Tog fra Murcia til Valencia

De billigste tog fra Murcia til Valencia

Tider og priser for 24. mar.

Billigste

332 kr

Gennemsnit

369 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Cheapest
08:55Murcia Del Carmen3t41 12:36Valencia-Estacio Del Nord
0 skift
332 kr1Enkeltbillet
2nd Cheapest
13:07Murcia Del Carmen3t51 16:58Valencia-Estacio Del Nord
0 skift
406 kr1Enkeltbillet

Togtider Murcia til Valencia

Viser tog for i morgen, fredag 24. marts
08:55Murcia Del Carmen3t41 12:36Valencia-Estacio Del Nord
0 skift
13:07Murcia Del Carmen3t51 16:58Valencia-Estacio Del Nord
0 skift

Dette er dagens sidste tog.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

fre
24. mar.
lør
25. mar.
søn
26. mar.
man
27. mar.
tir
28. mar.
ons
29. mar.
tor
30. mar.
fre
31. mar.
lør
01. apr.
søn
02. apr.
man
03. apr.
tir
04. apr.
ons
05. apr.
tor
06. apr.
fre
07. apr.
lør
08. apr.
søn
09. apr.
man
10. apr.
tir
11. apr.
ons
12. apr.
tor
13. apr.

De hurtigste tog fra Murcia til Valencia

Tider og priser for 24. mar.

Hurtigste rejse

3 t 41 m

Gennemsnit

3 t 46 m

Togafgange pr. dag

2

Afstand

177 km

Ud af de 2 togafgange, der hver dag kører fra Murcia til Valencia, kører 2 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

rejsetid
08:55Murcia Del Carmen3t41 12:36Valencia-Estacio Del Nord
0 skift
332 kr1Enkeltbillet
2nd rejsetid
13:07Murcia Del Carmen3t51 16:58Valencia-Estacio Del Nord
0 skift
406 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i Valencia?

Vis på kort

De mest populære hoteller

Se mere

Hele huse og lejligheder

Se mere

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Oversigt: Tog fra Murcia til Valencia

distanceAfstand177 km
durationGennemsnitlig rejsetid med tog3 t. 40 min.
priceGennemsnitlig billetpris for tog228 DKK
frequencyAntal Tog7 dagligt
changesDirekte togJa, der er 3 direkte tog dagligt
carriersTogselskaberRenfe Intercity, Renfe, Renfe MD eller Renfe AVE

Med toget fra Murcia til Valencia er denne tur 177 km lang og tager i gennemsnit 3 t. 40 min. med vores partnere som Renfe Intercity, Renfe, Renfe MD eller Renfe AVE. Normalt det 7 tog om dagen, inklusive direkte forbindelser. Selvom den gennemsnitlige billetpris for denne rute ligger omkring 228 DKK, koster den billigste togbillet helt ned til 139 DKK. Rejsende rejser oftest fra Murcia Del Carmen og ankommer til Valencia Joaquín Sorolla.

Togselskaber: Renfe, Renfe (13) og AVE fra Murcia til Valencia

Køb dine officielle togbilletter fra Murcia til Valencia hos Renfe, Renfe (13) og AVE for ned til 139 DKK på Omio. Find togplaner og billetter fra mere end 1000 selskaber, så du kan sammenligne og booke din tur til en populær pris.

AVE
Renfe (13)
Renfe

Rejs bekvemt mellem Murcia og Valencia med AVE, Renfes højhastighedstog. Når du rejser med AVEs tog fra Murcia til Valencia, er afstanden 177 km. Tjek alle togplaner for AVE, og find den billigste billet mellem Murcia og Valencia på Omio.

Renfe er Spaniens førende togselskab med et udvalg af AVE-billetter til dit budget, f.   eks. Promo, Promo + og Flexible. Renfe har også rabatkort såsom Gold Card og + Renfe Youth 50 Card, som du kan benytte, når du booker din billet til Renfe AVE hos Omio.

Renfe AVEs tog er blandt de hurtigste i verden med en fart på op til 310 km/t på udvalgte ruter, og AVE forbinder de vigtigste spanske byer på blot få timer på både lange og mellemlange ture. Alle AVEs tog har restaurant, wi-fi, toiletter og underholdning, og hvis du booker din billet på Omio, har du mulighed for selv at vælge dit sæde.

