Tog fra München til Venedig

De billigste tog fra München til Venedig

Tider og priser for 24. mar.

Billigste

800 kr

Gennemsnit

983 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Cheapest
11:32München Hauptbahnhof6t53 18:25Venezia Santa Lucia
0 skift
800 kr1Enkeltbillet
11:32München Hauptbahnhof6t53 18:25Venezia Santa Lucia
0 skift
915 kr1Enkeltbillet
06:23München Hauptbahnhof7t51 14:14Venezia Santa Lucia
2 skift
994 kr1Enkeltbillet
12:17München Hauptbahnhof7t47 20:04Venezia Santa Lucia
1 skift
1222 kr1Enkeltbillet

Togtider München til Venedig

Viser tog for i morgen, fredag 24. marts
06:23München Hauptbahnhof7t51 14:14Venezia Santa Lucia
2 skift
11:32München Hauptbahnhof6t53 18:25Venezia Santa Lucia
0 skift
11:32München Hauptbahnhof6t53 18:25Venezia Santa Lucia
0 skift
12:17München Hauptbahnhof7t47 20:04Venezia Santa Lucia
1 skift

Dette er dagens sidste tog.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

fre
24. mar.
lør
25. mar.
søn
26. mar.
man
27. mar.
tir
28. mar.
ons
29. mar.
tor
30. mar.
fre
31. mar.
lør
01. apr.
søn
02. apr.
man
03. apr.
tir
04. apr.
ons
05. apr.
tor
06. apr.
fre
07. apr.
lør
08. apr.
søn
09. apr.
man
10. apr.
tir
11. apr.
ons
12. apr.
tor
13. apr.

De hurtigste tog fra München til Venedig

Tider og priser for 24. mar.

Hurtigste rejse

6 t 53 m

Gennemsnit

7 t 21 m

Togafgange pr. dag

4

Afstand

305 km

Ud af de 4 togafgange, der hver dag kører fra München til Venedig, kører 2 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

rejsetid
11:32München Hauptbahnhof6t53 18:25Venezia Santa Lucia
0 skift
800 kr1Enkeltbillet
rejsetid
11:32München Hauptbahnhof6t53 18:25Venezia Santa Lucia
0 skift
915 kr1Enkeltbillet
12:17München Hauptbahnhof7t47 20:04Venezia Santa Lucia
1 skift
1222 kr1Enkeltbillet
06:23München Hauptbahnhof7t51 14:14Venezia Santa Lucia
2 skift
994 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i Venedig?

Vis på kort

De mest populære hoteller

Se mere

Hele huse og lejligheder

Se mere

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Oversigt: Tog fra München til Venedig

distanceAfstand305 km
durationGennemsnitlig rejsetid med tog6 t. 53 min.
priceGennemsnitlig billetpris for tog606 DKK
frequencyAntal Tog1 dagligt
changesDirekte togJa, der er 1 direkte tog dagligt
carriersTogselskaberÖBB | Euro City (EC), Trenitalia, ÖBB | Railjet, ÖBB | Nightjet, Deutsche Bahn, Frecciarossa, ÖBB eller Deutsche Bahn with connection

Med toget fra München til Venedig er denne rute 305 km lang og tager i gennemsnit 6 t. 53 min. med vores partnere som ÖBB | Euro City (EC), Trenitalia, ÖBB | Railjet, ÖBB | Nightjet, Deutsche Bahn, Frecciarossa, ÖBB eller Deutsche Bahn with connection. Normalt det 1 tog om dagen, inklusive direkte forbindelser. Du får den billigste togbillet på denne rute for helt ned til 236 DKK, men gennemsnitsprisen for togbilletter er 606 DKK. Rejsende rejser oftest fra München Hbf og ankommer til Venezia Mestre.

Togselskaber: Frecciarossa, Trenitalia og Deutsche Bahn fra München til Venedig

Rejs imellem München og Venedig fra 236 DKK med Omios samarbejdspartnere Frecciarossa, Trenitalia og Deutsche Bahn. Du kan sammenligne rejsetider og billetter, så du kan booke tog til en fordelagtig pris.

Trenitalia
Deutsche Bahn
Frecciarossa

Trenitalia er ikke kun Italiens nationale togselskab, det er også landets største. Trenitalias flåde af tog omfatter Frecciarossa, Frecciargento og Frecciabianca, der er højhastighedstog, samt intercitytog, regionale tog og nattog. Toiletter og wi-fi er standard på langdistanceruter. I de fleste tilfælde har toget også barrierefri adgang. Trenitalia har forskellige billettyper til forskellige priser og med forskellig fleksibilitet: Base, Economy, Super Economy og Ordinaria. Du kan også bruge Trenitalias rabatkort på Omio. Hold øje med de nyeste tilbud fra Trenitalia på Omio!

