[menuItemContent][menuItemRightSideContent]
Valuta

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

tor.
27. jan.
109 krNs
39 krFlixbus
fre.
28. jan.
109 krNs
47 krFlixbus
lør.
29. jan.
109 krNs
47 krFlixbus
søn.
30. jan.
109 krNs_ic
47 krFlixbus
man.
31. jan.
109 krNs_ic
31 krBlaBlaCar Bus
tir.
1. feb.
109 krNs
31 krBlaBlaCar Bus

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB

Rejstip: Tog fra Schiphol til Rotterdam

Du kan nemt tage toget til Rotterdam. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Schiphol til Rotterdam.
FAQs

Hvordan finder jeg de billigste tog billetter fra Schiphol til Rotterdam?

Billige tog billetter fra Schiphol til Rotterdam kan koste så lidt som109 DKK. Priserne varierer dog alt efter hvor tidligt du reserverer dine billetter. Vi anbefaler at bruge Omio til at finde de bedste tilbud i god tid før din rejse.

Hvad er gennemsnitsprisen på tog billetter fra Schiphol til Rotterdam?

Gennemsnitligt koster tog billetter fra Schiphol til Rotterdam 109 DKK. Det kan anbefales at bestille sine tog billetter i god tid før rejsetidspunktet. På den måde er du sikker på at få de bedste priser.

Hvor mange kilometer er der med tog fra Schiphol til Rotterdam?

Du skal forvente en afstand på ca. 47 km fra Schiphol til Rotterdam, når du rejser med tog. Du kan finde de bedste priser, hvis du booker dine billetter i god tid før din rejse.

Hvor lang tid tager rejsen med tog tog fra Schiphol til Rotterdam?

Rejsen fra Schiphol til Rotterdam varer ca. 26 min med tog. Rejsetiden varierer dog alt efter hvilke dage du bestiller - hverdage, weekender, helligdage. Omio kan hjælpe dig med at finde de hurtigste og billigste forbindelser mellem Schiphol og Rotterdam.

Hvis jeg vil rejse med tog fra Schiphol til Rotterdam, hvilke banegårde kan jeg så benytte?

Når du rejser med tog fra Schiphol til Rotterdam, så er det godt at vide hvilke togstationer, der er de mest populære. I Schiphol er Schiphol Airport den mest benyttede station, og i Rotterdam er det Rotterdam Centraal.

Hvor ligger de mest populære togstationer i Schiphol og i Rotterdam?

Ca. 243 m fra centrum finder du Schiphol Airport, som er Omios brugeres foretrukne togstation i Schiphol. Og når du ankommer, er den mest populære togstation Rotterdam Centraal og ligger i en afstand af 659 m fra det centrale Rotterdam.

Hvem tilbyder direkte rejser med tog fra Schiphol til Rotterdam?

Undersøg om Ns_ic, Thalys eller Ns har direkte tog billetter fra Schiphol til Rotterdam Du kan også søge på Omio og finde andre transportmidler og ruter til din rejse.

Hvordan køber jeg tog billetter fra Schiphol Rotterdam?

Omio finder hurtigt de billigste tog billetter fra Schiphol til Rotterdam, hvad enten du har brug for enkeltbilleter eller returbilletter. Du kan finde al information om din rejse mellem Schiphol og Rotterdam på Omios app.

Hvilke destinationer skal jeg besøge i nærheden af Rotterdam, på min tog rejse fra Schiphol to Rotterdam?

Hvis du planlægger at rejse til Rotterdam med tog, er der masser af muligheder for at besøge andre steder, som f. Eks. Amsterdam, Bruxelles eller Paris. Hos Omio kan du finde de bedste forbindelser imellem Rotterdam og disse seværdige destinationer.

Kan jeg rejse fra Schiphol til Rotterdam med tog i stedet for med bil?

Det er ikke noget problem at komme fra Schiphol til Rotterdam uden en bil. Kig på Omios hjemmeside, og find de bedste tog billetter fra Schiphol til Rotterdam. Du kan samle alle dine billetter på Omio app'en for et hurtigt overbik og en nem rejse.
Stationer

Importer stationer og lufthavne for denne rejse

Rotterdam
Rotterdam Centraal
Faciliteter
Forfriskninger