Tog fra Milano til Bruxelles

De billigste tog fra Milano til Bruxelles

Tider og priser for 04. jul.

Billigste

1419 kr

Gennemsnit

1419 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Deutsche Bahn
09:20Milano12t15 21:35Bruxelles
0 skift
1419 kr1Enkeltbillet

Togtider Milano til Bruxelles

Viser tog for i morgen, mandag 4. juli
Deutsche Bahn
09:20Milano12t15 21:35Bruxelles
0 skift

Dette er dagens sidste tog.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

man
04. jul.
tir
05. jul.
ons
06. jul.
tor
07. jul.
fre
08. jul.
lør
09. jul.
søn
10. jul.
man
11. jul.
tir
12. jul.
ons
13. jul.
tor
14. jul.
fre
15. jul.
lør
16. jul.
søn
17. jul.
man
18. jul.
tir
19. jul.
ons
20. jul.
tor
21. jul.
fre
22. jul.
lør
23. jul.
søn
24. jul.

De hurtigste tog fra Milano til Bruxelles

Tider og priser for 04. jul.

Hurtigste rejse

12 t 15 m

Gennemsnit

12 t 15 m

Togafgange pr. dag

1

Afstand

698 km

Ud af de 1 togafgange, der hver dag kører fra Milano til Bruxelles, kører 1 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

Deutsche Bahn
09:20Milano12t15 21:35Bruxelles
0 skift
1419 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i Bruxelles?

vis på kort

De mest populære hoteller

Se mere

Hele huse og lejligheder

Se mere

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Rejstip: Tog fra Milano til Bruxelles

Du kan nemt tage toget til Bruxelles. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Milano til Bruxelles.
FAQs
Du kan købe tog billetter fra Milano til Bruxelles så billigt som 1.261 DKK alt efter i hvor god til du bestiller dine tog billetter. Vi anbefaler at du booker på Omio i så god tid som muligt for at få de billigste priser.
Det koster i gennemsnit 1.261 DKK at rejse med tog fra Milano til Bruxelles. Priserne varierer dog alt efter hvornår du bestiller. Som regel er det bedst at være i god tid, hvis du vil have en god pris.
Der er ca. 697 km fra Milano til Bruxelles, når du rejser med tog. Priserne varierer alt efter hvornår du booker dine billetter. Bestil på Omio i god tid, og få de bedste tilbud.
Rejsetiden imellem fra Milano og Bruxelles varierer alt efter hvilke dage, du rejser på, men gennemsnitligt tager en tog rejse fra Milano til Bruxelles 12 h 15 min. Brug Omio app'en eller hjemmesiden til at finde den bedste forbindelse og den billigste pris på din rejse.

Når du rejser med tog fra Milano til Bruxelles, så er det godt at vide hvilke togstationer, der er de mest populære. I Milano er Milano Centrale den mest benyttede station, og i Bruxelles er det Bruxelles-Midi.

Du kan rejse med banegård fra Milano Milano Centrale, 3.7 km udenfor byen. Den tog som flest ankommer til hedder Bruxelles-Midi og befinder sig 2.4 km fra centrum.

Hvis du leder efter billige billetter til din tog fra Milano til Bruxelles, kan Deutsche Bahn eller Trenitalia med sikkerhed hjælpe dig. Men du har også mulighed for at søge på Omio efter flere togselskaber for at finde den rigtige løsning for dig.
Lad Omio hjælpe dig med at finde de togselskaber der har de bedste tilbud på tog billetter fra Milano til Bruxelles. Hvad enten du har brug for enkelt- eller returbilletter, så finder vi dem til dig. Og for at gøre din rejse endnu nemmere, så kan du få al den rejseinformation du har brug for på Omio app'en.
Din tog rejse fra Milano til Bruxelles behøver ikke at ende i Bruxelles. Nogle af de mest populære destinationer i nærheden af Bruxelles er Paris, Amsterdam eller London. Hvis du vil fortsætte din rejse og besøge nogle af disse destinationer, så book billige billetter hos Omio.
Du behøver ikke have bil for at rejse fra fra Milano til Bruxelles. På Omios app kan du finde billetter til din tog rejse fra Milano til Bruxelles Her kan du også gemme dine billetter for at gøre din rejse lettere.
Stationer

Importer stationer og lufthavne for denne rejse

Milano
Bruxelles

Tog fra Milano til Bruxelles – var det ikke lige det, du ledte efter?

Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog

Nyttige links