Tog fra Paris til Verona

De billigste tog fra Paris til Verona

Tider og priser for 14. aug.

Billigste

881 kr

Gennemsnit

881 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Trenitalia
13:18Paris8t59 22:17Verona
0 skift
881 kr1Enkeltbillet

Togtider Paris til Verona

Viser tog for i morgen, søndag 14. august
Trenitalia
13:18Paris8t59 22:17Verona
0 skift

Dette er dagens sidste tog.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

søn
14. aug.
man
15. aug.
tir
16. aug.
ons
17. aug.
tor
18. aug.
fre
19. aug.
lør
20. aug.
søn
21. aug.
man
22. aug.
tir
23. aug.
ons
24. aug.
tor
25. aug.
fre
26. aug.
lør
27. aug.
søn
28. aug.
man
29. aug.
tir
30. aug.
ons
31. aug.
tor
01. sep.
fre
02. sep.
lør
03. sep.

De hurtigste tog fra Paris til Verona

Tider og priser for 14. aug.

Hurtigste rejse

8 t 59 m

Gennemsnit

8 t 59 m

Togafgange pr. dag

1

Afstand

756 km

Ud af de 1 togafgange, der hver dag kører fra Paris til Verona, kører 1 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

Trenitalia
13:18Paris8t59 22:17Verona
0 skift
881 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB

Rejstip: Tog fra Paris til Verona

Du kan nemt tage toget til Verona. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Paris til Verona.
FAQs
Tog billetter fra Paris til Verona koster 898 DKK, når de er billigst. Du kan spare penge ved at lade Omio hjælpe dig med at finde de billigste billetter i god tid før din tog rejse fra Paris til Verona.
I gennemsnit koster det at rejse med tog fra Paris til Verona. Men hvis du booker i god tid, har du større chancer for at finde en god pris. Hvis du venter til afrejsedagen, er billetterne som regel dyrere.
Afstanden imellem Paris og Verona er ca. 755 km med tog. Bestil dine billetter i god tid for at få de bedste tilbud på Omio eller via Omio app'en.
Det er altid godt at vide hvor lang tid du skal rejse. Når du rejser med tog fra Paris til Verona, varer rejsen ca. 8 h 59 min. Lad Omio hjælpe dig med at finde hvad du har brug for.

Vores kunder som booker billige rejser med tog fra Paris til Verona rejser oftest via Paris Gare de Lyon og Verona Porta Nuova. Book dine billetter på Omio i dag.

Ca. 3.1 km fra centrum finder du Paris Gare de Lyon, som er Omios brugeres foretrukne togstation i Paris. Og når du ankommer, er den mest populære togstation Verona Porta Nuova og ligger i en afstand af 2.4 km fra det centrale Verona.

For at få de billigste priser på din rejse fra Paris til Verona kan du med fordel undersøge hvilke tilbud Trenitalia, Thello, Frecciarossa, TGV inOui eller Trenitalia har. På Omios hjemmeside kan du også finde mange andre togselskaber, som kan hjælpe dig med din tog.
Omio finder hurtigt de billigste tog billetter fra Paris til Verona, hvad enten du har brug for enkeltbilleter eller returbilletter. Du kan finde al information om din rejse mellem Paris og Verona på Omios app.
Mange af vores kunder som rejser med med tog fra Paris til Verona stopper ikke i Verona. Milano, Venedig eller Rom er nogle af de mest populære destinationer i nærheden af Verona. Lad Omio hjælpe dig med at finde billige med tog billetter til disse top-destinationer!
Du kan sagtens rejse fra Paris til Verona uden bil. Lad Omio hjælpe dig med at finde og sammenligne de bedste tog billetter imellem Paris og Verona. Du kan endda gøre din rejse mere overskuelig ved at gemme dine billetter direkte i Omio app'en.
Stationer

Importer stationer og lufthavne for denne rejse

Paris
Verona

Tog fra Paris til Verona – var det ikke lige det, du ledte efter?

Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog

Nyttige links