Tog fra München til Rom

De billigste tog fra München til Rom

Tider og priser for 24. mar.

Billigste

238 kr

Gennemsnit

347 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Intercity
05:05München7t22 12:27Rom
0 skift
238 kr1Enkeltbillet
Intercity Notte
19:40München10t17 05:57Rom
0 skift
264 kr1Enkeltbillet
Regionale
13:26München9t08 22:34Rom
0 skift
335 kr1Enkeltbillet
ÖBB | Nightjet
19:09München13t01 08:10Rom
0 skift
552 kr1Enkeltbillet

Togtider München til Rom

Viser tog for i morgen, fredag 24. marts
Intercity
05:05München7t22 12:27Rom
0 skift
Regionale
13:26München9t08 22:34Rom
0 skift
ÖBB | Nightjet
19:09München13t01 08:10Rom
0 skift
Intercity Notte
19:40München10t17 05:57Rom
0 skift

Dette er dagens sidste tog.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

fre
24. mar.
lør
25. mar.
søn
26. mar.
man
27. mar.
tir
28. mar.
ons
29. mar.
tor
30. mar.
fre
31. mar.
lør
01. apr.
søn
02. apr.
man
03. apr.
tir
04. apr.
ons
05. apr.
tor
06. apr.
fre
07. apr.
lør
08. apr.
søn
09. apr.
man
10. apr.
tir
11. apr.
ons
12. apr.
tor
13. apr.

De hurtigste tog fra München til Rom

Tider og priser for 24. mar.

Hurtigste rejse

7 t 22 m

Gennemsnit

9 t 57 m

Togafgange pr. dag

4

Afstand

698 km

Ud af de 4 togafgange, der hver dag kører fra München til Rom, kører 4 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

Intercity
05:05München7t22 12:27Rom
0 skift
238 kr1Enkeltbillet
Regionale
13:26München9t08 22:34Rom
0 skift
335 kr1Enkeltbillet
Intercity Notte
19:40München10t17 05:57Rom
0 skift
264 kr1Enkeltbillet
ÖBB | Nightjet
19:09München13t01 08:10Rom
0 skift
552 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i Rom?

Vis på kort

De mest populære hoteller

Se mere

Hele huse og lejligheder

Se mere

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Oversigt: Tog fra München til Rom

distanceAfstand697 km
durationGennemsnitlig rejsetid med tog14 t. 36 min.
priceGennemsnitlig billetpris for tog782 DKK
frequencyAntal Tog1 dagligt
changesDirekte togJa, der er 1 direkte tog dagligt
carriersTogselskaberTrenitalia, Frecciarossa, ÖBB | Nightjet, Deutsche Bahn with connection, Frecciargento, Deutsche Bahn, ÖBB | Euro City (EC) eller Intercity Notte

Med toget fra München til Rom er denne tur 697 km lang og tager i gennemsnit 14 t. 36 min. med vores partnere som Trenitalia, Frecciarossa, ÖBB | Nightjet, Deutsche Bahn with connection, Frecciargento, Deutsche Bahn, ÖBB | Euro City (EC) eller Intercity Notte. Normalt det 1 tog om dagen, inklusive direkte forbindelser. Selvom den gennemsnitlige billetpris for denne rejse ligger omkring 782 DKK, koster den billigste togbillet helt ned til 315 DKK. Rejsende rejser oftest fra München Hbf og ankommer til Roma Termini.

Togselskaber: Deutsche Bahn, Trenitalia og ÖBB Nightjet fra München til Rom

Find de bedste tog mellem München og Rom med Omios rejsepartnere Deutsche Bahn, Trenitalia og ÖBB Nightjet fra 315 DKK. Vi sammenligner de bedste tilbud, rejseplaner og billetter, så du kan booke den bedste rejse.

Deutsche Bahn
ÖBB Nightjet
Trenitalia

Deutsche Bahn (DB) er den største udbyder af togrejser i Tyskland med omkring 40. 000 ture om dagen. Noget særligt ved Deutsche Bahn er det store udvalg af billettyper med besparelser, herunder Super Saver, Saver og Flexible samt rabatkort som Bahncard 25, 50 og 100, som du også kan bruge på din togrejse fra München til Rom. DB bruger forskellige typer af tog såsom ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) og RB (Regionalbahn) på sine ruter, og der er forskel på disse, når det gælder komfort og rejsetid. For mens toiletter altid er standard, er faciliteter som restauranter eller gratis wi-fi kun tilgængelige på visse tog.

