Tog fra Prag til Paris

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

tir
31. jan.
ons
01. feb.
tor
02. feb.
fre
03. feb.
lør
04. feb.
søn
05. feb.
man
06. feb.
tir
07. feb.
ons
08. feb.
tor
09. feb.
fre
10. feb.
lør
11. feb.
søn
12. feb.
man
13. feb.
tir
14. feb.
ons
15. feb.
tor
16. feb.
fre
17. feb.
lør
18. feb.
søn
19. feb.
man
20. feb.

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i Paris?

Vis på kort

De mest populære hoteller

Se mere

Hele huse og lejligheder

Se mere

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Oversigt: Tog fra Prag til Paris

distanceAfstand882 km
frequencyAntal Tog1 dagligt
changesDirekte togNej
carriersTogselskaberDeutsche Bahn with connection, Deutsche Bahn eller Czech Railways (ČD)

Med toget fra Prag til Paris er denne tur 882 km lang og tager i gennemsnit 18 t. 53 min. med vores partnere som Deutsche Bahn with connection, Deutsche Bahn eller Czech Railways (ČD). Normalt det 1 tog om dagen, inklusive direkte forbindelser. Rejsende rejser oftest fra Prague og ankommer til Paris Gare de Lyon.

Togselskaber: Deutsche Bahn og České dráhy fra Prag til Paris

Rejs imellem Prag og Paris på tog fra Deutsche Bahn og České dráhy med Omio. Når vi sammenligner rejseplaner og billetter, viser vi også andre muligheder med flere forbindelser eller andre transportmidler, hvis de er tilgængelige.

Deutsche Bahn
České dráhy

Deutsche Bahn (DB) er Tysklands førende togselskab med omkring 40. 000 daglige afgange i og uden for Tyskland. Deutsche Bahns flåde af tog omfatter højhastighedstogene ICE (Intercity Express) samt IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) og RB (Regionalbahn), som er forskellige, når det kommer til komfort og rejsetid. For eksempel er toiletter standard, mens restauranter og gratis wi-fi kun er tilgængelige på visse tog og ruter. Deutsche Bahn er velkendt for sine mange billettyper som Super Saver, Saver og Flexible samt rabatkort som Bahncard 25, 50 og 100, som du også kan bruge på din togrejse Prag til Paris.

  Czech Railway er Tjekkiets store togselskab, hvor du finder billetter på første og anden klasse til din næste togrejse mellem Prag og Paris.

  Find den perfekte tog med České dráhy, så du kan se frem til en bekvem og afslappende tur. Omio gør det nemt for dig at tjekke de nyeste togplaner fra České dráhy og sammenligne de billigste, hurtigste og tidligste togrejser. Du kan også se relevant rejseinformation fra České dráhy, f. Eks. Tilladt bagage og faciliteter ombord på den valgte rejseklasse. Når du har fundet den bedste rute, kan du booke dine billige togbilletter fra České dráhy online. Du skal forvente at rejse omkring 882 km på denne tur, og du finder billige togbilletter fra Prag til Paris med České dráhy, hvis du booker i forvejen. Når du søger efter billetter fra České dráhy fra Prag til Paris i Omio-appen, kan du hurtigt se, om det er mobilbilletter, som ikke skal udskrives. Køb hurtigt og nemt dine officielle togbilletter til České dráhy online på Omio, og glæd dig til din rejse.

  Information om tog fra Prag til Paris med České dráhy:

  • Gennemsnitlig rejsetid: 18 t. 53 min.
  • Hyppighed med České dráhy: 1 dagligt

  Rejstip: Tog fra Prag til Paris

  Rejstip: Du kan nemt tage toget til Paris. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Prag til Paris.
  FAQs
  Før du planlægger din rejse fra Prag til Paris, er det en fordel at vide, at der er 882 km fra Prag til Paris, når du rejser med tog. Omio kan hjælpe dig med at finde billige togbilletter, især hvis du booker i god tid.
  Den gennemsnitlige rejsetid fra Prag til Paris er 18 t. 53 min.   med tog, men hvis du rejser i weekender eller på helligdage, kan rejsetiden være længere. Find de hurtigste forbindelser og de billigste billetter på Omio.

  Vores kunder, som booker billige rejser med tog fra Prag til Paris, rejser oftest via Prague og Paris Gare de Lyon. Book dine billetter på Omio i dag.

  Når du planlægger din rejse til Paris fra Prag, er det en fordel at vide, hvor langt banegårdene befinder sig fra centrum. Den mest besøgte togstation i Prag er Prague ca. 3, 6 km fra centrum. I Paris er den mest populære togstation Paris Gare de Lyon, og den ligger 2, 7 km uden for centrum.

  Hvis du leder efter billige billetter til din togrejsen fra Prag til Paris, kan Deutsche Bahn with connection, Deutsche Bahn eller Czech Railways (ČD) med sikkerhed hjælpe dig. Men du har også mulighed for at søge på Omio efter flere togselskaber for at finde den rigtige løsning for dig.
  Det gennemsnitlige antal tog fra Prag til Paris er 1 om dagen. Togplaner og forbindelser kan være anderledes i weekenderne end i hverdagene.
  Dagens første tog på denne rejse afgår fra Prag kl. 17. 38. Dagens sidste tog afgår fra Prag kl. 17. 38. Find den nyeste togplan fra Prag til Paris, og book det tidspunkt, som passer dig bedst.

  Tog fra Prag til Paris – var det ikke lige det, du ledte efter?

  Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.

  HjemTogTog i FrankrigTog ParisTog fra Prag til Paris

  Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

  Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

  ios-badge
  android-badge
  Hand With Phone
  Valuta
  Sprog