Tog fra Milano til Lyon

De billigste tog fra Milano til Lyon

Tider og priser for 31. jan.

Billigste

354 kr

Gennemsnit

354 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Cheapest
06:25Milano Centrale4t45 11:10Lyon Part Dieu
0 skift
354 kr1Enkeltbillet

Togtider Milano til Lyon

Viser tog for i morgen, tirsdag 31. januar
06:25Milano Centrale4t45 11:10Lyon Part Dieu
0 skift

Dette er dagens sidste tog.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

tir
31. jan.
ons
01. feb.
tor
02. feb.
fre
03. feb.
lør
04. feb.
søn
05. feb.
man
06. feb.
tir
07. feb.
ons
08. feb.
tor
09. feb.
fre
10. feb.
lør
11. feb.
søn
12. feb.
man
13. feb.
tir
14. feb.
ons
15. feb.
tor
16. feb.
fre
17. feb.
lør
18. feb.
søn
19. feb.
man
20. feb.

De hurtigste tog fra Milano til Lyon

Tider og priser for 31. jan.

Hurtigste rejse

4 t 45 m

Gennemsnit

4 t 45 m

Togafgange pr. dag

1

Afstand

339 km

Ud af de 1 togafgange, der hver dag kører fra Milano til Lyon, kører 1 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

rejsetid
06:25Milano Centrale4t45 11:10Lyon Part Dieu
0 skift
354 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i Lyon?

Vis på kort

De mest populære hoteller

Se mere

Hele huse og lejligheder

Se mere

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Oversigt: Tog fra Milano til Lyon

distanceAfstand339 km
durationGennemsnitlig rejsetid med tog4 t. 30 min.
priceGennemsnitlig billetpris for tog417 DKK
frequencyAntal Tog2 dagligt
changesDirekte togJa, der er 2 direkte tog dagligt
carriersTogselskaberTrenitalia, SNCF | TGV eller Trenitalia

Med toget fra Milano til Lyon er denne rute 339 km lang og tager i gennemsnit 4 t. 30 min. med vores partnere som Trenitalia, SNCF | TGV eller Trenitalia. Normalt det 2 tog om dagen, inklusive direkte forbindelser. Du får den billigste togbillet på denne rute for helt ned til 315 DKK, men gennemsnitsprisen for togbilletter er 417 DKK. Rejsende rejser oftest fra Milano Centrale og ankommer til Lyon Part Dieu.

Togselskaber: Trenitalia fra Milano til Lyon

For helt ned til 315 DKK kan du rejse med tog mellem Milano og Lyon med Trenitalia. Omio viser dig de bedste tilbud, rejseplaner og billetter på denne rute.

Trenitalia

Find det perfekte tog fra Milano til Lyon med Trenitalia. Trenitalia har forskellige billettyper, der passer til enhver pengepung, for eksempel Base, Economy, Super Economy og Ordinaria. Du kan også bruge Trenitalias rabatkort på Omio, når du køber billet. Afstanden mellem Milano og Lyon med tog er 339 km, og den billigste enkeltbillet koster 315 DKK. Tjek Trenitalias togplaner fra Milano til Lyon, sammenlign de bedste priser på din rejse og book billige togbilletter på Omio i dag.

Trenitalia er det førende togselskab i Italien med en stor flåde af tog med forskellige niveauer af komfort, faciliteter og hastigheder. Selskabets flagskibe er deres højhastighedstog Frecciarossa, Frecciargento og Frecciabianca. Trenitalia har også tog som Eurocity (EC), Euronotte (EN), InterCity (IC) og InterCitynotte (ICN) samt Regionale Veloce (RV), Regionale (R), Suburbano (S) og Metropolitano (M). Toiletter og wi-fi er standard på lange togrejser. I de fleste tilfælde har toget også barrierefri adgang.

  Rejstip: Tog fra Milano til Lyon

  Rejstip: Du kan nemt tage toget til Lyon. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Milano til Lyon.
  FAQs
  Togbilletter fra Milano til Lyon koster 315 DKK, når de er billigst. Du kan spare penge ved at lade Omio hjælpe dig med at finde de billigste billetter i god tid før din rejse fra Milano til Lyon.
  Det koster i gennemsnit 417 DKK at rejse med tog fra Milano til Lyon. Priserne varierer dog alt efter, hvornår du bestiller. Som regel er det bedst at være i god tid, hvis du vil have en god pris.
  Der er ca. 339 km fra Milano til Lyon, når du rejser med tog. Priserne varierer alt efter, hvornår du booker dine billetter. Bestil på Omio i god tid, og få de bedste tilbud.
  Den gennemsnitlige rejsetid fra Milano til Lyon er 4 t. 30 min.   med tog, men hvis du rejser i weekender eller på helligdage, kan rejsetiden være længere. Find de hurtigste forbindelser og de billigste billetter på Omio.

  Vores kunder, som booker billige rejser med tog fra Milano til Lyon, rejser oftest via Milano Centrale og Lyon Part Dieu. Book dine billetter på Omio i dag.

  Når du planlægger din rejse til Lyon fra Milano, er det en fordel at vide, hvor langt banegårdene befinder sig fra centrum. Den mest besøgte togstation i Milano er Milano Centrale ca. 3, 7 km fra centrum. I Lyon er den mest populære banegård Lyon Part Dieu, og den ligger 3, 3 km uden for centrum.

  Hvis du leder efter billige billetter til din togrejsen fra Milano til Lyon, kan Trenitalia, SNCF | TGV eller Trenitalia med sikkerhed hjælpe dig. Men du har også mulighed for at søge på Omio efter flere togselskaber for at finde den rigtige løsning for dig.
  Ja, der er 2 direkte tog om dagen fra Milano til Lyon med Trenitalia, og så behøver du ikke at skifte undervejs. Direkte forbindelser med tog plejer at være hurtigere og spare dig for tid, så det er en god idé at holde øje med dem, når du køber din togbillet.
  I gennemsnit det 2 tog om dagen fra Milano til Lyon. Rejsetider og forbindelser kan være anderledes i weekender og på helligdage i forhold til hverdage.
  Du kan tidligst tage toget fra Milano til Lyon kl. 14. 53   og senest tage toget fra Milano til Lyon kl. 14. 53. Se de nyeste togplaner fra Milano til Lyon på Omio, og book det tidspunkt, der passer dig bedst at tage toget på denne tur.
  Prisen på en enkeltbillet med tog fra Milano til Lyon er i gennemsnit 417 DKK, hvis du booker inden for de næste syv dage. Vi anbefaler dog, at du booker dine billetter før den planlagte afrejsedato, hvis du vil have de bedste priser på tog fra de forskellige togselskaber, der tilbyder denne tur. Du kan normalt finde togbilletter mellem Milano og Lyon et par måneder i forvejen.

  Tog fra Milano til Lyon – var det ikke lige det, du ledte efter?

  Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.

  HjemTogTog i FrankrigTog LyonTog fra Milano til Lyon

  Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

  Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

  ios-badge
  android-badge
  Hand With Phone
  Valuta
  Sprog