Tog fra Salzburg til Rom

fre. 31. maj
+ Tilføj retur
QR-Code
Scan for at hente vores gratis app
Brug vores app til at få live rejseopdateringer og booke mobilbilletter til tog, busser, fly og færger.
App Store
rate4.9
42K vurderinger
Google Play
rate4.6
136K anmeldelser

De billigste tog fra Salzburg til Rom

Tider og priser for 31. maj

Billigste

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Cheapest
ÖBB | Nightjet
22:0211t08
Salzburg Hauptbahnhof
09:10Roma Termini Station
2278 kr1Enkeltbillet
0 skift

Salzburg til Rom togtider

Viser tog for i morgen, fredag 31. maj
ÖBB | Nightjet
22:0211t08
Salzburg Hauptbahnhof
09:10Roma Termini Station
0 skiftdirekte

Dette er dagens sidste tog.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

fre.
31. maj
lør.
01. jun.
søn.
02. jun.
man.
03. jun.
tirs.
04. jun.
ons.
05. jun.
tors.
06. jun.
fre.
07. jun.
lør.
08. jun.
søn.
09. jun.
man.
10. jun.
tirs.
11. jun.
ons.
12. jun.
tors.
13. jun.
fre.
14. jun.
lør.
15. jun.
søn.
16. jun.
man.
17. jun.
tirs.
18. jun.
ons.
19. jun.
tors.
20. jun.

De hurtigste tog fra Salzburg til Rom

Tider og priser for 31. maj

Hurtigste rejse

11 t 8 m

Gennemsnit

11 t 8 m

Togafgange pr. dag

1

Afstand

658 km

Ud af de 1 togafgange, der hver dag kører fra Salzburg til Rom, kører 1 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

rejsetid
ÖBB | Nightjet
22:0211t08
Salzburg Hauptbahnhof
09:10Roma Termini Station
2278 kr1Enkeltbillet
0 skift

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB

Oversigt: Tog fra Salzburg til Rom

distanceAfstand658 km
durationGennemsnitlig rejsetid med tog11 t. 8 min.
priceGennemsnitlig billetpris for tog883 DKK
frequencyAntal Tog1 dagligt
changesDirekte togJa, der er 1 direkte tog dagligt
carriersTogselskaberÖBB Nightjet, Frecciarossa, Intercity, Deutsche Bahn, ÖBB | Euro City (EC) eller Intercity Notte

Med toget fra Salzburg til Rom er denne rute 658 km lang og tager i gennemsnit 11 t. 8 min. med vores partnere som ÖBB Nightjet, Frecciarossa, Intercity, Deutsche Bahn, ÖBB | Euro City (EC) eller Intercity Notte. Normalt det 1 tog om dagen, inklusive direkte forbindelser. Du får den billigste togbillet på denne rute for helt ned til 229 DKK, men gennemsnitsprisen for togbilletter er 883 DKK. Rejsende rejser oftest fra Salzburg Hauptbahnhof og ankommer til Roma Termini Station.

Togselskaber: ÖBB Nightjet, Frecciarossa og Intercity fra Salzburg til Rom

Med tog fra ÖBB Nightjet, Frecciarossa og Intercity finder du din rejse mellem Salzburg og Rom fra 229 DKK. Med mere end 1000 selskaber på Omio, kan du finde de bedste togplaner og billetter til din rejse.

Deutsche Bahn (DB) er den største udbyder af togrejser i Tyskland med omkring 40. 000 ture om dagen. Noget særligt ved Deutsche Bahn er det store udvalg af billettyper med besparelser, herunder Super Saver, Saver og Flexible samt rabatkort som Bahncard 25, 50 og 100, som du også kan bruge på din togrejse mellem Salzburg og Rom. DB bruger forskellige typer af tog såsom ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) og RB (Regionalbahn) på sine ruter, og der er forskel på disse, når det gælder komfort og rejsetid. For mens toiletter altid er standard, er faciliteter som restauranter eller gratis wi-fi kun tilgængelige på visse tog.

Rejstip: Tog fra Salzburg til Rom

Rejstip: Du kan nemt tage toget til Rom. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Salzburg til Rom.
FAQs
Billige tog billetter fra Salzburg til Rom kan starte fra så lidt som 229 DKK (29 €), når du booker i forvejen. Den gennemsnitlige tog billetpris for Salzburg til Rom er 883 DKK (111 €); dog varierer priserne afhængigt af tidspunktet på dagen og klassen, og de plejer at være dyrere på selve dagen.
I gennemsnit er rejsetiden fra Salzburg til Rom med tog 11 t. 8 min.   for den 658 km lange rejse tur, men rejsetiden kan variere, hvis du rejser i weekender og på helligdage.
Den første tog fra Salzburg til Rom afgår kl. 17. 03.
Sidste tog fra Salzburg til Rom afgår kl. 21. 02.
Ja, det er muligt at rejse fra Salzburg til Rom uden at skifte tog med ÖBB Nightjet. Der er 1 direkte tog fra Salzburg til Rom hver dag. Der kan være færre direkte forbindelser tilgængelige i weekender eller på helligdage.
Ja, der er et højhastighedstog til Rom. Tag hurtigtoget med Frecciarossa fra Salzburg til Rom.
For tur fra Salzburg til Rom kan du tage tog med ÖBB Nightjet, Frecciarossa, Intercity, Deutsche Bahn, ÖBB | Euro City (EC) eller Intercity Notte. Sørg for at tjekke alle mulige togselskaber, der tilbyder services fra Salzburg til Rom på Omio, for at sammenligne hvilke faciliteter de kan have.
Ja, der er nattog tilgængelige fra Salzburg til Rom med ÖBB Nightjet eller Intercity Notte. Find al information om nattog i Europa.  

Når du rejser fra Salzburg, har du forskellige banegård muligheder for at starte din rute, herunder fra Salzburg Hauptbahnhof, Salzburg, Hauptbahnhof (Südtiroler Platz) og Salzburg Mülln-Altstadt. Når du ankommer til Rom, kan du afslutte din rute i banegårde på Roma Termini Station, Roma Tiburtina og Roma Trastevere.

Passagerer stiger mest hyppigt på tog fra Salzburg Hauptbahnhof, som ligger ca. Fra byens centrum, og de stiger af tog ved Roma Termini Station, som ligger fra byens centrum.

Den billigste måned at rejse i fra Salzburg til Rom med tog er februar.
Det er nyttigt at sammenligne dine muligheder, da der er 3 måder at rejse imellem Salzburg og Rom, herunder at tage tog, bus eller fly.

Tog fra Salzburg til Rom – var det ikke lige det, du ledte efter?

Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.

HjemTogTog RomTog fra Salzburg til Rom

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog