Tog fra Prag til Paris

De billigste tog fra Prag til Paris

Tider og priser for 04. jul.

Billigste

1710 kr

Gennemsnit

1730 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Deutsche Bahn
04:38Prag11t27 16:05Paris
0 skift
1710 kr1Enkeltbillet
Deutsche Bahn with connection
08:38Prag11t27 20:05Paris
0 skift
1750 kr1Enkeltbillet

Togtider Prag til Paris

Viser tog for i morgen, mandag 4. juli
Deutsche Bahn
04:38Prag11t27 16:05Paris
0 skift
Deutsche Bahn with connection
08:38Prag11t27 20:05Paris
0 skift

Dette er dagens sidste tog.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

man
04. jul.
tir
05. jul.
ons
06. jul.
tor
07. jul.
fre
08. jul.
lør
09. jul.
søn
10. jul.
man
11. jul.
tir
12. jul.
ons
13. jul.
tor
14. jul.
fre
15. jul.
lør
16. jul.
søn
17. jul.
man
18. jul.
tir
19. jul.
ons
20. jul.
tor
21. jul.
fre
22. jul.
lør
23. jul.
søn
24. jul.

De hurtigste tog fra Prag til Paris

Tider og priser for 04. jul.

Hurtigste rejse

11 t 27 m

Gennemsnit

11 t 27 m

Togafgange pr. dag

2

Afstand

882 km

Ud af de 2 togafgange, der hver dag kører fra Prag til Paris, kører 2 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

Deutsche Bahn
04:38Prag11t27 16:05Paris
0 skift
1710 kr1Enkeltbillet
Deutsche Bahn with connection
08:38Prag11t27 20:05Paris
0 skift
1750 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i Paris?

vis på kort

De mest populære hoteller

Se mere

Hele huse og lejligheder

Se mere

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Rejstip: Tog fra Prag til Paris

Du kan nemt tage toget til Paris. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Prag til Paris.
FAQs
Du kan købe tog billetter fra Prag til Paris så billigt som 1.710 DKK alt efter i hvor god til du bestiller dine tog billetter. Vi anbefaler at du booker på Omio i så god tid som muligt for at få de billigste priser.
Det koster i gennemsnit 1.716 DKK at rejse med tog fra Prag til Paris. Priserne varierer dog alt efter hvornår du bestiller. Som regel er det bedst at være i god tid, hvis du vil have en god pris.
Afstanden imellem Prag og Paris er ca. 882 km med tog. Bestil dine billetter i god tid for at få de bedste tilbud på Omio eller via Omio app'en.
Den gennemsnitlige rejsetid fra Prag til Paris varer 11 h 27 min med tog, men hvis du rejser i weekender eller på helligdage kan rejsetiden vare længere. Find de hurtigste forbindelser og de billigste billetter til din rejse på Omio.

Før du rejser, er det en fordel at kende de mest besøgte banegårde. De fleste rejsende fra Prag rejser fra Prague, Praha, Zličín, og flertallet af de rejsende ankommer til Paris Gare de Lyon i Paris.

Den togstation som flest Omio brugere benytter, når de rejser fra Prag hedder Prague, Praha, Zličín og den ligger 14.1 km fra centrum. Den mest populære togstation i Paris hedder Paris Gare de Lyon og ligger 3.1 km fra bymidten.

Når du rejser fra Prag til Paris, kan Deutsche Bahn with connection, Deutsche Bahn eller Czech Railways (ČD) hjælpe dig med at finde den bedste forbindelse. Du kan også undersøge andre togselskaber og sammenligne tilbud før du køber dine billetter.
Hvis du vil rejse md tog fra Prag til Paris, kan du finde billetter på Omios hjemmeside og bestille online. Du kan endda bruge vores app til at finde al den rejseinformation du har brug for. Så bliver din rejse så let og behagelig som mulig.
Din tog rejse fra Prag til Paris behøver ikke at ende i Paris. Nogle af de mest populære destinationer i nærheden af Paris er London, Barcelona eller Amsterdam. Hvis du vil fortsætte din rejse og besøge nogle af disse destinationer, så book billige billetter hos Omio.
Omio kan hjælpe dig. Du behøver ikke en bil for at rejse Prag til Paris. Søg på vores hjemmeside, og find de bedste og billigste tog billetter fra Prag til Paris allerede i dag.
Stationer

Importer stationer og lufthavne for denne rejse

Prag
Paris

Tog fra Prag til Paris – var det ikke lige det, du ledte efter?

Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog

Nyttige links