Tog fra Paris til Amsterdam

De billigste tog fra Paris til Amsterdam

Tider og priser for 05. dec.

Billigste

1319 kr

Gennemsnit

1319 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Cheapest
10:25Paris Gare du Nord3t19 13:44Amsterdam Centraal
0 skift
1319 kr1Enkeltbillet
Cheapest
11:22Paris Gare du Nord3t22 14:44Amsterdam Centraal
0 skift
1319 kr1Enkeltbillet
Cheapest
09:22Paris Gare du Nord3t22 12:44Amsterdam Centraal
0 skift
1319 kr1Enkeltbillet
Cheapest
12:25Paris Gare du Nord3t19 15:44Amsterdam Centraal
0 skift
1319 kr1Enkeltbillet

Togtider Paris til Amsterdam

Viser tog for i morgen, mandag 5. december
09:22Paris Gare du Nord3t22 12:44Amsterdam Centraal
0 skift
10:25Paris Gare du Nord3t19 13:44Amsterdam Centraal
0 skift
11:22Paris Gare du Nord3t22 14:44Amsterdam Centraal
0 skift
12:25Paris Gare du Nord3t19 15:44Amsterdam Centraal
0 skift

Dette er dagens sidste tog.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

man
05. dec.
tir
06. dec.
ons
07. dec.
tor
08. dec.
fre
09. dec.
lør
10. dec.
søn
11. dec.
man
12. dec.
tir
13. dec.
ons
14. dec.
tor
15. dec.
fre
16. dec.
lør
17. dec.
søn
18. dec.
man
19. dec.
tir
20. dec.
ons
21. dec.
tor
22. dec.
fre
23. dec.
lør
24. dec.
søn
25. dec.

De hurtigste tog fra Paris til Amsterdam

Tider og priser for 05. dec.

Hurtigste rejse

3 t 19 m

Gennemsnit

3 t 20 m

Togafgange pr. dag

4

Afstand

431 km

Ud af de 4 togafgange, der hver dag kører fra Paris til Amsterdam, kører 4 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

rejsetid
10:25Paris Gare du Nord3t19 13:44Amsterdam Centraal
0 skift
1319 kr1Enkeltbillet
rejsetid
12:25Paris Gare du Nord3t19 15:44Amsterdam Centraal
0 skift
1319 kr1Enkeltbillet
11:22Paris Gare du Nord3t22 14:44Amsterdam Centraal
0 skift
1319 kr1Enkeltbillet
09:22Paris Gare du Nord3t22 12:44Amsterdam Centraal
0 skift
1319 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i Amsterdam?

Vis på kort

De mest populære hoteller

Se mere

Hele huse og lejligheder

Se mere

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Oversigt: Tog fra Paris til Amsterdam

distanceAfstand430 km
durationGennemsnitlig rejsetid med tog3 t. 26 min.
priceGennemsnitlig billetpris for tog1.254 DKK
frequencyAntal Tog11 dagligt
changesDirekte togJa, der er 10 direkte tog dagligt
carriersTogselskaberSNCB | IC, Deutsche Bahn, Eurostar, Thalys, TGV eller Deutsche Bahn with connection

Med toget fra Paris til Amsterdam er denne rejse 430 km lang og tager i gennemsnit 3 t. 26 min. med vores partnere som SNCB | IC, Deutsche Bahn, Eurostar, Thalys, TGV eller Deutsche Bahn with connection. Normalt er der 11 tog om dagen, inklusive direkte forbindelser. Selvom den gennemsnitlige billetpris for denne rute ligger omkring 1.254 DKK, koster den billigste togbillet helt ned til 1.174 DKK. Rejsende rejser oftest fra Paris Gare de Lyon og ankommer til Amsterdam Centraal.

Togselskaber: Eurostar, Deutsche Bahn og Thalys fra Paris til Amsterdam

Med tog fra Eurostar, Deutsche Bahn og Thalys finder du din rejse mellem Paris og Amsterdam fra 1.174 DKK. Med mere end 1000 selskaber på Omio, kan du finde de bedste togplaner og billetter til din rejse.

Thalys
Deutsche Bahn
Eurostar

Thalys er et fransk-belgisk højhastighedstogselskab, der forbinder de vigtigste hovedstæder. På din næste togrejse mellem Paris og Amsterdam med Thalys kan du vælge mellem disse billettyper: Standard Mini, Standard, Comfort og Premium.

Thalys er det bedste valg, når du vil rejse med tog mellem Paris og Amsterdam. Omio viser dig hurtigt aktuelle togplaner fra Thalys for rejser mellem Paris og Amsterdam, og gør det nemmere end nogensinde at købe togbilletter online til den billigste, hurtigste eller tidligste rute. Afstanden fra Paris til Amsterdam er omkring 430 km, og den billigste enkeltbillet fra Thalys koster fra 1.174 DKK. Når du tjekker de seneste togplaner fra Thalys mellem Paris og Amsterdam, kan du også se rejseinformation, såsom tilladt bagage og faciliteter ombord, og sammenligne de bedste ruter til Amsterdam. Hvis du søger efter billetter fra Thalys i Omio-appen, kan du desuden se, om der er tale om mobilbilletter, som du ikke behøver at udskrive. Omio kan hurtigt finde den perfekte billet fra Thalys fra Paris til Amsterdam, så du kan bruge mere tid på at glæde dig til rejsen.

