Tog fra Rom til Barcelona

De billigste tog fra Rom til Barcelona

Tider og priser for 24. mar.

Billigste

-

Gennemsnit

-

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

ItaloTreno
12:05Roma Termini28t29 16:34Barcelona-sants
3 skift
Find priser
Trenitalia Frecce
19:50Roma Termini25t35 21:25Barcelona-sants
3 skift
Find priser

Togtider Rom til Barcelona

Viser tog for i morgen, fredag 24. marts
ItaloTreno
12:05Roma Termini28t29 16:34Barcelona-sants
3 skift
Trenitalia Frecce
19:50Roma Termini25t35 21:25Barcelona-sants
3 skift

Dette er dagens sidste tog.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

fre
24. mar.
lør
25. mar.
søn
26. mar.
man
27. mar.
tir
28. mar.
ons
29. mar.
tor
30. mar.
fre
31. mar.
lør
01. apr.
søn
02. apr.
man
03. apr.
tir
04. apr.
ons
05. apr.
tor
06. apr.
fre
07. apr.
lør
08. apr.
søn
09. apr.
man
10. apr.
tir
11. apr.
ons
12. apr.
tor
13. apr.

De hurtigste tog fra Rom til Barcelona

Tider og priser for 24. mar.

Hurtigste rejse

1d 1 t 35 m

Gennemsnit

1d 3 t 2 m

Togafgange pr. dag

2

Afstand

859 km

Det er vanskeligt at komme fra Rom til Barcelona uden at skifte mindst 3 gange.

Trenitalia Frecce
19:50Roma Termini25t35 21:25Barcelona-sants
3 skift
Find priser
ItaloTreno
12:05Roma Termini28t29 16:34Barcelona-sants
3 skift
Find priser

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i Barcelona?

Vis på kort

De mest populære hoteller

Se mere

Hele huse og lejligheder

Se mere

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Oversigt: Tog fra Rom til Barcelona

distanceAfstand859 km
frequencyAntal Tog2 dagligt
changesDirekte togNej
carriersTogselskaberItaloTreno eller Trenitalia Frecce

Med toget fra Rom til Barcelona er denne rute 859 km lang og tager i gennemsnit 27 t. 2 min. med vores partnere som ItaloTreno eller Trenitalia Frecce. Normalt det 2 tog om dagen, inklusive direkte forbindelser. Rejsende rejser oftest fra Roma Termini og ankommer til Barcelona Sants.

Togselskaber: Italo og Frecciarossa fra Rom til Barcelona

Find den bedste rejse imellem Rom og Barcelona med Omios samarbejdspartnere Italo og Frecciarossa. Du finder de bedste tilbud, rejseplaner og billetter, så du kan booke en populær tur.

Frecciarossa
Italo

Træd ombord på et af Frecciarossas tog, og slap af på din rejse gennem Italien. Trenitalias højhastighedstog Frecciarossa har dagligt omkring 200 forbindelser i hele Italien og er kendte for deres komfort, hastighed og lavere miljøpåvirkning. Frecciarossas tog kan nå en fart på 300 km/t. Når du booker et tog fra Rom til Barcelona, kan du vælge mellem fire forskellige klasser: Standard, Premium, Business og Executive. Hver klasse har forskellige niveauer af komfort, men de tilbyder alle gratis wi-fi, stikkontakter, aircondition, toiletter, bagageopbevaring, underholdning samt restaurant og bar.

Prisen på en enkeltbillet til toget fra Rom til Barcelona fås for helt ned til {{ cheapest_price }} på Omio. Tjek blot den seneste togplan fra Trenitalia Frecciarossa, find et rejsetidspunkt, der passer dig, og vælg mellem Super Economy, Economy og Base, når du booker din billige togrejse mellem Rom og Barcelona på Omio.

Information om tog fra Rom til Barcelona med Frecciarossa:

  • Gennemsnitlig rejsetid: 25 t. 35 min.
  • Hyppighed med Frecciarossa: 1 dagligt

Italo er navnet på højhastighedstog fra det italienske togselskab Nuovo Trasporto Viaggiatori (NTV). Flåden af tog omfatter Italo AGV 575, en førsteklasses højhastighedsforbindelse med en fart på op til 300 km/t, og Italo EVO, der er et miljøvenligt tog med en maksimal hastighed på 250 km/t. Italo har fire forskellige rejseklasser, men alle vogne er moderne udstyret med et højt niveau af komfort. Du kan vælge mellem klasserne Smart, Comfort, Prima og Club Executive. Standardfaciliteterne på alle Italos tog omfatter toiletter, gratis wi-fi, stikkontakter, justerbare lædersæder, fodstøtter, snackautomater og Italo Live (gratis underholdning med et udvalg af film, musik og spil). Italo tilbyder tre billettyper til forskellige priser og med forskellig fleksibilitet: Low Cost, Economy og Flex.

Information om tog med Italo fra Rom til Barcelona:

  • Gennemsnitlig rejsetid: 28 t. 29 min.
  • Hyppighed med Italo: 1 dagligt

Rejstip: Tog fra Rom til Barcelona

Rejstip: Du kan nemt tage toget til Barcelona. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Rom til Barcelona.
FAQs
Du skal forvente en afstand på ca. 859 km fra Rom til Barcelona, når du rejser med tog. Du kan finde de bedste priser, hvis du booker dine billetter i god tid før rejsen.
Den gennemsnitlige rejsetid fra Rom til Barcelona er 27 t. 2 min.   med tog, men hvis du rejser i weekender eller på helligdage, kan rejsetiden være længere. Find de hurtigste forbindelser og de billigste billetter på Omio.

Vores kunder, som booker billige rejser med tog fra Rom til Barcelona, rejser oftest via Roma Termini og Barcelona Sants. Book dine billetter på Omio i dag.

Du kan rejse med tog fra Rom fra Roma Termini 2.6 km fra centrum. Den togstation, som de fleste ankommer til, er Barcelona Sants, der ligger 2.6 km fra centrum.

Det gennemsnitlige antal tog fra Rom til Barcelona er 2 om dagen. Togplaner og forbindelser kan være anderledes i weekenderne end i hverdagene.
Dagens tidligste tog går fra Rom til Barcelona kl. 12. 05. Dagens seneste tog går fra Rom til Barcelona kl. 19. 50. Du finder den nyeste togplan fra Rom til Barcelona på Omio, hvor du kan booke din rejse og vælge det afrejsetidspunkt, der passer bedst.

Mest populære rejsedestinationer

HjemTogTog BarcelonaTog fra Rom til Barcelona

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog