Tog fra Paris til Überlingen

man. 22. apr.
+ Tilføj retur
QR-Code
Scan for at hente vores gratis app
Brug vores app til at få live rejseopdateringer og booke mobilbilletter til tog, busser, fly og færger.
App Store
rate4.9
42K vurderinger
Google Play
rate4.6
136K anmeldelser

De billigste tog fra Paris til Überlingen

Tider og priser for 23. apr.

Billigste

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Deutsche Bahn with connection
08:057t03
Paris
15:08Überlingen
842 kr1Enkeltbillet
0 skift

Paris til Überlingen togtider

Viser tog for i morgen, tirsdag 23. april
Deutsche Bahn with connection
08:057t03
Paris
15:08Überlingen
0 skiftdirekte

Dette er dagens sidste tog.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

tirs.
23. apr.
ons.
24. apr.
tors.
25. apr.
fre.
26. apr.
lør.
27. apr.
søn.
28. apr.
man.
29. apr.

De hurtigste tog fra Paris til Überlingen

Tider og priser for 23. apr.

Hurtigste rejse

7 t 3 m

Gennemsnit

7 t 3 m

Togafgange pr. dag

1

Afstand

519 km

Ud af de 1 togafgange, der hver dag kører fra Paris til Überlingen, kører 1 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

Deutsche Bahn with connection
08:057t03
Paris
15:08Überlingen
842 kr1Enkeltbillet
0 skift

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB

Oversigt: Tog fra Paris til Überlingen

distanceAfstand518 km
durationGennemsnitlig rejsetid med tog4 t. 35 min.
priceGennemsnitlig billetpris for tog32 DKK
frequencyAntal Tog12 dagligt
changesDirekte togNej
carriersTogselskaberDeutsche Bahn, TGV, TGV INOUI eller SNCF (3)

Med toget fra Paris til Überlingen er denne rejse 518 km lang og tager i gennemsnit 4 t. 35 min. med vores partnere som Deutsche Bahn, TGV, TGV INOUI eller SNCF (3). Normalt det 12 tog dagligt. Du får den billigste togbillet på denne tur for helt ned til 1 DKK, men gennemsnitsprisen for togbilletter er 32 DKK. Rejsende rejser oftest fra Paris Gare du Nord og ankommer til Überlingen.

Togselskaber: Deutsche Bahn, TGV og SNCF (3) fra Paris til Überlingen

Du kan rejse med tog imellem Paris og Überlingen med Deutsche Bahn, TGV og SNCF (3). Når du søger efter tidspunkter og billetter på Omio, viser vi dig de bedste tilbud.

Deutsche Bahn (DB) er den største udbyder af togrejser i Tyskland med omkring 40. 000 ture om dagen. Noget særligt ved Deutsche Bahn er det store udvalg af billettyper med besparelser, herunder Super Saver, Saver og Flexible samt rabatkort som Bahncard 25, 50 og 100, som du også kan bruge på din togrejse mellem Paris og Überlingen. DB bruger forskellige typer af tog såsom ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) og RB (Regionalbahn) på sine ruter, og der er forskel på disse, når det gælder komfort og rejsetid. For mens toiletter altid er standard, er faciliteter som restauranter eller gratis wi-fi kun tilgængelige på visse tog.

Rejstip: Tog fra Paris til Überlingen

Rejstip: Du kan nemt tage toget til Überlingen. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Paris til Überlingen.
FAQs
Billige tog billetter fra Paris til Überlingen kan starte fra så lidt som 1 DKK (1 €), når du booker i forvejen. Den gennemsnitlige tog billetpris for Paris til Überlingen er 32 DKK (4 €); dog varierer priserne afhængigt af tidspunktet på dagen og klassen, og de plejer at være dyrere på selve dagen.
Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Paris til Überlingen er 4 t. 35 min.   for at rejse den 518 km lange rute tur med cirka det 12 tog afgange om dagen. Rejsetider kan variere i weekender og på helligdage.
Tidligste tog fra Paris til Überlingen afgår kl. 06. 52.
Sidste tog fra Paris til Überlingen afgår kl. 21. 55.
Det 12 tog om dagen fra Paris til Überlingen, som kræver mindst ét skift med Deutsche Bahn, TGV, TGV INOUI eller SNCF (3). Tidsplaner kan variere på helligdage eller weekender med færre tog.
Ja, du kan tage et højhastighedstog fra Paris til Überlingen med TGV eller TGV INOUI. Samlet set kan du rejse med følgende selskaber: Deutsche Bahn, TGV, TGV INOUI eller SNCF (3).
For rejse fra Paris til Überlingen kan du tage tog med Deutsche Bahn, TGV, TGV INOUI eller SNCF (3). Sørg for at tjekke alle mulige togselskaber, der tilbyder services imellem Paris og Überlingen på Omio, for at sammenligne hvilke faciliteter de kan have.
Nej, der er ingen nattog, det sidtse tog for denne rute er 21. 55.

Når du rejser fra Paris, har du forskellige togstation muligheder for at starte din tur, herunder fra Paris Gare du Nord, Gare de Lyon og Paris Gare Montparnasse. Når du ankommer til Überlingen, kan du afslutte din rute i togstationer på Überlingen, Überlingen Therme og Überlingen-Nußdorf.

Passagerer stiger mest hyppigt på tog fra Paris Gare du Nord, som ligger ca. Fra byens centrum, og de stiger af tog ved Überlingen, som ligger fra byens centrum.

Den billigste måned for tog fra Paris til Überlingen er november.
Dog har du andre muligheder, da du kan rejse fra Paris til Überlingen på 3 forskellige måder: tog, bus eller fly.

Tog fra Paris til Überlingen – var det ikke lige det, du ledte efter?

Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.

HjemTogTog fra Paris til Überlingen

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog