Tog fra Paris til München

De billigste tog fra Paris til München

Tider og priser for 05. dec.

Billigste

1931 kr

Gennemsnit

1931 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Cheapest
15:55Paris Gare de l'Est5t41 21:36München Hbf
0 skift
1931 kr1Enkeltbillet

Togtider Paris til München

Viser tog for i morgen, mandag 5. december
15:55Paris Gare de l'Est5t41 21:36München Hbf
0 skift

Dette er dagens sidste tog.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

man
05. dec.
tir
06. dec.
ons
07. dec.
tor
08. dec.
fre
09. dec.
lør
10. dec.
søn
11. dec.
man
12. dec.
tir
13. dec.
ons
14. dec.
tor
15. dec.
fre
16. dec.
lør
17. dec.
søn
18. dec.
man
19. dec.
tir
20. dec.
ons
21. dec.
tor
22. dec.
fre
23. dec.
lør
24. dec.
søn
25. dec.

De hurtigste tog fra Paris til München

Tider og priser for 05. dec.

Hurtigste rejse

5 t 41 m

Gennemsnit

5 t 41 m

Togafgange pr. dag

1

Afstand

684 km

Ud af de 1 togafgange, der hver dag kører fra Paris til München, kører 1 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

rejsetid
15:55Paris Gare de l'Est5t41 21:36München Hbf
0 skift
1931 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i München?

Vis på kort

De mest populære hoteller

Se mere

Hele huse og lejligheder

Se mere

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Oversigt: Tog fra Paris til München

distanceAfstand684 km
durationGennemsnitlig rejsetid med tog5 t. 41 min.
priceGennemsnitlig billetpris for tog1.327 DKK
frequencyAntal Tog7 dagligt
changesDirekte togJa, der er 1 direkte tog dagligt
carriersTogselskaberDeutsche Bahn, Deutsche Bahn with connection, SNCF | TGV, SNCF | TGV INOUI eller TGV

Med toget fra Paris til München er denne tur 684 km lang og tager i gennemsnit 5 t. 41 min. med vores partnere som Deutsche Bahn, Deutsche Bahn with connection, SNCF | TGV, SNCF | TGV INOUI eller TGV. Normalt er der 7 tog om dagen, inklusive direkte forbindelser. Du får den billigste togbillet på denne tur for helt ned til 764 DKK, men gennemsnitsprisen for togbilletter er 1.327 DKK. Rejsende rejser oftest fra Paris Gare de Lyon og ankommer til München Hbf.

Togselskaber: TGV og Deutsche Bahn fra Paris til München

Find de bedste tog fra Paris til München med Omios rejsepartnere TGV og Deutsche Bahn fra 764 DKK. Vi sammenligner de bedste tilbud, rejseplaner og billetter, så du kan booke den bedste rejse.

Deutsche Bahn
TGV

Deutsche Bahn (DB) er den største udbyder af togrejser i Tyskland med omkring 40. 000 ture om dagen. Noget særligt ved Deutsche Bahn er det store udvalg af billettyper med besparelser, herunder Super Saver, Saver og Flexible samt rabatkort som Bahncard 25, 50 og 100, som du også kan bruge på din togrejse fra Paris til München. DB bruger forskellige typer af tog såsom ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) og RB (Regionalbahn) på sine ruter, og der er forskel på disse, når det gælder komfort og rejsetid. For mens toiletter altid er standard, er faciliteter som restauranter eller gratis wi-fi kun tilgængelige på visse tog.

Information om tog fra Paris til München med Deutsche Bahn:

  • Gennemsnitlig rejsetid: 5 t. 44 min.
  • Hyppighed med Deutsche Bahn: 1 dagligt

Rejstip: Tog fra Paris til München

Rejstip: Du kan nemt tage toget til München. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Paris til München.
FAQs
Du kan købe togbilletter fra Paris til München så billigt som 764 DKK, alt efter hvor tidligt du bestiller dine togbilletter. Vi anbefaler, at du booker på Omio i så god tid som muligt for at få de billigste priser.
Gennemsnitsprisen for togbilletter fra Paris til München er 1.327 DKK. Vil du gerne have de billigste billetter, er det en god idé at bestille i god tid. Jo tidligere du booker, jo bedre tilbud har du mulighed for at finde.
Du skal forvente en afstand på ca. 684 km fra Paris til München, når du rejser med tog. Du kan finde de bedste priser, hvis du booker dine billetter i god tid før rejsen.
Den gennemsnitlige rejsetid fra Paris til München er 5 t. 41 min.   med tog, men hvis du rejser i weekender eller på helligdage, kan rejsetiden være længere. Find de hurtigste forbindelser og de billigste billetter på Omio.

Før du rejser, er det en fordel at kende de mest besøgte banegårde. De fleste rejsende fra Paris rejser fra Paris Gare de Lyon, og flertallet af de rejsende ankommer til München Hbf i München.

Når du planlægger din rejse til München fra Paris, er det en fordel at vide, hvor langt banegårdene befinder sig fra centrum. Den mest besøgte togstation i Paris er Paris Gare de Lyon ca. 2, 7 km fra centrum. I München er den mest populære banegård München Hbf, og den ligger 3, 7 km uden for centrum.

Omio samarbejder med mange togselskaber for at få dig hurtigst muligt fra Paris til München med tog. Du kan rejse med Deutsche Bahn, Deutsche Bahn with connection, SNCF | TGV, SNCF | TGV INOUI eller TGV eller undersøge, hvilke billetter de andre togselskaber har. På den måde kan du sikre dig det bedste tilbud.
Ja, der er 1 direkte tog om dagen fra Paris til München med TGV eller SNCF | TGV INOUI, og så behøver du ikke at skifte undervejs. Direkte forbindelser med tog plejer at være hurtigere og spare dig for tid, så det er en god idé at holde øje med dem, når du booker din togbillet.
I gennemsnit er der 7 tog om dagen fra Paris til München. Rejsetider og forbindelser kan være anderledes i weekender og på helligdage i forhold til hverdage.
Dagens første tog på denne tur afgår fra Paris kl. 13. 55. Dagens sidste tog afgår fra Paris kl. 13. 55. Find den nyeste togplan fra Paris til München, og book det tidspunkt, som passer dig bedst.
Hvis du booker en togbillet fra Paris til München inden for de næste syv dage, kan du finde enkeltbilletter, der i gennemsnit koster 1.327 DKK. Vi anbefaler dog, at du booker din togrejsen på forhånd for at få de bedste priser. Togbilletter fra Paris til München sættes for det meste til salg et par måneder før den planlagte afrejsedato.
Stationer

Importer stationer og lufthavne for denne rejse

Paris
München

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog

Nyttige links