  Det er nemt at booke din togbillet med ÖBB Nightjet mellem München og Rom online på Omio. Du skal blot tjekke de aktuelle togplaner fra ÖBB Nightjet for at finde de bedste afrejsetidspunkter, sammenligne den bedste rute imellem München og Rom, se den relevante rejseinformation toget (såsom tilladt bagage og faciliteter ombord) og booke billige togbilletter fra ÖBB Nightjet online. Prisen for en tog med ÖBB Nightjet starter ved 315 DKK den ene vej, hvis du booker på forhånd. Du skal regne med at rejse omkring 697 km. Hvis du søger efter tog fra ÖBB Nightjet i Omio-appen, kan du med det samme se, om billetterne fra ÖBB Nightjet er mobilbilletter, så du ikke skal udskrive dem til din tog. Lad Omio gøre alt arbejdet med at finde den bedste togbillet fra München til Rom med ÖBB Nightjet, så du kan få en nem og bekvem rejse.

  Trenitalias togbilletter mellem München og Rom fås på Omio for helt ned til {{ cheapest_price }}. Trenitalia er Italiens nationale togselskab med en stor flåde af tog med forskellige niveauer af komfort, faciliteter og hastigheder. Selskabets flagskibe er deres højhastighedstog Frecciarossa, Frecciargento og Frecciabianca. Trenitalia har også tog som Eurocity (EC), Euronotte (EN), InterCity (IC), InterCitynotte (ICN) samt Regionale Veloce (RV), Regionale (R), Suburbano (S) og Metropolitano (M). Toiletter og wi-fi er standard på de lange togrejser. For det meste har toget og barrierefri adgang.

  Trenitalia har forskellige billettyper til ethvert budget, f.   eks. Base, Economy, Super Economy og Ordinaria. Trenitalia har også rabat- og loyalitetskort som kvalificerede rejsende kan bruge på Omio. Når du rejser med Trenitalias tog imellem München og Rom, skal du regne med en tur på 697 km. Tjek Trenitalias togplaner og billetter fra München til Rom, og book din billige billet på Omio nu.

   Rejstip: Tog fra München til Rom

   Rejstip: Du kan nemt tage toget til Rom. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra München til Rom.
   FAQs
   Du kan købe togbilletter fra München til Rom så billigt som 315 DKK, alt efter hvor tidligt du bestiller dine togbilletter. Vi anbefaler, at du booker på Omio i så god tid som muligt for at få de billigste priser.
   I gennemsnit koster det 782 DKK at rejse med tog fra München til Rom. Men hvis du booker i god tid, har du større chancer for at finde en god pris. Hvis du venter til afrejsedagen, er billetterne som regel dyrere.
   Når du rejser med tog fra München til Rom, skal du regne med en afstand på 697 km. Jo tidligere du booker dine billetter, jo billigere kan du få din rejse.
   Rejsetiden imellem München og Rom varierer alt efter, hvilke dage du rejser på, men gennemsnitligt tager en togrejsen fra München til Rom 14 t. 36 min. Brug Omio-appen eller hjemmesiden til at finde den bedste forbindelse og den billigste pris på din rejse.

   Vores kunder, som booker billige rejser med tog fra München til Rom, rejser oftest via München Hbf og Roma Termini. Book dine billetter på Omio i dag.

   Den banegård, de fleste Omio-brugere benytter fra München, er München Hbf, og den ligger 3.7 km fra centrum. Den mest populære banegård i Rom er Roma Termini, og den ligger 2.6 km fra bymidten.

   I gennemsnit det 1 tog om dagen fra München til Rom. Rejsetider og forbindelser kan være anderledes i weekender og på helligdage i forhold til hverdage.
   Dagens tidligste tog går fra München til Rom kl. 19. 09. Dagens seneste tog går fra München til Rom kl. 19. 09. Du finder den nyeste togplan fra München til Rom på Omio, hvor du kan booke din rejse og vælge det afrejsetidspunkt, der passer bedst.
   Hvis du booker togbillet fra München til Rom inden for de næste syv dage, er gennemsnitsprisen for enkeltbilletter 782 DKK. Hvis du booker din togbillet på forhånd, får du dog de bedste priser på tog mellem München og Rom. Hold øje med togbilletter på denne rute, der sættes til salg et par måneder før din planlagte afrejsedato, så finder du de bedste tilbud.
   HjemTogTog RomTog fra München til Rom

   Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

   Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

   ios-badge
   android-badge
   Hand With Phone
   Valuta
   Sprog