Tog fra München til Lyon

De billigste tog fra München til Lyon

Tider og priser for 31. jan.

Billigste

654 kr

Gennemsnit

930 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Deutsche Bahn with connection
10:28München8t28 18:56Lyon
0 skift
654 kr1Enkeltbillet
Deutsche Bahn with connection
08:51München10t05 18:56Lyon
0 skift
654 kr1Enkeltbillet
Deutsche Bahn with connection
10:02München8t54 18:56Lyon
0 skift
1481 kr1Enkeltbillet

Togtider München til Lyon

Viser tog for i morgen, tirsdag 31. januar
Deutsche Bahn with connection
08:51München10t05 18:56Lyon
0 skift
Deutsche Bahn with connection
10:02München8t54 18:56Lyon
0 skift
Deutsche Bahn with connection
10:28München8t28 18:56Lyon
0 skift

Dette er dagens sidste tog.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

tir
31. jan.
ons
01. feb.
tor
02. feb.
fre
03. feb.
lør
04. feb.
søn
05. feb.
man
06. feb.
tir
07. feb.
ons
08. feb.
tor
09. feb.
fre
10. feb.
lør
11. feb.
søn
12. feb.
man
13. feb.
tir
14. feb.
ons
15. feb.
tor
16. feb.
fre
17. feb.
lør
18. feb.
søn
19. feb.
man
20. feb.

De hurtigste tog fra München til Lyon

Tider og priser for 31. jan.

Hurtigste rejse

8 t 28 m

Gennemsnit

9 t 9 m

Togafgange pr. dag

3

Afstand

575 km

Ud af de 3 togafgange, der hver dag kører fra München til Lyon, kører 3 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

Deutsche Bahn with connection
10:28München8t28 18:56Lyon
0 skift
654 kr1Enkeltbillet
Deutsche Bahn with connection
10:02München8t54 18:56Lyon
0 skift
1481 kr1Enkeltbillet
Deutsche Bahn with connection
08:51München10t05 18:56Lyon
0 skift
654 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i Lyon?

Vis på kort

De mest populære hoteller

Se mere

Hele huse og lejligheder

Se mere

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Oversigt: Tog fra München til Lyon

distanceAfstand575 km
durationGennemsnitlig rejsetid med tog7 t. 59 min.
priceGennemsnitlig billetpris for tog558 DKK
frequencyAntal Tog1 dagligt
changesDirekte togNej
carriersTogselskaberDeutsche Bahn with connection, TGV eller Deutsche Bahn Intercity-Express

Med toget fra München til Lyon er denne tur 575 km lang og tager i gennemsnit 7 t. 59 min. med vores partnere som Deutsche Bahn with connection, TGV eller Deutsche Bahn Intercity-Express. Normalt det 1 tog om dagen, inklusive direkte forbindelser. Selvom den gennemsnitlige billetpris for denne rejse ligger omkring 558 DKK, koster den billigste togbillet helt ned til 378 DKK. Rejsende rejser oftest fra München Hbf og ankommer til Lyon Part Dieu.

Togselskaber: TGV og Deutsche Bahn fra München til Lyon

Du kan rejse med tog mellem München og Lyon med TGV og Deutsche Bahn for helt ned til 378 DKK. Når du søger efter rejseplaner og billetter, viser Omio dig den bedste rejse.

Deutsche Bahn
TGV

Deutsche Bahn (DB) er den største udbyder af togrejser i Tyskland med omkring 40. 000 ture om dagen. Noget særligt ved Deutsche Bahn er det store udvalg af billettyper med besparelser, herunder Super Saver, Saver og Flexible samt rabatkort som Bahncard 25, 50 og 100, som du også kan bruge på din togrejse fra München til Lyon. DB bruger forskellige typer af tog såsom ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) og RB (Regionalbahn) på sine ruter, og der er forskel på disse, når det gælder komfort og rejsetid. For mens toiletter altid er standard, er faciliteter som restauranter eller gratis wi-fi kun tilgængelige på visse tog.

Information om tog fra München til Lyon med Deutsche Bahn:

  • Gennemsnitlig rejsetid: 11 t. 10 min.
  • Hyppighed med Deutsche Bahn: 1 dagligt

Rejstip: Tog fra München til Lyon

Rejstip: Du kan nemt tage toget til Lyon. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra München til Lyon.
FAQs
Togbilletter fra München til Lyon koster 378 DKK, når de er billigst. Du kan spare penge ved at lade Omio hjælpe dig med at finde de billigste billetter i god tid før din rejse fra München til Lyon.
Gennemsnitsprisen for togbilletter fra München til Lyon er 558 DKK. Vil du gerne have de billigste billetter, er det en god idé at bestille i god tid. Jo tidligere du booker, jo bedre tilbud har du mulighed for at finde.
Der er ca. 575 km fra München til Lyon, når du rejser med tog. Priserne varierer alt efter, hvornår du booker dine billetter. Bestil på Omio i god tid, og få de bedste tilbud.
Rejsetiden fra München til Lyon er på ca. 7 t. 59 min.   med tog. Den kan dog variere alt efter, hvilke dage du vælger at rejse på. Find de bedste priser på Omios hjemmeside eller i appen.

Når du rejser med tog fra München til Lyon, er det godt at vide, hvilke banegårde, der er de mest populære. I München er München Hbf den mest benyttede station, og i Lyon er det Lyon Part Dieu.

Hvis du planlægger at rejse med tog fra München, skal du regne med en afstand på 3, 7 km fra centrum og til München Hbf, som er den togstation, de fleste rejsende benytter. Efter din ankomst til Lyon, skal du regne med en tur på 3, 3 km fra den populære Lyon Part Dieu og ind til bymidten.

Hvis du leder efter billige billetter til din togrejsen fra München til Lyon, kan Deutsche Bahn with connection, TGV eller Deutsche Bahn Intercity-Express med sikkerhed hjælpe dig. Men du har også mulighed for at søge på Omio efter flere togselskaber for at finde den rigtige løsning for dig.
I gennemsnit det 1 tog om dagen fra München til Lyon. Rejsetider og forbindelser kan være anderledes i weekender og på helligdage i forhold til hverdage.
Dagens tidligste tog går fra München til Lyon kl. 10. 28. Dagens seneste tog går fra München til Lyon kl. 10. 28. Du finder den nyeste togplan fra München til Lyon på Omio, hvor du kan booke din rejse og vælge det afrejsetidspunkt, der passer bedst.
Prisen på en enkeltbillet med tog fra München til Lyon er i gennemsnit 558 DKK, hvis du booker inden for de næste syv dage. Vi anbefaler dog, at du booker dine billetter før den planlagte afrejsedato, hvis du vil have de bedste priser på tog fra de forskellige togselskaber, der tilbyder denne rute. Du kan normalt finde togbilletter mellem München og Lyon et par måneder i forvejen.

Tog fra München til Lyon – var det ikke lige det, du ledte efter?

Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.

HjemTogTog i FrankrigTog LyonTog fra München til Lyon

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog