Tog fra Milano til Barcelona

ons. 24. jul.
+ Tilføj retur
QR-Code
Scan for at hente vores gratis app
Brug vores app til at få live rejseopdateringer og booke mobilbilletter til tog, busser, fly og færger.
App Store
rate4.9
42K vurderinger
Google Play
rate4.6
136K anmeldelser

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

ons.
24. jul.
tors.
25. jul.
fre.
26. jul.
lør.
27. jul.
søn.
28. jul.
man.
29. jul.
tirs.
30. jul.
ons.
31. jul.
tors.
01. aug.
fre.
02. aug.
lør.
03. aug.
søn.
04. aug.
man.
05. aug.
tirs.
06. aug.
ons.
07. aug.
tors.
08. aug.
fre.
09. aug.
lør.
10. aug.
søn.
11. aug.
man.
12. aug.
tirs.
13. aug.

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB

Oversigt: Tog fra Milano til Barcelona

distanceAfstand725 km
durationGennemsnitlig rejsetid med tog21 t. 28 min.
priceGennemsnitlig billetpris for tog1.454 DKK
frequencyAntal Tog1 dagligt
changesDirekte togNej
carriersTogselskaberIntercity

Med toget fra Milano til Barcelona er denne rute 725 km lang og tager i gennemsnit 21 t. 28 min. med vores partnere som Intercity. Normalt det 1 tog dagligt. Du får den billigste togbillet på denne rejse for helt ned til 1.454 DKK, men gennemsnitsprisen for togbilletter er 1.454 DKK. Rejsende rejser oftest fra Milano Centrale og ankommer til Barcelona Sants.

Rejstip: Tog fra Milano til Barcelona

Rejstip: Du kan nemt tage toget til Barcelona. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Milano til Barcelona.
FAQs
Billige tog billetter fra Milano til Barcelona kan starte fra så lidt som 1.454 DKK (183 €), når du booker i forvejen. Den gennemsnitlige tog billetpris for Milano til Barcelona er 1.454 DKK (183 €); dog varierer priserne afhængigt af tidspunktet på dagen og klassen, og de plejer at være dyrere på selve dagen.
Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Milano til Barcelona er 21 t. 28 min.   for at rejse den 725 km lange rejse tur med cirka det 1 tog afgange om dagen. Rejsetider kan variere i weekender og på helligdage.
Den første tog fra Milano til Barcelona afgår kl. 11. 10.
Sidste tog fra Milano til Barcelona afgår kl. 15. 10.
Det 1 tog om dagen fra Milano til Barcelona, som kræver mindst ét skift med Intercity. Tidsplaner kan variere på helligdage eller weekender med færre tog.
Tag tog fra Milano til Barcelona med Intercity. Det er dog altid godt at tjekke alle mulige togselskaber for rejse imellem Milano og Barcelona, da der kan være forskelle i de faciliteter, de tilbyder.

Når du rejser fra Milano, har du forskellige banegård muligheder for at starte din rejse, herunder fra Milano Centrale, Milano Rogoredo og Milano Porta Garibaldi. Når du ankommer til Barcelona, kan du afslutte din tur i togstationer på Barcelona Sants, Barcelona og Passeig de Gràcia Station.

Passagerer stiger mest hyppigt på tog fra Milano Centrale, som ligger ca. Fra byens centrum, og de stiger af tog ved Barcelona Sants, som ligger fra byens centrum.

Dog har du andre muligheder, da du kan rejse imellem Milano og Barcelona på 3 forskellige måder: tog, bus eller fly.
HjemTogTog BarcelonaTog fra Milano til Barcelona

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog