Tog fra Paris til Barcelona

De billigste tog fra Paris til Barcelona

Tider og priser for 14. aug.

Billigste

1932 kr

Gennemsnit

2129 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Cheapest
15:12Paris Gare de Lyon6t42 21:54Barcelona Sants
0 skift
1932 kr1Enkeltbillet
2nd Cheapest
10:10Paris Gare de Lyon6t44 16:54Barcelona Sants
0 skift
2326 kr1Enkeltbillet

Togtider Paris til Barcelona

Viser tog for i morgen, søndag 14. august
10:10Paris Gare de Lyon6t44 16:54Barcelona Sants
0 skift
15:12Paris Gare de Lyon6t42 21:54Barcelona Sants
0 skift

Dette er dagens sidste tog.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

søn
14. aug.
man
15. aug.
tir
16. aug.
ons
17. aug.
tor
18. aug.
fre
19. aug.
lør
20. aug.
søn
21. aug.
man
22. aug.
tir
23. aug.
ons
24. aug.
tor
25. aug.
fre
26. aug.
lør
27. aug.
søn
28. aug.
man
29. aug.
tir
30. aug.
ons
31. aug.
tor
01. sep.
fre
02. sep.
lør
03. sep.

De hurtigste tog fra Paris til Barcelona

Tider og priser for 14. aug.

Hurtigste rejse

6 t 42 m

Gennemsnit

6 t 43 m

Togafgange pr. dag

2

Afstand

830 km

Ud af de 2 togafgange, der hver dag kører fra Paris til Barcelona, kører 2 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

rejsetid
15:12Paris Gare de Lyon6t42 21:54Barcelona Sants
0 skift
1932 kr1Enkeltbillet
2nd rejsetid
10:10Paris Gare de Lyon6t44 16:54Barcelona Sants
0 skift
2326 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i Barcelona?

vis på kort

De mest populære hoteller

Se mere

Hele huse og lejligheder

Se mere

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Rejstip: Tog fra Paris til Barcelona

Du kan nemt tage toget til Barcelona. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Paris til Barcelona.
FAQs
De billgste tog billetter fra Paris til Barcelona koster 1.487 DKK. Prisen afhænger dog af hvornår du bestiller dine billetter. Hvis du vil spare penge, er det en god idé at booke i god tid.
I gennemsnit koster det at rejse med tog fra Paris til Barcelona. Men hvis du booker i god tid, har du større chancer for at finde en god pris. Hvis du venter til afrejsedagen, er billetterne som regel dyrere.
Du skal forvente en afstand på ca. 830 km fra Paris til Barcelona, når du rejser med tog. Du kan finde de bedste priser, hvis du booker dine billetter i god tid før din rejse.
Det er altid godt at vide hvor lang tid du skal rejse. Når du rejser med tog fra Paris til Barcelona, varer rejsen ca. 6 h 42 min. Lad Omio hjælpe dig med at finde hvad du har brug for.

Når du rejser med tog fra Paris til Barcelona, så er det godt at vide hvilke banegårde, der er de mest populære. I Paris er Paris Gare de Lyon den mest benyttede station, og i Barcelona er det Barcelona Sants.

Når du planlægger din rejse til Barcelona fra Paris, er det en fordel at vide hvor langt banegårde befinder sig fra bymidten. Den mest besøgte banegård i Paris er Paris Gare de Lyon, ca. 3.1 km væk fra centrum. I Barcelona er den mest populære banegård Barcelona Sants og ligger 2.6 km udenfor byen.

Hvis du leder efter billige billetter til din tog fra Paris til Barcelona, kan Renfe-SNCF, Renfe eller TGV inOui med sikkerhed hjælpe dig. Men du har også mulighed for at søge på Omio efter flere togselskaber for at finde den rigtige løsning for dig.
Undersøg om Renfe har direkte tog billetter fra Paris til Barcelona Du kan også søge på Omio og finde andre transportmidler og ruter til din rejse.
Omio finder hurtigt de billigste tog billetter fra Paris til Barcelona, hvad enten du har brug for enkeltbilleter eller returbilletter. Du kan finde al information om din rejse mellem Paris og Barcelona på Omios app.
De af vores kunder som rejser med med tog til Barcelona besøger ofte Madrid, Valencia eller Sevilla. Omio kan finde de bedste forbindelser fra Barcelona og de mest populære destinationer.
Du kan sagtens rejse fra Paris til Barcelona uden bil. Lad Omio hjælpe dig med at finde og sammenligne de bedste tog billetter imellem Paris og Barcelona. Du kan endda gøre din rejse mere overskuelig ved at gemme dine billetter direkte i Omio app'en.
Stationer

Importer stationer og lufthavne for denne rejse

Paris
Barcelona

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog

Nyttige links