[menuItemContent][menuItemRightSideContent]
Valuta

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

tor.
21. okt.
665 krVy Bus4You
444 krVy Bus4You
Find priser
2159 krDFDS
fre.
22. okt.
659 krVy Bus4You
501 krVy Bus4You
1126 krSas Airways
4497 krDFDS
lør.
23. okt.
632 krVy Bus4You
448 krFlixbus
731 krNorwegian Air Shuttle
2170 krDFDS
søn.
24. okt.
651 krVy Bus4You
448 krFlixbus
881 krNorwegian Air Shuttle
758 krDFDS

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB

Rejstip

Tog fra Oslo til Københavns Lufthavn
Du kan nemt tage toget til Københavns Lufthavn. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Oslo til Københavns Lufthavn.
FAQs
Hvordan kommer jeg med tog fra Oslo til Københavns Lufthavn billigst muligt?
Du kan købe tog billetter fra Oslo til Københavns Lufthavn så billigt som 632 DKK alt efter i hvor god til du bestiller dine tog billetter. Vi anbefaler at du booker på Omio i så god tid som muligt for at få de billigste priser.
Hvad koster tog billetter fra Oslo til Københavns Lufthavn i gennemsnit?
I gennemsnit koster det at rejse med tog fra Oslo til Københavns Lufthavn. Men hvis du booker i god tid, har du større chancer for at finde en god pris. Hvis du venter til afrejsedagen, er billetterne som regel dyrere.
Hvad er afstanden imellem Oslo og Københavns Lufthavn med tog?
Afstanden imellem Oslo og Københavns Lufthavn er ca. 489 km med tog. Bestil dine billetter i god tid for at få de bedste tilbud på Omio eller via Omio app'en.
Hvor lang tid tager det at rejse med tog mellem Oslo og Københavns Lufthavn?
Rejsen fra Oslo til Københavns Lufthavn varer ca. 7 h 44 min med tog. Rejsetiden varierer dog alt efter hvilke dage du bestiller - hverdage, weekender, helligdage. Omio kan hjælpe dig med at finde de hurtigste og billigste forbindelser mellem Oslo og Københavns Lufthavn.
Kan jeg købe returbilletter til min tog rejse imellem Oslo og Københavns Lufthavn?
Spar penge, og lad Omio hjælpe dig med at finde de bedste tilbud på tog billetter fra Oslo til Københavns Lufthavn. Vi har samlet al den information om din rejse, som du har brug for, på vores app. Så bliver det ikke lettere.
Hvilke destinationer skal jeg besøge i nærheden af Københavns Lufthavn, på min tog rejse fra Oslo to Københavns Lufthavn?
De af vores kunder som rejser med med tog til Københavns Lufthavn besøger ofte Berlin, Malmø eller Göteborg. Omio kan finde de bedste forbindelser fra Københavns Lufthavn og de mest populære destinationer.
Kan jeg rejse fra Oslo til Københavns Lufthavn med tog i stedet for med bil?
Omio kan hjælpe dig. Du behøver ikke en bil for at rejse Oslo til Københavns Lufthavn. Søg på vores hjemmeside, og find de bedste og billigste tog billetter fra Oslo til Københavns Lufthavn allerede i dag.

Tog fra Oslo til Københavns Lufthavn – var det ikke lige det, du ledte efter?

Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.