  Renfe (13) er det bedste valg, når du vil rejse med tog imellem Murcia og Valencia. Omio viser dig hurtigt aktuelle togplaner fra Renfe (13) for rejser mellem Murcia og Valencia, og gør det nemmere end nogensinde at købe togbilletter online til den billigste, hurtigste eller tidligste tur. Afstanden fra Murcia til Valencia er omkring 177 km, og den billigste enkeltbillet fra Renfe (13) koster fra 230 DKK. Når du tjekker de seneste togplaner fra Renfe (13) mellem Murcia og Valencia, kan du også se rejseinformation, såsom tilladt bagage og faciliteter ombord, og sammenligne de bedste ruter til Valencia. Hvis du søger efter billetter fra Renfe (13) i Omio-appen, kan du desuden se, om der er tale om mobilbilletter, som du ikke behøver at udskrive. Omio kan hurtigt finde den perfekte billet fra Renfe (13) mellem Murcia og Valencia, så du kan bruge mere tid på at glæde dig til rejsen.

  Renfe er Spaniens nationale togselskab, der transporterer både fragt og passagerer med tog på det omfattende spanske banenetværk samt på internationale ruter til nabolandene Frankrig og Portugal. Renfe har mange billettyper til alle budgetter, f.   eks. Basic, Elige og Premium. Renfe tilbyder også rabatkort som Renfe Gold Card og +Renfe Youth Card 50 til kvalificerede rejsende. Du kan benytte disse tilbud og rabatter på Omio, når du booker din rejse fra Murcia til Valencia. Renfe har en stor flåde af tog med forskellige komfortniveauer, faciliteter og hastigheder. Renfe AVEs tog kører med høj hastighed på langdistanceruter, Alvias tog kombinerer høj hastighed med normal fart på indenrigsruter, Altaria kører på indenrigsruter i Sydspanien, Euromed kører indenrigs langs Middelhavskysten, Avants tog har regionale ruter til pendlere og Trenhotels tog kører om natten.

   Rejstip: Tog fra Murcia til Valencia

   Rejstip: Du kan nemt tage toget til Valencia. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Murcia til Valencia.
   FAQs
   Den billigste måde at komme med tog fra Murcia til Valencia på koster 139 DKK. Jo tidligere du køber dine billetter, jo bedre. Spar penge ved at booke dine togbilletter på Omios hjemmeside i god tid.
   Togbilletter fra Murcia til Valencia koster i gennemsnit 228 DKK. Prisen kan dog variere alt efter rejsetidspunkt, eller hvornår du booker dine billetter. Derfor anbefaler vi, at du bestiller i god tid inden afrejse, så du får de bedste tilbud.
   Afstanden imellem Murcia og Valencia er ca. 177 km med tog. Book dine billetter i god tid for at få de bedste tilbud på Omio eller i Omio-appen.
   Togrejsen fra Murcia til Valencia varer ca. 3 t. 40 min. Rejsetiden varierer dog alt efter, hvilke dage du bestiller - hverdage, weekender eller helligdage. Omio kan hjælpe dig med at finde de hurtigste og billigste forbindelser mellem Murcia og Valencia.

   Vores kunder, som booker billige rejser med tog fra Murcia til Valencia, rejser oftest via Murcia Del Carmen og Valencia Joaquín Sorolla. Book dine billetter på Omio i dag.

   Når du planlægger din rejse til Valencia fra Murcia, er det en fordel at vide, hvor langt banegårdene befinder sig fra centrum. Den mest besøgte banegård i Murcia er Murcia Del Carmen ca. 1.6 km fra centrum. I Valencia er den mest populære banegård Valencia Joaquín Sorolla, og den ligger 2 km uden for centrum.

   Ja, der er 3 direkte tog om dagen fra Murcia til Valencia med Renfe Intercity, og så behøver du ikke at skifte undervejs. Direkte forbindelser med tog plejer at være hurtigere og spare dig for tid, så det er en god idé at holde øje med dem, når du booker din togbillet.
   Det gennemsnitlige antal tog fra Murcia til Valencia er 7 om dagen. Togplaner og forbindelser kan være anderledes i weekenderne end i hverdagene.
   Dagens tidligste tog går fra Murcia til Valencia kl. 12. 07. Dagens seneste tog går fra Murcia til Valencia kl. 12. 07. Du finder den nyeste togplan fra Murcia til Valencia på Omio, hvor du kan booke din rejse og vælge det afrejsetidspunkt, der passer bedst.
   Prisen på en enkeltbillet med tog fra Murcia til Valencia er i gennemsnit 228 DKK, hvis du booker inden for de næste syv dage. Vi anbefaler dog, at du booker dine billetter før den planlagte afrejsedato, hvis du vil have de bedste priser på tog fra de forskellige togselskaber, der tilbyder denne rejse. Du kan normalt finde togbilletter mellem Murcia og Valencia et par måneder i forvejen.

   Tog fra Murcia til Valencia – var det ikke lige det, du ledte efter?

   Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.

   HjemTogTog ValenciaTog fra Murcia til Valencia

   Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

   Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

   ios-badge
   android-badge
   Hand With Phone
   Valuta
   Sprog