Tog fra Murcia til Madrid

De billigste tog fra Murcia til Madrid

Tider og priser for 24. mar.

Billigste

702 kr

Gennemsnit

838 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Cheapest
19:25Murcia Del Carmen3t22 22:47Madrid-Puerta de Atocha-Almudena Grandes
0 skift
702 kr1Enkeltbillet
2nd Cheapest
13:55Murcia Del Carmen2t45 16:40Madrid Chamartín
0 skift
878 kr1Enkeltbillet
06:25Murcia Del Carmen2t45 09:10Madrid Chamartín
0 skift
934 kr1Enkeltbillet

Togtider Murcia til Madrid

Viser tog for i morgen, fredag 24. marts
06:25Murcia Del Carmen2t45 09:10Madrid Chamartín
0 skift
13:55Murcia Del Carmen2t45 16:40Madrid Chamartín
0 skift
19:25Murcia Del Carmen3t22 22:47Madrid-Puerta de Atocha-Almudena Grandes
0 skift

Dette er dagens sidste tog.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

fre
24. mar.
lør
25. mar.
søn
26. mar.
man
27. mar.
tir
28. mar.
ons
29. mar.
tor
30. mar.
fre
31. mar.
lør
01. apr.
søn
02. apr.
man
03. apr.
tir
04. apr.
ons
05. apr.
tor
06. apr.
fre
07. apr.
lør
08. apr.
søn
09. apr.
man
10. apr.
tir
11. apr.
ons
12. apr.
tor
13. apr.

De hurtigste tog fra Murcia til Madrid

Tider og priser for 24. mar.

Hurtigste rejse

2 t 45 m

Gennemsnit

2 t 57 m

Togafgange pr. dag

3

Afstand

349 km

Ud af de 3 togafgange, der hver dag kører fra Murcia til Madrid, kører 3 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

rejsetid
06:25Murcia Del Carmen2t45 09:10Madrid Chamartín
0 skift
934 kr1Enkeltbillet
rejsetid
13:55Murcia Del Carmen2t45 16:40Madrid Chamartín
0 skift
878 kr1Enkeltbillet
2nd rejsetid
19:25Murcia Del Carmen3t22 22:47Madrid-Puerta de Atocha-Almudena Grandes
0 skift
702 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i Madrid?

Vis på kort

De mest populære hoteller

Se mere

Hele huse og lejligheder

Se mere

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Oversigt: Tog fra Murcia til Madrid

distanceAfstand349 km
durationGennemsnitlig rejsetid med tog2 t. 45 min.
priceGennemsnitlig billetpris for tog541 DKK
frequencyAntal Tog3 dagligt
changesDirekte togJa, der er 1 direkte tog dagligt
carriersTogselskaberRenfe Intercity, Renfe, Renfe AVE eller Renfe Alvia

Med toget fra Murcia til Madrid er denne rejse 349 km lang og tager i gennemsnit 2 t. 45 min. med vores partnere som Renfe Intercity, Renfe, Renfe AVE eller Renfe Alvia. Normalt det 3 tog om dagen, inklusive direkte forbindelser. Selvom den gennemsnitlige billetpris for denne rejse ligger omkring 541 DKK, koster den billigste togbillet helt ned til 421 DKK. Rejsende rejser oftest fra Murcia Del Carmen og ankommer til Madrid-Puerta de Atocha-Almudena Grandes.

Togselskaber: Renfe og AVE fra Murcia til Madrid

Rejs fra Murcia til Madrid fra 421 DKK med Omios samarbejdspartnere Renfe og AVE. Du kan sammenligne rejsetider og billetter, så du kan booke tog til en populær pris.

Renfe
AVE

Renfe er Spaniens nationale togselskab med mange indenrigsruter, men også internationale ruter til Frankrig og Portugal. Renfe er kendt for sine mange billettyper, der passer til ethvert budget, såsom Basic, Elige og Premium. Renfe har også rabatkort til kvalificerede rejsende, f.   eks. Renfe Gold Card og +Renfe Youth Card 50, som du kan bruge på Omio. Når du rejser med Renfe, kan du forvente en imponerende flåde af tog med forskellige niveauer af komfort, faciliteter og rejsetider. Disse tog omfatter Renfe AVE med højhastighedstog på langdistanceruter, Alvia og Altaria på indenrigsruter i dele af Spanien, Euromed langs den smukke Middelhavskyst, Avant med tog til pendlere samt Trenhotels tog, der kører om natten.

