Tog fra Paris til Barcelona

fre. 21. jun.
+ Tilføj retur
QR-Code
Scan for at hente vores gratis app
Brug vores app til at få live rejseopdateringer og booke mobilbilletter til tog, busser, fly og færger.
App Store
rate4.9
42K vurderinger
Google Play
rate4.6
136K anmeldelser

De billigste tog fra Paris til Barcelona

Tider og priser for 22. jun.

Billigste

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Cheapest
SNCF | TGV INOUI
14:426t45
Gare de Lyon
21:27Barcelona Sants
786 kr1Enkeltbillet
0 skift

Paris til Barcelona togtider

Viser tog for i morgen, lørdag 22. juni
SNCF | TGV INOUI
14:426t45
Gare de Lyon
21:27Barcelona Sants
0 skiftdirekte

Dette er dagens sidste tog.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

lør.
22. jun.
søn.
23. jun.
man.
24. jun.
tirs.
25. jun.
ons.
26. jun.
tors.
27. jun.
fre.
28. jun.
lør.
29. jun.
søn.
30. jun.
man.
01. jul.
tirs.
02. jul.
ons.
03. jul.
tors.
04. jul.
fre.
05. jul.
lør.
06. jul.
søn.
07. jul.
man.
08. jul.
tirs.
09. jul.
ons.
10. jul.
tors.
11. jul.
fre.
12. jul.

De hurtigste tog fra Paris til Barcelona

Tider og priser for 22. jun.

Hurtigste rejse

6 t 45 m

Gennemsnit

6 t 45 m

Togafgange pr. dag

1

Afstand

830 km

Ud af de 1 togafgange, der hver dag kører fra Paris til Barcelona, kører 1 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

rejsetid
SNCF | TGV INOUI
14:426t45
Gare de Lyon
21:27Barcelona Sants
786 kr1Enkeltbillet
0 skift

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB

Oversigt: Tog fra Paris til Barcelona

distanceAfstand830 km
durationGennemsnitlig rejsetid med tog6 t. 45 min.
priceGennemsnitlig billetpris for tog1.120 DKK
frequencyAntal Tog2 dagligt
changesDirekte togJa, der er 2 direkte tog dagligt
carriersTogselskaberRenfe, TGV INOUI, SNCF | TGV INOUI, Renfe-SNCF, Renfe AVE INT eller SNCF | TGV INOUI

Med toget fra Paris til Barcelona er denne rute 830 km lang og tager i gennemsnit 6 t. 45 min. med vores partnere som Renfe, TGV INOUI, SNCF | TGV INOUI, Renfe-SNCF, Renfe AVE INT eller SNCF | TGV INOUI. Normalt det 2 tog om dagen, inklusive direkte forbindelser. Selvom den gennemsnitlige billetpris for denne rejse ligger omkring 1.120 DKK, koster den billigste togbillet helt ned til 389 DKK. Rejsende rejser oftest fra Paris Gare du Nord og ankommer til Barcelona.

Togselskaber: Renfe, TGV INOUI og SNCF | TGV INOUI fra Paris til Barcelona

Find de bedste tog imellem Paris og Barcelona med Omios rejsepartnere Renfe, TGV INOUI og SNCF | TGV INOUI fra 548 DKK. Vi sammenligner de bedste tilbud, rejseplaner og billetter, så du kan booke den bedste rejse.

Renfe er Spaniens nationale togselskab med mange indenrigsruter, men også internationale ruter til Frankrig og Portugal. Renfe er kendt for sine mange billettyper, der passer til ethvert budget, såsom Basic, Elige og Premium. Renfe har også rabatkort til kvalificerede rejsende, f.   eks. Renfe Gold Card og +Renfe Youth Card 50, som du kan bruge på Omio. Når du rejser med Renfe, kan du forvente en imponerende flåde af tog med forskellige niveauer af komfort, faciliteter og rejsetider. Disse tog omfatter Renfe AVE med højhastighedstog på langdistanceruter, Alvia og Altaria på indenrigsruter i dele af Spanien, Euromed langs den smukke Middelhavskyst, Avant med tog til pendlere samt Trenhotels tog, der kører om natten.

Rejstip: Tog fra Paris til Barcelona

Rejstip: Du kan nemt tage toget til Barcelona. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Paris til Barcelona.
FAQs
Billige tog billetter fra Paris til Barcelona kan starte fra så lidt som 389 DKK (49 €), når du booker i forvejen. Den gennemsnitlige tog billetpris for Paris til Barcelona er 1.120 DKK (141 €); dog varierer priserne afhængigt af tidspunktet på dagen og klassen, og de plejer at være dyrere på selve dagen.
Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Paris til Barcelona er 6 t. 45 min.   for at rejse den 830 km lange tur tur med cirka det 2 tog afgange om dagen. Rejsetider kan variere i weekender og på helligdage.
Den første tog fra Paris til Barcelona afgår kl. 04. 38.
Seneste tog fra Paris til Barcelona afgår kl. 13. 42.
Ja, det er muligt at rejse fra Paris til Barcelona uden at skifte tog med TGV INOUI. Der er 2 direkte tog fra Paris til Barcelona hver dag. Der kan være færre direkte forbindelser tilgængelige i weekender eller på helligdage.
Ja, du kan tage et højhastighedstog fra Paris til Barcelona med TGV INOUI eller Renfe-SNCF. Samlet set kan du rejse med følgende selskaber: Renfe, TGV INOUI, SNCF | TGV INOUI, Renfe-SNCF, Renfe AVE INT eller SNCF | TGV INOUI.
Tag tog fra Paris til Barcelona med Renfe, TGV INOUI, SNCF | TGV INOUI, Renfe-SNCF, Renfe AVE INT eller SNCF | TGV INOUI. Det er dog altid godt at tjekke alle mulige togselskaber for rejse imellem Paris og Barcelona, da der kan være forskelle i de faciliteter, de tilbyder.

Når du rejser fra Paris, har du forskellige banegård muligheder for at starte din rejse, herunder fra Paris Gare du Nord, Gare de Lyon og Paris Gare Montparnasse. Når du ankommer til Barcelona, kan du afslutte din rute i togstationer på Barcelona, Barcelona Sants og Passeig de Gràcia Station.

Passagerer stiger mest hyppigt på tog fra Paris Gare du Nord, som ligger ca. Fra byens centrum, og de stiger af tog ved Barcelona, som ligger fra byens centrum.

Dog har du andre muligheder, da du kan rejse fra Paris til Barcelona på 3 forskellige måder: tog, bus eller fly.
HjemTogTog BarcelonaTog fra Paris til Barcelona

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog