Tog fra Milano til Amsterdam

De billigste tog fra Milano til Amsterdam

Tider og priser for 05. dec.

Billigste

2312 kr

Gennemsnit

2312 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Cheapest
11:20Milano Centrale12t09 23:29Amsterdam Centraal
1 skift
2312 kr1Enkeltbillet

Togtider Milano til Amsterdam

Viser tog for i morgen, mandag 5. december
11:20Milano Centrale12t09 23:29Amsterdam Centraal
1 skift

Dette er dagens sidste tog.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

man
05. dec.
tir
06. dec.
ons
07. dec.
tor
08. dec.
fre
09. dec.
lør
10. dec.
søn
11. dec.
man
12. dec.
tir
13. dec.
ons
14. dec.
tor
15. dec.
fre
16. dec.
lør
17. dec.
søn
18. dec.
man
19. dec.
tir
20. dec.
ons
21. dec.
tor
22. dec.
fre
23. dec.
lør
24. dec.
søn
25. dec.

De hurtigste tog fra Milano til Amsterdam

Tider og priser for 05. dec.

Hurtigste rejse

12 t 9 m

Gennemsnit

12 t 9 m

Togafgange pr. dag

1

Afstand

830 km

Det er vanskeligt at komme fra Milano til Amsterdam uden at skifte mindst én gang.

rejsetid
11:20Milano Centrale12t09 23:29Amsterdam Centraal
1 skift
2312 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i Amsterdam?

Vis på kort

De mest populære hoteller

Se mere

Hele huse og lejligheder

Se mere

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Oversigt: Tog fra Milano til Amsterdam

distanceAfstand829 km
durationGennemsnitlig rejsetid med tog12 t. 9 min.
priceGennemsnitlig billetpris for tog1.691 DKK
changesDirekte togNej
carriersTogselskaberDeutsche Bahn eller Deutsche Bahn with connection

Med toget fra Milano til Amsterdam er denne rute 829 km lang og tager i gennemsnit 12 t. 9 min. med vores partnere som Deutsche Bahn eller Deutsche Bahn with connection. Der er direkte forbindelser med tog. Du får den billigste togbillet på denne tur for helt ned til 1.418 DKK, men gennemsnitsprisen for togbilletter er 1.691 DKK. Rejsende rejser oftest fra Milano Centrale og ankommer til Amsterdam Centraal.

Togselskaber: Deutsche Bahn fra Milano til Amsterdam

Du kan rejse med tog mellem Milano og Amsterdam med Deutsche Bahn for helt ned til 1.418 DKK. Når du søger efter rejseplaner og billetter, viser Omio dig den bedste tur.

Deutsche Bahn

Deutsche Bahn (DB) er Tysklands førende togselskab med omkring 40. 000 daglige afgange i og uden for Tyskland. Deutsche Bahns flåde af tog omfatter højhastighedstogene ICE (Intercity Express) samt IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) og RB (Regionalbahn), som er forskellige, når det kommer til komfort og rejsetid. For eksempel er toiletter standard, mens restauranter og gratis wi-fi kun er tilgængelige på visse tog og ruter. Deutsche Bahn er velkendt for sine mange billettyper som Super Saver, Saver og Flexible samt rabatkort som Bahncard 25, 50 og 100, som du også kan bruge på din togrejse Milano til Amsterdam.

  Rejstip: Tog fra Milano til Amsterdam

  Rejstip: Du kan nemt tage toget til Amsterdam. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Milano til Amsterdam.
  FAQs
  Togbilletter fra Milano til Amsterdam koster 1.418 DKK, når de er billigst. Du kan spare penge ved at lade Omio hjælpe dig med at finde de billigste billetter i god tid før din rejse fra Milano til Amsterdam.
  Gennemsnitsprisen for togbilletter fra Milano til Amsterdam er 1.691 DKK. Vil du gerne have de billigste billetter, er det en god idé at bestille i god tid. Jo tidligere du booker, jo bedre tilbud har du mulighed for at finde.
  Når du rejser med tog fra Milano til Amsterdam, skal du regne med en afstand på 829 km. Jo tidligere du booker dine billetter, jo billigere kan du få din rejse.
  Rejsetiden imellem Milano og Amsterdam varierer alt efter, hvilke dage du rejser på, men gennemsnitligt tager en togrejsen fra Milano til Amsterdam 12 t. 9 min. Brug Omio-appen eller hjemmesiden til at finde den bedste forbindelse og den billigste pris på din rejse.

  De mest populære banegårde i Milano og Amsterdam er Milano Centrale og Amsterdam Centraal. På din tur fra Milano til Amsterdam er det sandsynligt, at du også vil rejse fra og ankomme til disse togstationer.

  Du kan rejse med tog fra Milano fra Milano Centrale 3, 7 km fra centrum. Den togstation, som de fleste ankommer til, er Amsterdam Centraal, der ligger 1, 9 km fra centrum.

  Omio samarbejder med mange togselskaber for at få dig hurtigst muligt fra Milano til Amsterdam med tog. Du kan rejse med Deutsche Bahn eller Deutsche Bahn with connection eller undersøge, hvilke billetter de andre togselskaber har. På den måde kan du sikre dig det bedste tilbud.
  Dagens tidligste tog går fra Milano til Amsterdam kl. 09. 20. Dagens seneste tog går fra Milano til Amsterdam kl. 09. 20. Du finder den nyeste togplan fra Milano til Amsterdam på Omio, hvor du kan booke din rejse og vælge det afrejsetidspunkt, der passer bedst.
  Du finder tog imellem Milano og Amsterdam, der i gennemsnit koster 1.691 DKK den ene vej, hvis du booker inden for de næste syv dage. Men vi anbefaler at købe togbilletter på forhånd, hvis du vil have det bedste tilbud og spare penge på din tur. Togbilletter fra Milano til Amsterdam sættes for det meste til salg et par måneder før den planlagte afrejsedato.
  Stationer

  Importer stationer og lufthavne for denne rejse

  Milano
  Amsterdam

  Mest populære rejsedestinationer

  Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

  Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

  ios-badge
  android-badge
  Hand With Phone
  Valuta
  Sprog

  Nyttige links