På den 305 kilometer lange rejse mellem München og Venedig kan du på Omio nemt booke togbilletter til Trenitalia for helt ned til {{ cheapest_price }} den ene vej. Se Trenitalias aktuelle togplaner, og book nemt en billig togrejse imellem München og Venedig. På Omio finder du alle de oplysninger, du skal bruge til din rejse fra München til Venedig, såsom afgangs- og ankomsttider, stop, togstationer, rejsetider og besparelser på tog rejse.

  Deutsche Bahn (DB) er Tysklands førende togselskab med omkring 40. 000 daglige afgange i og uden for Tyskland. Deutsche Bahns flåde af tog omfatter højhastighedstogene ICE (Intercity Express) samt IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) og RB (Regionalbahn), som er forskellige, når det kommer til komfort og rejsetid. For eksempel er toiletter standard, mens restauranter og gratis wi-fi kun er tilgængelige på visse tog og ruter. Deutsche Bahn er velkendt for sine mange billettyper som Super Saver, Saver og Flexible samt rabatkort som Bahncard 25, 50 og 100, som du også kan bruge på din togrejse München til Venedig.

   Træd ombord på et af Frecciarossas tog, og slap af på din rejse gennem Italien. Trenitalias højhastighedstog Frecciarossa har dagligt omkring 200 forbindelser i hele Italien og er kendte for deres komfort, hastighed og lavere miljøpåvirkning. Frecciarossas tog kan nå en fart på 300 km/t. Når du booker et tog fra München til Venedig, kan du vælge mellem fire forskellige klasser: Standard, Premium, Business og Executive. Hver klasse har forskellige niveauer af komfort, men de tilbyder alle gratis wi-fi, stikkontakter, aircondition, toiletter, bagageopbevaring, underholdning samt restaurant og bar.

   Prisen på en enkeltbillet til toget fra München til Venedig fås for helt ned til {{ cheapest_price }} på Omio. Tjek blot den seneste togplan fra Trenitalia Frecciarossa, find et rejsetidspunkt, der passer dig, og vælg mellem Super Economy, Economy og Base, når du booker din billige togrejse fra München til Venedig på Omio.

    Rejstip: Tog fra München til Venedig

    Rejstip: Du kan nemt tage toget til Venedig. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra München til Venedig.
    FAQs
    Du kan købe togbilletter fra München til Venedig så billigt som 236 DKK, alt efter hvor tidligt du bestiller dine togbilletter. Vi anbefaler, at du booker på Omio i så god tid som muligt for at få de billigste priser.
    Gennemsnitligt koster togbilletter fra München til Venedig 606 DKK. Det kan anbefales at bestille togbilletter i god tid før afrejsedatoen. På den måde er du sikker på at få de bedste priser.
    Du skal forvente en afstand på ca. 305 km fra München til Venedig, når du rejser med tog. Du kan finde de bedste priser, hvis du booker dine billetter i god tid før rejsen.
    Den gennemsnitlige rejsetid fra München til Venedig er 6 t. 53 min.   med tog, men hvis du rejser i weekender eller på helligdage, kan rejsetiden være længere. Find de hurtigste forbindelser og de billigste billetter på Omio.

    Vores kunder, som booker billige rejser med tog fra München til Venedig, rejser oftest via München Hbf og Venezia Mestre. Book dine billetter på Omio i dag.

    Du kan rejse med tog fra München fra München Hbf 3.7 km fra centrum. Den togstation, som de fleste ankommer til, er Venezia Mestre, der ligger 9.1 km fra centrum.

    Ja, der er 1 direkte tog dagligt med Deutsche Bahn eller ÖBB | Euro City (EC)  på Omio. Det er en god idé at holde øje med, når du booker din togbillet, da direkte forbindelser normalt sparer dig for tid.
    Det gennemsnitlige antal tog fra München til Venedig er 1 om dagen. Togplaner og forbindelser kan være anderledes i weekenderne end i hverdagene.
    Dagens første tog fra München til Venedig afgår kl. 22. 51   og dagens sidste tog fra München til Venedig afgår kl. 22. 51. Tjek den nyeste togplan fra München til Venedig på Omio, og find det bedste tidspunkt at rejse på.
    Prisen på en enkeltbillet med tog fra München til Venedig er i gennemsnit 606 DKK, hvis du køber inden for de næste syv dage. Vi anbefaler dog, at du booker dine billetter før den planlagte afrejsedato, hvis du vil have de bedste priser på tog fra de forskellige togselskaber, der tilbyder denne tur. Du kan normalt finde togbilletter mellem München og Venedig et par måneder i forvejen.

    Tog fra München til Venedig – var det ikke lige det, du ledte efter?

    Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.

    HjemTogTog fra München til Venedig

    Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

    Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

    ios-badge
    android-badge
    Hand With Phone
    Valuta
    Sprog