Tog fra Madrid til Roquetas de Mar

De billigste tog fra Madrid til Roquetas de Mar

Tider og priser for 07. okt.

Billigste

336 kr

Gennemsnit

336 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Cheapest
08:19Madrid Atocha Cercanias6t08 14:27Almería
0 skift
336 kr1Enkeltbillet

Togtider Madrid til Roquetas de Mar

Viser tog for i morgen, fredag 7. oktober
08:19Madrid Atocha Cercanias6t08 14:27Almería
0 skift

Dette er dagens sidste tog.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

fre
07. okt.
lør
08. okt.
søn
09. okt.
man
10. okt.
tir
11. okt.
ons
12. okt.
tor
13. okt.

De hurtigste tog fra Madrid til Roquetas de Mar

Tider og priser for 07. okt.

Hurtigste rejse

6 t 8 m

Gennemsnit

6 t 8 m

Togafgange pr. dag

1

Afstand

417 km

Ud af de 1 togafgange, der hver dag kører fra Madrid til Roquetas de Mar, kører 1 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

rejsetid
08:19Madrid Atocha Cercanias6t08 14:27Almería
0 skift
336 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB

Rejstip: Tog fra Madrid til Roquetas de Mar

Rejstip: Du kan nemt tage toget til Roquetas de Mar. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Madrid til Roquetas de Mar.
FAQs
De billgste tog billetter fra Madrid til Roquetas de Mar koster 224 DKK. Prisen afhænger dog af hvornår du bestiller dine billetter. Hvis du vil spare penge, er det en god idé at booke i god tid.
Gennemsnitsprisen for tog billetter fra Madrid til Roquetas de Mar er 284 DKK. Vil du gerne have de billigste billeter, er det en god idé at bestille i god tid. Jo tidligere du booker, jo bedre tilbud har du mulighed for at finde.
Du skal forvente en afstand på ca. 416 km fra Madrid til Roquetas de Mar, når du rejser med tog. Du kan finde de bedste priser, hvis du booker dine billetter i god tid før din rejse.
Rejsen fra Madrid til Roquetas de Mar varer ca. 6 h 8 min med tog. Rejsetiden varierer dog alt efter hvilke dage du bestiller - hverdage, weekender, helligdage. Omio kan hjælpe dig med at finde de hurtigste og billigste forbindelser mellem Madrid og Roquetas de Mar.

Hvis du rejser fra fra Madrid til Roquetas de Mar, er der størst sandsynlighed for at du kommer til at rejse via Madrid-Puerta de Atocha og Roquetas De Mar, da det er de mest populære togstationer.

Den banegård som flest Omio brugere benytter, når de rejser fra Madrid hedder Madrid-Puerta de Atocha og den ligger 2.2 km fra centrum. Den mest populære togstation i Roquetas de Mar hedder Roquetas De Mar og ligger 180 m fra bymidten.

Omio arbejder med mange togselskaber for at få dig hurtigst muligt fra Madrid til Roquetas de Mar med tog. Du kan rejse med Renfe Intercity eller Renfe eller undersøge hvilke billetter de andre togselskaber har. På den måde kan du sikre dig det bedste tilbud.
Det har aldrig været lettere at bestille tog billetter imellem Madrid og Roquetas de Mar til fornuftige priser med Omio. Du skal bare indtaste rejsetidspunk og destination, og så finder vi de billigste enkelt- eller returbilletter til dig. For at gøre det endnu nemmere, har vi også samlet al information om din rejse på app'en.
Hvis du planlægger at rejse til Roquetas de Mar med tog, er der masser af muligheder for at besøge andre steder, som f. Eks. Málaga, Almería eller Granada. Hos Omio kan du finde de bedste forbindelser imellem Roquetas de Mar og disse seværdige destinationer.
Det er ikke noget problem at komme fra Madrid til Roquetas de Mar uden en bil. Kig på Omios hjemmeside, og find de bedste tog billetter fra Madrid til Roquetas de Mar. Du kan samle alle dine billetter på Omio app'en for et hurtigt overbik og en nem rejse.
Stationer

Importer stationer og lufthavne for denne rejse

Madrid

Tog fra Madrid til Roquetas de Mar – var det ikke lige det, du ledte efter?

Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog

Nyttige links