  Du finder AVEs tog mellem Murcia og Madrid på Omio for helt ned til 421 DKK. AVE er højhastighedstog fra Renfe, der er Spaniens førende togselskab med ruter i hele landet samt til Frankrig og Portugal. Når du rejser med Renfe AVEs tog fra Murcia til Madrid, er afstanden 349 km. AVE har mange afgangstider fra Murcia til Madrid, og du kan nemt booke dit foretrukne tidspunkt på Omio.

  Renfe tilbyder forskellige billettyper til AVE, som passer til ethvert budget, for eksempel Promo, Promo + og Flexible, der får som både enkeltbilletter og returbilletter. Du kan også bruge Renfes rabatkort Gold Card og + Renfe Youth 50 Card, når du booker billet til Renfe AVE på Omio.

  Alle AVEs tog har restaurant, wi-fi, toiletter og underholdning, og de har mange afgange om dagen, så du får større fleksibilitet. Desuden er tog fra Renfe AVE populære, behagelige, punktlige og blandt de hurtigste i verden med en fart på op til 310 km/t på udvalgte ruter. AVE forbinder de vigtigste byer i Spanien på få timer.

  Information om tog fra Murcia til Madrid med AVE:

  • Gennemsnitlig rejsetid: 3 t. 25 min.
  • Hyppighed med AVE: 1 dagligt

  Rejstip: Tog fra Murcia til Madrid

  Rejstip: Du kan nemt tage toget til Madrid. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Murcia til Madrid.
  FAQs
  De billigste togbilletter fra Murcia til Madrid koster 421 DKK. Prisen afhænger dog af, hvornår du bestiller dine billetter. Hvis du vil spare penge, er det en god idé at booke i god tid.
  Det koster i gennemsnit 541 DKK at rejse med tog fra Murcia til Madrid. Priserne varierer dog alt efter, hvornår du bestiller. Som regel er det bedst at være i god tid, hvis du vil have en god pris.
  Før du planlægger din rejse fra Murcia til Madrid, er det en fordel at vide, at der er 349 km fra Murcia til Madrid, når du rejser med tog. Omio kan hjælpe dig med at finde billige togbilletter, især hvis du booker i god tid.
  Den gennemsnitlige rejsetid fra Murcia til Madrid er 2 t. 45 min.   med tog, men hvis du rejser i weekender eller på helligdage, kan rejsetiden være længere. Find de hurtigste forbindelser og de billigste billetter på Omio.

  Vores kunder, som booker billige rejser med tog fra Murcia til Madrid, rejser oftest via Murcia Del Carmen og Madrid-Puerta de Atocha-Almudena Grandes. Book dine billetter på Omio i dag.

  Hvis du planlægger at rejse med tog fra Murcia, skal du regne med en afstand på 1.6 km fra centrum og til Murcia Del Carmen, som er den banegård, de fleste rejsende benytter. Efter din ankomst til Madrid, skal du regne med en tur på 2.2 km fra den populære Madrid-Puerta de Atocha-Almudena Grandes og ind til bymidten.

  Ja, der er 1 direkte tog dagligt med Renfe AVE  på Omio. Det er en god idé at holde øje med, når du booker din togbillet, da direkte forbindelser normalt sparer dig for tid.
  I gennemsnit det 3 tog om dagen fra Murcia til Madrid. Rejsetider og forbindelser kan være anderledes i weekender og på helligdage i forhold til hverdage.
  Dagens første tog fra Murcia til Madrid afgår kl. 18. 25   og dagens sidste tog fra Murcia til Madrid afgår kl. 18. 25. Tjek den nyeste togplan fra Murcia til Madrid på Omio, og find det bedste tidspunkt at rejse på.
  Du finder tog mellem Murcia og Madrid, der i gennemsnit koster 541 DKK den ene vej, hvis du booker inden for de næste syv dage. Men vi anbefaler at købe togbilletter på forhånd, hvis du vil have det bedste tilbud og spare penge på din tur. Togbilletter fra Murcia til Madrid sættes for det meste til salg et par måneder før den planlagte afrejsedato.

  Tog fra Murcia til Madrid – var det ikke lige det, du ledte efter?

  Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.

  HjemTogTog MadridTog fra Murcia til Madrid

  Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

  Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

  ios-badge
  android-badge
  Hand With Phone
  Valuta
  Sprog