Tog fra Port Aventura til Barcelona

De billigste tog fra Port Aventura til Barcelona

Tider og priser for 31. jan.

Billigste

70 kr

Gennemsnit

77 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Cheapest
21:28Vila-Seca1t34 23:02Barcelona Sants
0 skift
70 kr1Enkeltbillet
2nd Cheapest
20:18Vila-Seca1t19 21:37Barcelona Sants
0 skift
80 kr1Enkeltbillet
2nd Cheapest
21:09Vila-Seca1t31 22:40Barcelona Sants
0 skift
80 kr1Enkeltbillet
2nd Cheapest
15:02Vila-Seca1t35 16:37Barcelona Sants
0 skift
80 kr1Enkeltbillet

Togtider Port Aventura til Barcelona

Viser tog for i morgen, tirsdag 31. januar
15:02Vila-Seca1t35 16:37Barcelona Sants
0 skift
20:18Vila-Seca1t19 21:37Barcelona Sants
0 skift
21:09Vila-Seca1t31 22:40Barcelona Sants
0 skift
21:28Vila-Seca1t34 23:02Barcelona Sants
0 skift

Dette er dagens sidste tog.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

tir
31. jan.
ons
01. feb.
tor
02. feb.
fre
03. feb.
lør
04. feb.
søn
05. feb.
man
06. feb.

De hurtigste tog fra Port Aventura til Barcelona

Tider og priser for 31. jan.

Hurtigste rejse

1 t 19 m

Gennemsnit

1 t 29 m

Togafgange pr. dag

4

Afstand

90 km

Ud af de 4 togafgange, der hver dag kører fra Port Aventura til Barcelona, kører 4 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

rejsetid
20:18Vila-Seca1t19 21:37Barcelona Sants
0 skift
80 kr1Enkeltbillet
2nd rejsetid
21:09Vila-Seca1t31 22:40Barcelona Sants
0 skift
80 kr1Enkeltbillet
21:28Vila-Seca1t34 23:02Barcelona Sants
0 skift
70 kr1Enkeltbillet
15:02Vila-Seca1t35 16:37Barcelona Sants
0 skift
80 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB

Oversigt: Tog fra Port Aventura til Barcelona

distanceAfstand90 km
durationGennemsnitlig rejsetid med tog1 t. 34 min.
priceGennemsnitlig billetpris for tog61 DKK
frequencyAntal Tog5 dagligt
changesDirekte togJa, der er 5 direkte tog dagligt
carriersTogselskaberRenfe eller Renfe Regional Expres

Med toget fra Port Aventura til Barcelona er denne rute 90 km lang og tager i gennemsnit 1 t. 34 min. med vores partnere som Renfe eller Renfe Regional Expres. Normalt det 5 tog om dagen, inklusive direkte forbindelser. Selvom den gennemsnitlige billetpris for denne tur ligger omkring 61 DKK, koster den billigste togbillet helt ned til 61 DKK.

Togselskaber: Renfe fra Port Aventura til Barcelona

Med tog fra Renfe finder du din rejse imellem Port Aventura og Barcelona fra 61 DKK. Med mere end 1000 selskaber på Omio, kan du finde de bedste togplaner og billetter til din rejse.

Renfe

Renfe er Spaniens nationale togselskab, der transporterer både fragt og passagerer med tog på det omfattende spanske banenetværk samt på internationale ruter til nabolandene Frankrig og Portugal. Renfe har mange billettyper til alle budgetter, f.   eks. Basic, Elige og Premium. Renfe tilbyder også rabatkort som Renfe Gold Card og +Renfe Youth Card 50 til kvalificerede rejsende. Du kan benytte disse tilbud og rabatter på Omio, når du booker din rejse fra Port Aventura til Barcelona. Renfe har en stor flåde af tog med forskellige komfortniveauer, faciliteter og hastigheder. Renfe AVEs tog kører med høj hastighed på langdistanceruter, Alvias tog kombinerer høj hastighed med normal fart på indenrigsruter, Altaria kører på indenrigsruter i Sydspanien, Euromed kører indenrigs langs Middelhavskysten, Avants tog har regionale ruter til pendlere og Trenhotels tog kører om natten.

  Rejstip: Tog fra Port Aventura til Barcelona

  Rejstip: Du kan nemt tage toget til Barcelona. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Port Aventura til Barcelona.
  FAQs
  Du kan købe togbilletter fra Port Aventura til Barcelona så billigt som 61 DKK, alt efter hvor tidligt du bestiller dine togbilletter. Vi anbefaler, at du booker på Omio i så god tid som muligt for at få de billigste priser.
  Gennemsnitsprisen for togbilletter fra Port Aventura til Barcelona er 61 DKK. Vil du gerne have de billigste billetter, er det en god idé at bestille i god tid. Jo tidligere du booker, jo bedre tilbud har du mulighed for at finde.
  Du skal forvente en afstand på ca. 90 km fra Port Aventura til Barcelona, når du rejser med tog. Du kan finde de bedste priser, hvis du booker dine billetter i god tid før rejsen.
  Det er altid godt at vide, hvor lang tid du skal rejse. Når du rejser med tog fra Port Aventura til Barcelona, varer rejsen ca. 1 t. 34 min. Lad Omio hjælpe dig med at finde det, du har brug for.
  Hvis du leder efter billige billetter til din togrejsen fra Port Aventura til Barcelona, kan Renfe eller Renfe Regional Expres med sikkerhed hjælpe dig. Men du har også mulighed for at søge på Omio efter flere togselskaber for at finde den rigtige løsning for dig.
  Det gennemsnitlige antal tog fra Port Aventura til Barcelona er 5 om dagen. Togplaner og forbindelser kan være anderledes i weekenderne end i hverdagene.
  Du kan tidligst tage toget fra Port Aventura til Barcelona kl. 20. 28   og senest tage toget fra Port Aventura til Barcelona kl. 20. 28. Se de nyeste togplaner fra Port Aventura til Barcelona på Omio, og book det tidspunkt, der passer dig bedst at tage toget på denne tur.
  Prisen på en enkeltbillet med tog fra Port Aventura til Barcelona er i gennemsnit 61 DKK, hvis du booker inden for de næste syv dage. Vi anbefaler dog, at du booker dine billetter før den planlagte afrejsedato, hvis du vil have de bedste priser på tog fra de forskellige togselskaber, der tilbyder denne tur. Du kan normalt finde togbilletter imellem Port Aventura og Barcelona et par måneder i forvejen.

  Tog fra Port Aventura til Barcelona – var det ikke lige det, du ledte efter?

  Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.

  HjemTogTog BarcelonaTog fra Port Aventura til Barcelona

  Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

  Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

  ios-badge
  android-badge
  Hand With Phone
  Valuta
  Sprog