Information om tog med Thalys fra Paris til Amsterdam:

 • Gennemsnitlig rejsetid: 3 t. 20 min.
 • Hyppighed med Thalys: 10 dagligt

Deutsche Bahn (DB) er Tysklands førende togselskab med omkring 40. 000 daglige afgange i og uden for Tyskland. Deutsche Bahns flåde af tog omfatter højhastighedstogene ICE (Intercity Express) samt IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) og RB (Regionalbahn), som er forskellige, når det kommer til komfort og rejsetid. For eksempel er toiletter standard, mens restauranter og gratis wi-fi kun er tilgængelige på visse tog og ruter. Deutsche Bahn er velkendt for sine mange billettyper som Super Saver, Saver og Flexible samt rabatkort som Bahncard 25, 50 og 100, som du også kan bruge på din togrejse Paris til Amsterdam.

  Eurostar er et selskab med eksklusive højhastighedstog mellem Storbritannien og lande som Frankrig, Belgien og Holland. De fleste af Eurostars tog kører via Eurotunnelen mellem England og Frankrig. Med et højhastighedstog, der kører op til 300 km/t, rejser du fra Paris til Amsterdam med høj komfort i moderne, behagelige sæder ved store vinduer. Når du booker dit tog fra Paris til Amsterdam hos Eurostar, kan du vælge mellem tre billettyper: Standard, Standard Premier (med en let forfriskning og store sæder) og Business Premier (med fleksible rejsemuligheder, store sæder, loungeadgang, prioriteret boarding og varme måltider).

   Rejstip: Tog fra Paris til Amsterdam

   Rejstip: Du kan nemt tage toget til Amsterdam. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Paris til Amsterdam.
   FAQs
   De billigste togbilletter fra Paris til Amsterdam koster 1.174 DKK. Prisen afhænger dog af, hvornår du bestiller dine billetter. Hvis du vil spare penge, er det en god idé at booke i god tid.
   Det koster i gennemsnit 1.254 DKK at rejse med tog fra Paris til Amsterdam. Priserne varierer dog alt efter, hvornår du bestiller. Som regel er det bedst at være i god tid, hvis du vil have en god pris.
   Du skal forvente en afstand på ca. 430 km fra Paris til Amsterdam, når du rejser med tog. Du kan finde de bedste priser, hvis du booker dine billetter i god tid før rejsen.
   Det er altid godt at vide, hvor lang tid du skal rejse. Når du rejser med tog fra Paris til Amsterdam, varer rejsen ca. 3 t. 26 min. Lad Omio hjælpe dig med at finde det, du har brug for.

   Før du rejser, er det en fordel at kende de mest besøgte togstationer. De fleste rejsende fra Paris rejser fra Paris Gare de Lyon, og flertallet af de rejsende ankommer til Amsterdam Centraal i Amsterdam.

   Ca. 2, 7 km fra centrum finder du Paris Gare de Lyon, som er Omio-brugernes foretrukne togstation i Paris. Når du ankommer, er den mest populære banegård Amsterdam Centraal, og den ligger i en afstand af 1, 9 km fra det centrale Amsterdam.

   For at få de billigste priser på din rejse fra Paris til Amsterdam, kan du med fordel undersøge, hvilke tilbud SNCB | IC, Deutsche Bahn, Eurostar, Thalys, TGV eller Deutsche Bahn with connection har. På Omios hjemmeside kan du også finde mange andre togselskaber, som kan hjælpe dig med din togrejse.
   Ja, der er 10 direkte tog gange dagligt fra Paris til Amsterdam. Du kan vælge at rejse med Thalys  og slippe for at skifte undervejs. En direkte rejse med tog er normalt hurtigere, så det er en god idé at holde øje med, når du booker en billet til denne rejse.
   I gennemsnit er der 11 tog om dagen fra Paris til Amsterdam. Rejsetider og forbindelser kan være anderledes i weekender og på helligdage i forhold til hverdage.
   Dagens første tog på denne rute afgår fra Paris kl. 16. 25. Dagens sidste tog afgår fra Paris kl. 16. 25. Find den nyeste togplan fra Paris til Amsterdam, og book det tidspunkt, som passer dig bedst.
   Prisen på en enkeltbillet med tog fra Paris til Amsterdam er i gennemsnit 1.254 DKK, hvis du køber inden for de næste syv dage. Vi anbefaler dog, at du booker dine billetter før den planlagte afrejsedato, hvis du vil have de bedste priser på tog fra de forskellige togselskaber, der tilbyder denne rejse. Du kan normalt finde togbilletter imellem Paris og Amsterdam et par måneder i forvejen.
   Stationer

   Importer stationer og lufthavne for denne rejse

   Paris
   Amsterdam

   Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

   Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

   ios-badge
   android-badge
   Hand With Phone
   Valuta
   Sprog

   Nyttige links