Tog fra Neuchâtel til Berlin

fre. 21. jun.
+ Tilføj retur
QR-Code
Scan for at hente vores gratis app
Brug vores app til at få live rejseopdateringer og booke mobilbilletter til tog, busser, fly og færger.
App Store
rate4.9
42K vurderinger
Google Play
rate4.6
136K anmeldelser

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

lør.
22. jun.
søn.
23. jun.
man.
24. jun.
tirs.
25. jun.
ons.
26. jun.
tors.
27. jun.
fre.
28. jun.

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB

Oversigt: Tog fra Neuchâtel til Berlin

distanceAfstand770 km
changesDirekte togNej
carriersTogselskaberDeutsche Bahn

Med toget fra Neuchâtel til Berlin er denne tur 770 km lang med vores partnere som Deutsche Bahn. Rejsende rejser oftest fra Neuchatel og ankommer til Berlin Hauptbahnhof.

Togselskaber: Deutsche Bahn fra Neuchâtel til Berlin

Find den bedste rejse fra Neuchâtel til Berlin med Omios samarbejdspartnere Deutsche Bahn. Du finder de bedste tilbud, rejseplaner og billetter, så du kan booke en billig rute.

Deutsche Bahn (DB) er Tysklands førende togselskab med omkring 40. 000 daglige afgange i og uden for Tyskland. Deutsche Bahns flåde af tog omfatter højhastighedstogene ICE (Intercity Express) samt IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) og RB (Regionalbahn), som er forskellige, når det kommer til komfort og rejsetid. For eksempel er toiletter standard, mens restauranter og gratis wi-fi kun er tilgængelige på visse tog og ruter. Deutsche Bahn er velkendt for sine mange billettyper som Super Saver, Saver og Flexible samt rabatkort som Bahncard 25, 50 og 100, som du også kan bruge på din togrejse Neuchâtel til Berlin.

Rejstip: Tog fra Neuchâtel til Berlin

Rejstip: Du kan nemt tage toget til Berlin. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Neuchâtel til Berlin.
FAQs
For rejse fra Neuchâtel til Berlin kan du tage tog med Deutsche Bahn. Sørg for at tjekke alle mulige togselskaber, der tilbyder services mellem Neuchâtel og Berlin på Omio, for at sammenligne hvilke faciliteter de kan have.

Når du rejser fra Neuchâtel, har du forskellige togstation muligheder for at starte din rute, herunder fra Neuchatel, Neuchatel, Gare Nord og Place-Pury. Når du ankommer til Berlin, kan du afslutte din rejse i togstationer på Berlin Hauptbahnhof, Bahnhof Berlin Alexanderplatz og Bahnhof Berlin Südkreuz.

Passagerer stiger mest hyppigt på tog fra Neuchatel, som ligger ca. Fra byens centrum, og de stiger af tog ved Berlin Hauptbahnhof, som ligger fra byens centrum.

Ja, du kan tage fly mellem Neuchâtel og Berlin.

Tog fra Neuchâtel til Berlin – var det ikke lige det, du ledte efter?

Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.

HjemTogTog BerlinTog fra Neuchâtel til Berlin

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog