Tog fra München til London

De billigste tog fra München til London

Tider og priser for 31. jan.

Billigste

591 kr

Gennemsnit

591 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

TGV
05:51München5t40 11:31London
0 skift
591 kr1Enkeltbillet

Togtider München til London

Viser tog for i morgen, tirsdag 31. januar
TGV
05:51München5t40 11:31London
0 skift

Dette er dagens sidste tog.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

tir
31. jan.
ons
01. feb.
tor
02. feb.
fre
03. feb.
lør
04. feb.
søn
05. feb.
man
06. feb.
tir
07. feb.
ons
08. feb.
tor
09. feb.
fre
10. feb.
lør
11. feb.
søn
12. feb.
man
13. feb.
tir
14. feb.
ons
15. feb.
tor
16. feb.
fre
17. feb.
lør
18. feb.
søn
19. feb.
man
20. feb.

De hurtigste tog fra München til London

Tider og priser for 31. jan.

Hurtigste rejse

5 t 40 m

Gennemsnit

5 t 40 m

Togafgange pr. dag

1

Afstand

918 km

Ud af de 1 togafgange, der hver dag kører fra München til London, kører 1 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

TGV
05:51München5t40 11:31London
0 skift
591 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i London?

Vis på kort

De mest populære hoteller

Se mere

Hele huse og lejligheder

Se mere

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Oversigt: Tog fra München til London

distanceAfstand917 km
durationGennemsnitlig rejsetid med tog5 t. 40 min.
priceGennemsnitlig billetpris for tog338 DKK
changesDirekte togNej
carriersTogselskaberDeutsche Bahn with connection eller Deutsche Bahn Intercity-Express

Med toget fra München til London er denne rute 917 km lang og tager i gennemsnit 5 t. 40 min. med vores partnere som Deutsche Bahn with connection eller Deutsche Bahn Intercity-Express. Der er direkte forbindelser med tog. Selvom den gennemsnitlige billetpris for denne tur ligger omkring 338 DKK, koster den billigste togbillet helt ned til 338 DKK. Rejsende rejser oftest fra München Hbf og ankommer til London Victoria.

Togselskaber: Deutsche Bahn fra München til London

Du kan rejse med tog imellem München og London med Deutsche Bahn for helt ned til 338 DKK. Når du søger efter rejseplaner og billetter, viser Omio dig den bedste rute.

Deutsche Bahn

Deutsche Bahn (DB) er Tysklands førende togselskab med omkring 40. 000 daglige afgange i og uden for Tyskland. Deutsche Bahns flåde af tog omfatter højhastighedstogene ICE (Intercity Express) samt IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) og RB (Regionalbahn), som er forskellige, når det kommer til komfort og rejsetid. For eksempel er toiletter standard, mens restauranter og gratis wi-fi kun er tilgængelige på visse tog og ruter. Deutsche Bahn er velkendt for sine mange billettyper som Super Saver, Saver og Flexible samt rabatkort som Bahncard 25, 50 og 100, som du også kan bruge på din togrejse München til London.

  Rejstip: Tog fra München til London

  Rejstip: Du kan nemt tage toget til London. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra München til London.
  FAQs
  Billige togbilletter fra München til London kan koste så lidt som 338 DKK. Priserne varierer dog alt efter, hvor tidligt du booker dine billetter. Vi anbefaler at bruge Omio til at finde de bedste tilbud i god tid før din rejse.
  Gennemsnitligt koster togbilletter fra München til London 338 DKK. Det kan anbefales at bestille togbilletter i god tid før afrejsedatoen. På den måde er du sikker på at få de bedste priser.
  Afstanden imellem München og London er ca. 917 km med tog. Book dine billetter i god tid for at få de bedste tilbud på Omio eller i Omio-appen.
  Den gennemsnitlige rejsetid fra München til London er 5 t. 40 min.   med tog, men hvis du rejser i weekender eller på helligdage, kan rejsetiden være længere. Find de hurtigste forbindelser og de billigste billetter på Omio.

  De mest populære togstationer i München og London er München Hbf og London Victoria. På din tur fra München til London er det sandsynligt, at du også vil rejse fra og ankomme til disse banegårde.

  Når du planlægger din rejse til London fra München, er det en fordel at vide, hvor langt togstationerne befinder sig fra centrum. Den mest besøgte banegård i München er München Hbf ca. 3, 7 km fra centrum. I London er den mest populære togstation London Victoria, og den ligger 2, 9 km uden for centrum.

  Hvis du leder efter billige billetter til din togrejsen fra München til London, kan Deutsche Bahn with connection eller Deutsche Bahn Intercity-Express med sikkerhed hjælpe dig. Men du har også mulighed for at søge på Omio efter flere togselskaber for at finde den rigtige løsning for dig.
  Hvis du booker togbillet fra München til London inden for de næste syv dage, er gennemsnitsprisen for enkeltbilletter 338 DKK. Hvis du booker din togbillet på forhånd, får du dog de bedste priser på tog imellem München og London. Hold øje med togbilletter på denne tur, der sættes til salg et par måneder før din planlagte afrejsedato, så finder du de bedste tilbud.
  HjemTogTog i StorbritannienTog LondonTog fra München til London

  Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

  Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

  ios-badge
  android-badge
  Hand With Phone
  Valuta
  Sprog