Tog fra Paris til Barcelona

De billigste tog fra Paris til Barcelona

Tider og priser for 24. mar.

Billigste

1572 kr

Gennemsnit

1887 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

SNCF | TGV INOUI
08:38Paris6t56 15:34Barcelona
0 skift
1572 kr1Enkeltbillet
SNCF | TGV INOUI
13:54Paris6t31 20:25Barcelona
0 skift
2203 kr1Enkeltbillet

Togtider Paris til Barcelona

Viser tog for i morgen, fredag 24. marts
SNCF | TGV INOUI
08:38Paris6t56 15:34Barcelona
0 skift
SNCF | TGV INOUI
13:54Paris6t31 20:25Barcelona
0 skift

Dette er dagens sidste tog.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

fre
24. mar.
lør
25. mar.
søn
26. mar.
man
27. mar.
tir
28. mar.
ons
29. mar.
tor
30. mar.
fre
31. mar.
lør
01. apr.
søn
02. apr.
man
03. apr.
tir
04. apr.
ons
05. apr.
tor
06. apr.
fre
07. apr.
lør
08. apr.
søn
09. apr.
man
10. apr.
tir
11. apr.
ons
12. apr.
tor
13. apr.

De hurtigste tog fra Paris til Barcelona

Tider og priser for 24. mar.

Hurtigste rejse

6 t 31 m

Gennemsnit

6 t 43 m

Togafgange pr. dag

2

Afstand

830 km

Ud af de 2 togafgange, der hver dag kører fra Paris til Barcelona, kører 2 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

SNCF | TGV INOUI
13:54Paris6t31 20:25Barcelona
0 skift
2203 kr1Enkeltbillet
SNCF | TGV INOUI
08:38Paris6t56 15:34Barcelona
0 skift
1572 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i Barcelona?

Vis på kort

De mest populære hoteller

Se mere

Hele huse og lejligheder

Se mere

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Oversigt: Tog fra Paris til Barcelona

distanceAfstand830 km
durationGennemsnitlig rejsetid med tog6 t. 31 min.
priceGennemsnitlig billetpris for tog1.383 DKK
frequencyAntal Tog2 dagligt
changesDirekte togJa, der er 2 direkte tog dagligt
carriersTogselskaberRenfe-SNCF, Renfe eller SNCF | TGV INOUI

Med toget fra Paris til Barcelona er denne rejse 830 km lang og tager i gennemsnit 6 t. 31 min. med vores partnere som Renfe-SNCF, Renfe eller SNCF | TGV INOUI. Normalt det 2 tog om dagen, inklusive direkte forbindelser. Selvom den gennemsnitlige billetpris for denne tur ligger omkring 1.383 DKK, koster den billigste togbillet helt ned til 940 DKK. Rejsende rejser oftest fra Paris Gare de Lyon og ankommer til Barcelona Sants.

Togselskaber: Renfe-SNCF og Renfe fra Paris til Barcelona

Køb dine officielle togbilletter mellem Paris og Barcelona hos Renfe-SNCF og Renfe for ned til 940 DKK på Omio. Find togplaner og billetter fra mere end 1000 selskaber, så du kan sammenligne og booke din rejse til en billig pris.

Renfe
Renfe-SNCF

Renfe er Spaniens nationale togselskab, der transporterer både fragt og passagerer med tog på det omfattende spanske banenetværk samt på internationale ruter til nabolandene Frankrig og Portugal. Renfe har mange billettyper til alle budgetter, f.   eks. Basic, Elige og Premium. Renfe tilbyder også rabatkort som Renfe Gold Card og +Renfe Youth Card 50 til kvalificerede rejsende. Du kan benytte disse tilbud og rabatter på Omio, når du booker din rejse fra Paris til Barcelona. Renfe har en stor flåde af tog med forskellige komfortniveauer, faciliteter og hastigheder. Renfe AVEs tog kører med høj hastighed på langdistanceruter, Alvias tog kombinerer høj hastighed med normal fart på indenrigsruter, Altaria kører på indenrigsruter i Sydspanien, Euromed kører indenrigs langs Middelhavskysten, Avants tog har regionale ruter til pendlere og Trenhotels tog kører om natten.

