Tog fra Paris til Amsterdam

De billigste tog fra Paris til Amsterdam

Tider og priser for 04. jul.

Billigste

1258 kr

Gennemsnit

1258 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Cheapest
14:25Paris Gare du Nord3t19 17:44Amsterdam Centraal
0 skift
1258 kr1Enkeltbillet

Togtider Paris til Amsterdam

Viser tog for i morgen, mandag 4. juli
14:25Paris Gare du Nord3t19 17:44Amsterdam Centraal
0 skift

Dette er dagens sidste tog.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

man
04. jul.
tir
05. jul.
ons
06. jul.
tor
07. jul.
fre
08. jul.
lør
09. jul.
søn
10. jul.
man
11. jul.
tir
12. jul.
ons
13. jul.
tor
14. jul.
fre
15. jul.
lør
16. jul.
søn
17. jul.
man
18. jul.
tir
19. jul.
ons
20. jul.
tor
21. jul.
fre
22. jul.
lør
23. jul.
søn
24. jul.

De hurtigste tog fra Paris til Amsterdam

Tider og priser for 04. jul.

Hurtigste rejse

3 t 19 m

Gennemsnit

3 t 19 m

Togafgange pr. dag

1

Afstand

431 km

Ud af de 1 togafgange, der hver dag kører fra Paris til Amsterdam, kører 1 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

rejsetid
14:25Paris Gare du Nord3t19 17:44Amsterdam Centraal
0 skift
1258 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i Amsterdam?

vis på kort

De mest populære hoteller

Se mere

Hele huse og lejligheder

Se mere

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Rejstip: Tog fra Paris til Amsterdam

Du kan nemt tage toget til Amsterdam. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Paris til Amsterdam.
FAQs
Billige tog billetter fra Paris til Amsterdam kan koste så lidt som1.120 DKK. Priserne varierer dog alt efter hvor tidligt du reserverer dine billetter. Vi anbefaler at bruge Omio til at finde de bedste tilbud i god tid før din rejse.
Tog billetter fra Paris til Amsterdam koster i gennemsnit 1.221 DKK. Prisen kan dog variere alt efter rejsetidspunkt eller hvornår du booker dine billetter. Derfor anbefaler vi, at du bestiller i god tid inden afrejse, så du får de bedste tilbud!
Du skal forvente en afstand på ca. 430 km fra Paris til Amsterdam, når du rejser med tog. Du kan finde de bedste priser, hvis du booker dine billetter i god tid før din rejse.
Rejsen fra Paris til Amsterdam varer ca. 3 h 19 min med tog. Rejsetiden varierer dog alt efter hvilke dage du bestiller - hverdage, weekender, helligdage. Omio kan hjælpe dig med at finde de hurtigste og billigste forbindelser mellem Paris og Amsterdam.

Vores kunder som booker billige rejser med tog fra Paris til Amsterdam rejser oftest via Paris Gare de Lyon og Amsterdam Centraal. Book dine billetter på Omio i dag.

Hvis du planlægger at rejse med tog fra Paris, skal du regne med en afstand på 3.1 km fra centrum og til Paris Gare de Lyon, som er den togstation flest rejsende benytter. Efter din ankomst i Amsterdam må du påregne en rejse på 1.4 km fra den populære Amsterdam Centraal og ind til bymidten.

For at få de billigste priser på din rejse fra Paris til Amsterdam kan du med fordel undersøge hvilke tilbud SNCB | IC, Deutsche Bahn, Eurostar, Thalys, TGV eller Deutsche Bahn with connection har. På Omios hjemmeside kan du også finde mange andre togselskaber, som kan hjælpe dig med din tog.
Det har aldrig været lettere at bestille tog billetter imellem Paris og Amsterdam til fornuftige priser med Omio. Du skal bare indtaste rejsetidspunk og destination, og så finder vi de billigste enkelt- eller returbilletter til dig. For at gøre det endnu nemmere, har vi også samlet al information om din rejse på app'en.
Hvis du planlægger at rejse til Amsterdam med tog, er der masser af muligheder for at besøge andre steder, som f. Eks. London, Bruxelles eller Berlin. Hos Omio kan du finde de bedste forbindelser imellem Amsterdam og disse seværdige destinationer.
Det er ikke noget problem at komme fra Paris til Amsterdam uden en bil. Kig på Omios hjemmeside, og find de bedste tog billetter fra Paris til Amsterdam. Du kan samle alle dine billetter på Omio app'en for et hurtigt overbik og en nem rejse.
Stationer

Importer stationer og lufthavne for denne rejse

Paris
Amsterdam

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog

Nyttige links