Tog fra Paris til Berlin

De billigste tog fra Paris til Berlin

Tider og priser for 14. aug.

Billigste

2080 kr

Gennemsnit

2080 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Cheapest
15:55Paris Gare de l'Est9t19 01:14Berlin Hbf
3 skift
2080 kr1Enkeltbillet

Togtider Paris til Berlin

Viser tog for i morgen, søndag 14. august
15:55Paris Gare de l'Est9t19 01:14Berlin Hbf
3 skift

Dette er dagens sidste tog.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

søn
14. aug.
man
15. aug.
tir
16. aug.
ons
17. aug.
tor
18. aug.
fre
19. aug.
lør
20. aug.
søn
21. aug.
man
22. aug.
tir
23. aug.
ons
24. aug.
tor
25. aug.
fre
26. aug.
lør
27. aug.
søn
28. aug.
man
29. aug.
tir
30. aug.
ons
31. aug.
tor
01. sep.
fre
02. sep.
lør
03. sep.

De hurtigste tog fra Paris til Berlin

Tider og priser for 14. aug.

Hurtigste rejse

9 t 19 m

Gennemsnit

9 t 19 m

Togafgange pr. dag

1

Afstand

878 km

Det er vanskeligt at komme fra Paris til Berlin uden at skifte mindst 3 gange.

rejsetid
15:55Paris Gare de l'Est9t19 01:14Berlin Hbf
3 skift
2080 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i Berlin?

vis på kort

De mest populære hoteller

Se mere

Hele huse og lejligheder

Se mere

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Rejstip: Tog fra Paris til Berlin

Du kan nemt tage toget til Berlin. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Paris til Berlin.
FAQs
Billige tog billetter fra Paris til Berlin kan koste så lidt som725 DKK. Priserne varierer dog alt efter hvor tidligt du reserverer dine billetter. Vi anbefaler at bruge Omio til at finde de bedste tilbud i god tid før din rejse.
Gennemsnitsprisen for tog billetter fra Paris til Berlin er 1.060 DKK. Vil du gerne have de billigste billeter, er det en god idé at bestille i god tid. Jo tidligere du booker, jo bedre tilbud har du mulighed for at finde.
Før du planlægger din rejse fra Paris til Berlin, er det en fordel at vide at der er 878 km fra Paris til Berlin, når du rejser med tog. Omio kan hjælpe dig med at finde billige tog billetter, især hvis du reserverer i god tid.
Rejsetiden fra Paris til Berlin er på ca. 8 h 28 min med tog. Den kan dog varierere alt efter hvilke dage du vælger at rejse på. Find de bedste priser på Omios hjemmeside eller app.

Vores kunder som booker billige rejser med tog fra Paris til Berlin rejser oftest via Paris Gare de Lyon og Berlin Hbf. Book dine billetter på Omio i dag.

Når du planlægger din rejse til Berlin fra Paris, er det en fordel at vide hvor langt togstationer befinder sig fra bymidten. Den mest besøgte togstation i Paris er Paris Gare de Lyon, ca. 3.1 km væk fra centrum. I Berlin er den mest populære togstation Berlin Hbf og ligger 5.6 km udenfor byen.

Når du rejser fra Paris til Berlin, kan Deutsche Bahn with connection, TGV, FlixTrain eller Deutsche Bahn hjælpe dig med at finde den bedste forbindelse. Du kan også undersøge andre togselskaber og sammenligne tilbud før du køber dine billetter.
Det har aldrig været lettere at bestille tog billetter imellem Paris og Berlin til fornuftige priser med Omio. Du skal bare indtaste rejsetidspunk og destination, og så finder vi de billigste enkelt- eller returbilletter til dig. For at gøre det endnu nemmere, har vi også samlet al information om din rejse på app'en.
Hvis du planlægger at rejse til Berlin med tog, er der masser af muligheder for at besøge andre steder, som f. Eks. Amsterdam, Prag eller München. Hos Omio kan du finde de bedste forbindelser imellem Berlin og disse seværdige destinationer.
Du kan sagtens rejse fra Paris til Berlin uden bil. Lad Omio hjælpe dig med at finde og sammenligne de bedste tog billetter imellem Paris og Berlin. Du kan endda gøre din rejse mere overskuelig ved at gemme dine billetter direkte i Omio app'en.
Stationer

Importer stationer og lufthavne for denne rejse

Paris
Berlin

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog

Nyttige links