  Hvis du leder efter en nem måde at komme med tog imellem Paris og Barcelona på, så tjek Omio, hvor du finder tilbud på tog fra Renfe-SNCF på denne tur. Uanset om du vil have den hurtigste, tidligste eller billigste tog på denne 830 kilometer lange tur fra Paris til Barcelona, gør Omio det nemmere end nogensinde at finde tog fra Renfe-SNCF til overkommelige priser, og du kan også hurtigt booke togbilletter online. Se de aktuelle togplaner fra Renfe-SNCF, sammenlign de bedste ruter mellem Paris og Barcelona og find relevant billetinformation (såsom tilladt bagage og faciliteter ombord), og book så toget med Renfe-SNCF på Omio. Hvis du søger efter tog imellem Paris og Barcelona i Omio-appen, kan du hurtigt se, om billetterne fra Renfe-SNCF er mobilbilletter, som du ikke behøver at udskrive før rejsen. Med lave priser på tog fra Paris til Barcelona med Renfe-SNCF kan du nemt og hurtigt købe dine officielle billetter fra Renfe-SNCF online på Omio.

  Information om tog fra Paris til Barcelona med Renfe-SNCF:

  • Gennemsnitlig rejsetid: 6 t. 43 min.
  • Hyppighed med Renfe-SNCF: 2 dagligt

  Rejstip: Tog fra Paris til Barcelona

  Rejstip: Du kan nemt tage toget til Barcelona. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Paris til Barcelona.
  FAQs
  De billigste togbilletter fra Paris til Barcelona koster 940 DKK. Prisen afhænger dog af, hvornår du bestiller dine billetter. Hvis du vil spare penge, er det en god idé at booke i god tid.
  Det koster i gennemsnit 1.383 DKK at rejse med tog fra Paris til Barcelona. Priserne varierer dog alt efter, hvornår du bestiller. Som regel er det bedst at være i god tid, hvis du vil have en god pris.
  Afstanden imellem Paris og Barcelona er ca. 830 km med tog. Book dine billetter i god tid for at få de bedste tilbud på Omio eller i Omio-appen.
  Den gennemsnitlige rejsetid fra Paris til Barcelona er 6 t. 31 min.   med tog, men hvis du rejser i weekender eller på helligdage, kan rejsetiden være længere. Find de hurtigste forbindelser og de billigste billetter på Omio.

  Før du rejser, er det en fordel at kende de mest besøgte togstationer. De fleste rejsende fra Paris rejser fra Paris Gare de Lyon, og flertallet af de rejsende ankommer til Barcelona Sants i Barcelona.

  Den togstation, de fleste Omio-brugere benytter fra Paris, er Paris Gare de Lyon, og den ligger 2.7 km fra centrum. Den mest populære togstation i Barcelona er Barcelona Sants, og den ligger 2.6 km fra bymidten.

  I gennemsnit det 2 tog om dagen fra Paris til Barcelona. Rejsetider og forbindelser kan være anderledes i weekender og på helligdage i forhold til hverdage.
  Dagens tidligste tog går fra Paris til Barcelona kl. 08. 38. Dagens seneste tog går fra Paris til Barcelona kl. 08. 38. Du finder den nyeste togplan fra Paris til Barcelona på Omio, hvor du kan booke din rejse og vælge det afrejsetidspunkt, der passer bedst.
  Du finder tog fra Paris til Barcelona, der i gennemsnit koster 1.383 DKK den ene vej, hvis du booker inden for de næste syv dage. Men vi anbefaler at købe togbilletter på forhånd, hvis du vil have det bedste tilbud og spare penge på din rute. Togbilletter fra Paris til Barcelona sættes for det meste til salg et par måneder før den planlagte afrejsedato.
  HjemTogTog BarcelonaTog fra Paris til Barcelona

  Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

  Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

  ios-badge
  android-badge
  Hand With Phone
  Valuta
  Sprog