Tog fra Sitges til Barcelona

De billigste tog fra Sitges til Barcelona

Tider og priser for 31. jan.

Billigste

34 kr

Gennemsnit

34 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Cheapest
22:23Sitges0t39 23:02Barcelona Sants
0 skift
34 kr1Enkeltbillet

Togtider Sitges til Barcelona

Viser tog for i morgen, tirsdag 31. januar
22:23Sitges0t39 23:02Barcelona Sants
0 skift

Dette er dagens sidste tog.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

tir
31. jan.
ons
01. feb.
tor
02. feb.
fre
03. feb.
lør
04. feb.
søn
05. feb.
man
06. feb.
tir
07. feb.
ons
08. feb.
tor
09. feb.
fre
10. feb.
lør
11. feb.
søn
12. feb.
man
13. feb.
tir
14. feb.
ons
15. feb.
tor
16. feb.
fre
17. feb.
lør
18. feb.
søn
19. feb.
man
20. feb.

De hurtigste tog fra Sitges til Barcelona

Tider og priser for 31. jan.

Hurtigste rejse

39 m

Gennemsnit

39 m

Togafgange pr. dag

1

Afstand

34 km

Ud af de 1 togafgange, der hver dag kører fra Sitges til Barcelona, kører 1 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

rejsetid
22:23Sitges0t39 23:02Barcelona Sants
0 skift
34 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB

Oversigt: Tog fra Sitges til Barcelona

distanceAfstand33 km
durationGennemsnitlig rejsetid med tog39 min.
priceGennemsnitlig billetpris for tog32 DKK
frequencyAntal Tog5 dagligt
changesDirekte togJa, der er 3 direkte tog dagligt
carriersTogselskaberRenfe

Med toget fra Sitges til Barcelona er denne tur 33 km lang og tager i gennemsnit 39 min. med vores partnere som Renfe. Normalt det 5 tog om dagen, inklusive direkte forbindelser. Selvom den gennemsnitlige billetpris for denne rute ligger omkring 32 DKK, koster den billigste togbillet helt ned til 32 DKK. Rejsende rejser oftest fra Sitges og ankommer til Barcelona Sants.

Togselskaber: Renfe fra Sitges til Barcelona

For helt ned til 32 DKK kan du rejse med tog mellem Sitges og Barcelona med Renfe. Omio viser dig de bedste tilbud, rejseplaner og billetter på denne rute.

Renfe

Renfe er Spaniens nationale togselskab med mange indenrigsruter, men også internationale ruter til Frankrig og Portugal. Renfe er kendt for sine mange billettyper, der passer til ethvert budget, såsom Basic, Elige og Premium. Renfe har også rabatkort til kvalificerede rejsende, f.   eks. Renfe Gold Card og +Renfe Youth Card 50, som du kan bruge på Omio. Når du rejser med Renfe, kan du forvente en imponerende flåde af tog med forskellige niveauer af komfort, faciliteter og rejsetider. Disse tog omfatter Renfe AVE med højhastighedstog på langdistanceruter, Alvia og Altaria på indenrigsruter i dele af Spanien, Euromed langs den smukke Middelhavskyst, Avant med tog til pendlere samt Trenhotels tog, der kører om natten.

  Rejstip: Tog fra Sitges til Barcelona

  Rejstip: Du kan nemt tage toget til Barcelona. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Sitges til Barcelona.
  FAQs
  Den billigste måde at komme med tog fra Sitges til Barcelona på koster 32 DKK. Jo tidligere du køber dine billetter, jo bedre. Spar penge ved at booke dine togbilletter på Omios hjemmeside i god tid.
  Gennemsnitsprisen for togbilletter fra Sitges til Barcelona er 32 DKK. Vil du gerne have de billigste billetter, er det en god idé at bestille i god tid. Jo tidligere du booker, jo bedre tilbud har du mulighed for at finde.
  Afstanden imellem Sitges og Barcelona er ca. 33 km med tog. Book dine billetter i god tid for at få de bedste tilbud på Omio eller i Omio-appen.
  Den gennemsnitlige rejsetid fra Sitges til Barcelona er 39 min.   med tog, men hvis du rejser i weekender eller på helligdage, kan rejsetiden være længere. Find de hurtigste forbindelser og de billigste billetter på Omio.

  De mest populære togstationer i Sitges og Barcelona er Sitges og Barcelona Sants. På din tur fra Sitges til Barcelona er det sandsynligt, at du også vil rejse fra og ankomme til disse togstationer.

  Den togstation, de fleste Omio-brugere benytter fra Sitges, er Sitges, og den ligger 862 m fra centrum. Den mest populære banegård i Barcelona er Barcelona Sants, og den ligger 2, 6 km fra bymidten.

  Omio samarbejder med mange togselskaber for at få dig hurtigst muligt fra Sitges til Barcelona med tog. Du kan rejse med Renfe eller undersøge, hvilke billetter de andre togselskaber har. På den måde kan du sikre dig det bedste tilbud.
  Ja, der er 3 direkte tog gange dagligt fra Sitges til Barcelona. Du kan vælge at rejse med Renfe  og slippe for at skifte undervejs. En direkte rejse med tog er normalt hurtigere, så det er en god idé at holde øje med, når du booker en billet til denne tur.
  I gennemsnit det 5 tog om dagen fra Sitges til Barcelona. Rejsetider og forbindelser kan være anderledes i weekender og på helligdage i forhold til hverdage.
  Dagens første tog på denne rejse afgår fra Sitges kl. 21. 23. Dagens sidste tog afgår fra Sitges kl. 21. 23. Find den nyeste togplan fra Sitges til Barcelona, og book det tidspunkt, som passer dig bedst.
  Hvis du køber en togbillet fra Sitges til Barcelona inden for de næste syv dage, kan du finde enkeltbilletter, der i gennemsnit koster 32 DKK. Vi anbefaler dog, at du booker din togrejsen på forhånd for at få de bedste priser. Togbilletter fra Sitges til Barcelona sættes for det meste til salg et par måneder før den planlagte afrejsedato.

  Tog fra Sitges til Barcelona – var det ikke lige det, du ledte efter?

  Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.

  HjemTogTog BarcelonaTog fra Sitges til Barcelona

  Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

  Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

  ios-badge
  android-badge
  Hand With Phone
  Valuta
  Sprog