erfurt
0 skift
188 kr1Enkeltbillet

Togtider Stuttgart til Erfurt

Viser tog for i morgen, tirsdag 31. januar
Deutsche Bahn
02:39Stuttgart4t45 07:24Erfurt
0 skift
FlixTrain
06:17Stuttgart4t03 10:20Erfurt
0 skift
Deutsche Bahn
19:57Stuttgart7t58 03:55Erfurt
0 skift

Dette er dagens sidste tog.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

tir
31. jan.
ons
01. feb.
tor
02. feb.
fre
03. feb.
lør
04. feb.
søn
05. feb.
man
06. feb.

De hurtigste tog fra Stuttgart til Erfurt

Tider og priser for 31. jan.

Hurtigste rejse

4 t 3 m

Gennemsnit

5 t 35 m

Togafgange pr. dag

3

Afstand

278 km

Ud af de 3 togafgange, der hver dag kører fra Stuttgart til Erfurt, kører 3 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

FlixTrain
06:17Stuttgart4t03 10:20Erfurt
0 skift
79 kr1Enkeltbillet
Deutsche Bahn
02:39Stuttgart4t45 07:24Erfurt
0 skift
141 kr1Enkeltbillet
Deutsche Bahn
19:57Stuttgart7t58 03:55Erfurt
0 skift
188 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB

Oversigt: Tog fra Stuttgart til Erfurt

distanceAfstand278 km
durationGennemsnitlig rejsetid med tog4 t. 3 min.
priceGennemsnitlig billetpris for tog167 DKK
frequencyAntal Tog15 dagligt
changesDirekte togJa, der er 8 direkte tog dagligt
carriersTogselskaberFlixTrain, Deutsche Bahn eller Railjet

Med toget fra Stuttgart til Erfurt er denne rute 278 km lang og tager i gennemsnit 4 t. 3 min. med vores partnere som FlixTrain, Deutsche Bahn eller Railjet. Normalt det 15 tog om dagen, inklusive direkte forbindelser. Selvom den gennemsnitlige billetpris for denne tur ligger omkring 167 DKK, koster den billigste togbillet helt ned til 79 DKK. Rejsende rejser oftest fra Stuttgart Hbf og ankommer til Erfurt Hbf.

Togselskaber: Deutsche Bahn fra Stuttgart til Erfurt

Du kan rejse med tog fra Stuttgart til Erfurt med Deutsche Bahn for helt ned til 79 DKK. Når du søger efter rejseplaner og billetter, viser Omio dig den bedste rejse.

Deutsche Bahn

Deutsche Bahn (DB) er Tysklands førende togselskab med omkring 40. 000 daglige afgange i og uden for Tyskland. Deutsche Bahns flåde af tog omfatter højhastighedstogene ICE (Intercity Express) samt IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) og RB (Regionalbahn), som er forskellige, når det kommer til komfort og rejsetid. For eksempel er toiletter standard, mens restauranter og gratis wi-fi kun er tilgængelige på visse tog og ruter. Deutsche Bahn er velkendt for sine mange billettyper som Super Saver, Saver og Flexible samt rabatkort som Bahncard 25, 50 og 100, som du også kan bruge på din togrejse Stuttgart til Erfurt.

Information om tog fra Stuttgart til Erfurt med Deutsche Bahn:

  • Gennemsnitlig rejsetid: 3 t. 45 min.
  • Hyppighed med Deutsche Bahn: 7 dagligt

Rejstip: Tog fra Stuttgart til Erfurt

Rejstip: Du kan nemt tage toget til Erfurt. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Stuttgart til Erfurt.
FAQs
Billige togbilletter fra Stuttgart til Erfurt kan koste så lidt som 79 DKK. Priserne varierer dog alt efter, hvor tidligt du booker dine billetter. Vi anbefaler at bruge Omio til at finde de bedste tilbud i god tid før din rejse.
I gennemsnit koster det 167 DKK at rejse med tog fra Stuttgart til Erfurt. Men hvis du booker i god tid, har du større chancer for at finde en god pris. Hvis du venter til afrejsedagen, er billetterne som regel dyrere.
Afstanden imellem Stuttgart og Erfurt er ca. 278 km med tog. Book dine billetter i god tid for at få de bedste tilbud på Omio eller i Omio-appen.
Den gennemsnitlige rejsetid fra Stuttgart til Erfurt er 4 t. 3 min.   med tog, men hvis du rejser i weekender eller på helligdage, kan rejsetiden være længere. Find de hurtigste forbindelser og de billigste billetter på Omio.

Før du rejser, er det en fordel at kende de mest besøgte banegårde. De fleste rejsende fra Stuttgart rejser fra Stuttgart Hbf, og flertallet af de rejsende ankommer til Erfurt Hbf i Erfurt.

Du kan rejse med tog fra Stuttgart fra Stuttgart Hbf 1, 4 km fra centrum. Den togstation, som de fleste ankommer til, er Erfurt Hbf, der ligger 1, 2 km fra centrum.

For at få de billigste priser på din rejse fra Stuttgart til Erfurt, kan du med fordel undersøge, hvilke tilbud FlixTrain, Deutsche Bahn eller Railjet har. På Omios hjemmeside kan du også finde mange andre togselskaber, som kan hjælpe dig med din togrejse.
I gennemsnit det 15 tog om dagen fra Stuttgart til Erfurt. Rejsetider og forbindelser kan være anderledes i weekender og på helligdage i forhold til hverdage.
Du kan tidligst tage toget fra Stuttgart til Erfurt kl. 06. 17   og senest tage toget fra Stuttgart til Erfurt kl. 06. 17. Se de nyeste togplaner fra Stuttgart til Erfurt på Omio, og book det tidspunkt, der passer dig bedst at tage toget på denne rute.
Hvis du booker en togbillet fra Stuttgart til Erfurt inden for de næste syv dage, kan du finde enkeltbilletter, der i gennemsnit koster 167 DKK. Vi anbefaler dog, at du booker din togrejsen på forhånd for at få de bedste priser. Togbilletter mellem Stuttgart og Erfurt sættes for det meste til salg et par måneder før den planlagte afrejsedato.

Tog fra Stuttgart til Erfurt – var det ikke lige det, du ledte efter?

Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.

De mest populære togforbindelser

HjemTogTog fra Stuttgart til Erfurt

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog