Tog fra Paris til Rom

De billigste tog fra Paris til Rom

Tider og priser for 14. aug.

Billigste

1768 kr

Gennemsnit

1768 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Trenitalia
13:18Paris14t25 03:43Rom
0 skift
1768 kr1Enkeltbillet

Togtider Paris til Rom

Viser tog for i morgen, søndag 14. august
Trenitalia
13:18Paris14t25 03:43Rom
0 skift

Dette er dagens sidste tog.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

søn
14. aug.
man
15. aug.
tir
16. aug.
ons
17. aug.
tor
18. aug.
fre
19. aug.
lør
20. aug.
søn
21. aug.
man
22. aug.
tir
23. aug.
ons
24. aug.
tor
25. aug.
fre
26. aug.
lør
27. aug.
søn
28. aug.
man
29. aug.
tir
30. aug.
ons
31. aug.
tor
01. sep.
fre
02. sep.
lør
03. sep.

De hurtigste tog fra Paris til Rom

Tider og priser for 14. aug.

Hurtigste rejse

14 t 25 m

Gennemsnit

14 t 25 m

Togafgange pr. dag

1

Afstand

1105 km

Ud af de 1 togafgange, der hver dag kører fra Paris til Rom, kører 1 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

Trenitalia
13:18Paris14t25 03:43Rom
0 skift
1768 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i Rom?

vis på kort

De mest populære hoteller

Se mere

Hele huse og lejligheder

Se mere

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Rejstip: Tog fra Paris til Rom

Du kan nemt tage toget til Rom. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Paris til Rom.
FAQs
De billgste tog billetter fra Paris til Rom koster 1.395 DKK. Prisen afhænger dog af hvornår du bestiller dine billetter. Hvis du vil spare penge, er det en god idé at booke i god tid.
I gennemsnit koster det at rejse med tog fra Paris til Rom. Men hvis du booker i god tid, har du større chancer for at finde en god pris. Hvis du venter til afrejsedagen, er billetterne som regel dyrere.
Når du rejser med tog fra Paris til Rom, skal du regne med en afstand på 1105 km. Jo tidligere du booker dine billetter, jo billigere kan du få din rejse.
Rejsetiden imellem fra Paris og Rom varierer alt efter hvilke dage, du rejser på, men gennemsnitligt tager en tog rejse fra Paris til Rom 14 h 25 min. Brug Omio app'en eller hjemmesiden til at finde den bedste forbindelse og den billigste pris på din rejse.

Før du rejser, er det en fordel at kende de mest besøgte banegårde. De fleste rejsende fra Paris rejser fra Paris Gare de Lyon, og flertallet af de rejsende ankommer til Roma Termini i Rom.

Du kan rejse med togstation fra Paris Paris Gare de Lyon, 3.1 km udenfor byen. Den tog som flest ankommer til hedder Roma Termini og befinder sig 2.6 km fra centrum.

Når du rejser fra Paris til Rom, kan Trenitalia, Thello, Frecciarossa eller TGV inOui hjælpe dig med at finde den bedste forbindelse. Du kan også undersøge andre togselskaber og sammenligne tilbud før du køber dine billetter.
Det har aldrig været lettere at bestille tog billetter imellem Paris og Rom til fornuftige priser med Omio. Du skal bare indtaste rejsetidspunk og destination, og så finder vi de billigste enkelt- eller returbilletter til dig. For at gøre det endnu nemmere, har vi også samlet al information om din rejse på app'en.
Hvis du planlægger at rejse til Rom med tog, er der masser af muligheder for at besøge andre steder, som f. Eks. Milano, Firenze eller Venedig. Hos Omio kan du finde de bedste forbindelser imellem Rom og disse seværdige destinationer.
Du kan sagtens rejse fra Paris til Rom uden bil. Lad Omio hjælpe dig med at finde og sammenligne de bedste tog billetter imellem Paris og Rom. Du kan endda gøre din rejse mere overskuelig ved at gemme dine billetter direkte i Omio app'en.
Stationer

Importer stationer og lufthavne for denne rejse

Paris
Rom

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog

Nyttige links