Tog fra Porto til Madrid

ons. 24. jul.
+ Tilføj retur
QR-Code
Scan for at hente vores gratis app
Brug vores app til at få live rejseopdateringer og booke mobilbilletter til tog, busser, fly og færger.
App Store
rate4.9
42K vurderinger
Google Play
rate4.6
136K anmeldelser

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

ons.
24. jul.
tors.
25. jul.
fre.
26. jul.
lør.
27. jul.
søn.
28. jul.
man.
29. jul.
tirs.
30. jul.
ons.
31. jul.
tors.
01. aug.
fre.
02. aug.
lør.
03. aug.
søn.
04. aug.
man.
05. aug.
tirs.
06. aug.
ons.
07. aug.
tors.
08. aug.
fre.
09. aug.
lør.
10. aug.
søn.
11. aug.
man.
12. aug.
tirs.
13. aug.

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB

Oversigt: Tog fra Porto til Madrid

distanceAfstand421 km
changesDirekte togNej
carriersTogselskaberRenfe (3), Renfe ALVIA, Renfe, Renfe TRENCELTA eller AVE

Med toget fra Porto til Madrid er denne rute 421 km lang med vores partnere som Renfe (3), Renfe ALVIA, Renfe, Renfe TRENCELTA eller AVE. Rejsende rejser oftest fra Porto - Campanhã og ankommer til Madrid-Puerta de Atocha-Almudena Grandes.

Togselskaber: Renfe (3), Renfe ALVIA og Renfe fra Porto til Madrid

Du kan rejse med tog imellem Porto og Madrid med Renfe (3), Renfe ALVIA og Renfe. Når du søger efter tidspunkter og billetter på Omio, viser vi dig de bedste tilbud.

Renfe er Spaniens nationale togselskab, der transporterer både fragt og passagerer med tog på det omfattende spanske banenetværk samt på internationale ruter til nabolandene Frankrig og Portugal. Renfe har mange billettyper til alle budgetter, f.   eks. Basic, Elige og Premium. Renfe tilbyder også rabatkort som Renfe Gold Card og +Renfe Youth Card 50 til kvalificerede rejsende. Du kan benytte disse tilbud og rabatter på Omio, når du booker din rejse fra Porto til Madrid. Renfe har en stor flåde af tog med forskellige komfortniveauer, faciliteter og hastigheder. Renfe AVEs tog kører med høj hastighed på langdistanceruter, Alvias tog kombinerer høj hastighed med normal fart på indenrigsruter, Altaria kører på indenrigsruter i Sydspanien, Euromed kører indenrigs langs Middelhavskysten, Avants tog har regionale ruter til pendlere og Trenhotels tog kører om natten.

Rejstip: Tog fra Porto til Madrid

Rejstip: Du kan nemt tage toget til Madrid. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Porto til Madrid.
FAQs
For rejse fra Porto til Madrid kan du tage tog med Renfe (3), Renfe ALVIA, Renfe, Renfe TRENCELTA eller AVE. Sørg for at tjekke alle mulige togselskaber, der tilbyder services fra Porto til Madrid på Omio, for at sammenligne hvilke faciliteter de kan have.

Når du rejser fra Porto, har du forskellige togstation muligheder for at starte din tur, herunder fra Porto - Campanhã og Porto - Sao Bento. Når du ankommer til Madrid, kan du afslutte din tur i togstationer på Madrid-Puerta de Atocha-Almudena Grandes, Madrid Chamartín og Madrid Atocha Cercanias.

Passagerer stiger mest hyppigt på tog fra Porto - Campanhã, som ligger ca. Fra byens centrum, og de stiger af tog ved Madrid-Puerta de Atocha-Almudena Grandes, som ligger fra byens centrum.

Det er værd at tage en dagstur Madrid fra Porto med en rejsetid på min. Hver vej. Tjek med Omio app   for den bedste måde at rejse på.
Det er nyttigt at sammenligne dine muligheder, da der er 2 måder at rejse mellem Porto og Madrid, herunder at tage bus eller fly.
HjemTogTog MadridTog fra Porto til Madrid

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog