Tog fra Madrid til Paris

De billigste tog fra Madrid til Paris

Tider og priser for 31. jan.

Billigste

560 kr

Gennemsnit

1100 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

SNCF | TGV INOUI
17:12Madrid4t48 22:00Paris
0 skift
560 kr1Enkeltbillet
SNCF | TGV INOUI
09:05Madrid11t16 20:21Paris
0 skift
1640 kr1Enkeltbillet

Togtider Madrid til Paris

Viser tog for i morgen, tirsdag 31. januar
SNCF | TGV INOUI
09:05Madrid11t16 20:21Paris
0 skift
SNCF | TGV INOUI
17:12Madrid4t48 22:00Paris
0 skift

Dette er dagens sidste tog.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

tir
31. jan.
ons
01. feb.
tor
02. feb.
fre
03. feb.
lør
04. feb.
søn
05. feb.
man
06. feb.
tir
07. feb.
ons
08. feb.
tor
09. feb.
fre
10. feb.
lør
11. feb.
søn
12. feb.
man
13. feb.
tir
14. feb.
ons
15. feb.
tor
16. feb.
fre
17. feb.
lør
18. feb.
søn
19. feb.
man
20. feb.

De hurtigste tog fra Madrid til Paris

Tider og priser for 31. jan.

Hurtigste rejse

4 t 48 m

Gennemsnit

8 t 2 m

Togafgange pr. dag

2

Afstand

1052 km

Ud af de 2 togafgange, der hver dag kører fra Madrid til Paris, kører 2 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

SNCF | TGV INOUI
17:12Madrid4t48 22:00Paris
0 skift
560 kr1Enkeltbillet
SNCF | TGV INOUI
09:05Madrid11t16 20:21Paris
0 skift
1640 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i Paris?

Vis på kort

De mest populære hoteller

Se mere

Hele huse og lejligheder

Se mere

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Oversigt: Tog fra Madrid til Paris

distanceAfstand1052 km
durationGennemsnitlig rejsetid med tog11 t. 16 min.
priceGennemsnitlig billetpris for tog1.363 DKK
frequencyAntal Tog1 dagligt
changesDirekte togNej
carriersTogselskaberRenfe AVE

Med toget fra Madrid til Paris er denne rute 1052 km lang og tager i gennemsnit 11 t. 16 min. med vores partnere som Renfe AVE. Normalt det 1 tog om dagen, inklusive direkte forbindelser. Du får den billigste togbillet på denne rute for helt ned til 615 DKK, men gennemsnitsprisen for togbilletter er 1.363 DKK. Rejsende rejser oftest fra Madrid-Puerta de Atocha-Almudena Grandes og ankommer til Paris Gare de Lyon.

Togselskaber: AVE fra Madrid til Paris

Køb dine officielle togbilletter imellem Madrid og Paris hos AVE for ned til 615 DKK på Omio. Find togplaner og billetter fra mere end 1000 selskaber, så du kan sammenligne og booke din rute til en fordelagtig pris.

AVE

AVE er fantastiske højhastighedstog i Spanien, der også kører på ruten imellem Madrid og Paris. Som Renfe AVEs officielle samarbejdspartner viser Omio dig deres togplaner, så du kan vælge den hurtigste og billigste togbillet fra Madrid til Paris. Afstanden imellem Madrid og Paris med AVE er omkring 1052 km, og priserne ligger på helt ned til {{ cheapest_price }} på Omio.

Renfe AVE har et stort udvalg af billettyper til særlige priser, f.   eks. Promo, Promo + og Flexible. Hvis du er stamkunde hos Renfe, kan du bruge dine rabatkort (som Gold Card og + Renfe Youth 50 Card) på Omio, når du køber en AVE-billet.

AVEs tog er Renfes mest populære med flest afgange dagligt. Deres tog har restaurant, wi-fi, toiletter, underholdning og, vigtigst af alt, kører de hurtigere til din destination end noget andet tog. Som et af de hurtigste tog i verden kan AVE nå en hastighed på op til 310 km/t på udvalgte ruter, og de forbinder de vigtigste byer i Spanien på få timer. Book dine AVE-billetter på Omio med det samme.

Information om tog fra Madrid til Paris med AVE:

  • Gennemsnitlig rejsetid: 19 t. 6 min.
  • Hyppighed med AVE: 1 dagligt

Rejstip: Tog fra Madrid til Paris

Rejstip: Du kan nemt tage toget til Paris. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Madrid til Paris.
FAQs
Den billigste måde at komme med tog fra Madrid til Paris på koster 615 DKK. Jo tidligere du køber dine billetter, jo bedre. Spar penge ved at booke dine togbilletter på Omios hjemmeside i god tid.
Det koster i gennemsnit 1.363 DKK at rejse med tog fra Madrid til Paris. Priserne varierer dog alt efter, hvornår du bestiller. Som regel er det bedst at være i god tid, hvis du vil have en god pris.
Du skal forvente en afstand på ca. 1052 km fra Madrid til Paris, når du rejser med tog. Du kan finde de bedste priser, hvis du booker dine billetter i god tid før rejsen.
Det er altid godt at vide, hvor lang tid du skal rejse. Når du rejser med tog fra Madrid til Paris, varer rejsen ca. 11 t. 16 min. Lad Omio hjælpe dig med at finde det, du har brug for.

Hvis du rejser fra Madrid til Paris, er der størst sandsynlighed for, at du kommer til at rejse via Madrid-Puerta de Atocha-Almudena Grandes og Paris Gare de Lyon, da det er de mest populære togstationer.

Du kan rejse med tog fra Madrid fra Madrid-Puerta de Atocha-Almudena Grandes 2, 2 km fra centrum. Den togstation, som de fleste ankommer til, er Paris Gare de Lyon, der ligger 2, 7 km fra centrum.

Når du rejser fra Madrid til Paris, kan Renfe AVE hjælpe dig med at finde den bedste forbindelse. Du kan også undersøge andre togselskaber og sammenligne tilbud, før du køber dine billetter.
Det gennemsnitlige antal tog fra Madrid til Paris er 1 om dagen. Togplaner og forbindelser kan være anderledes i weekenderne end i hverdagene.
Dagens tidligste tog går fra Madrid til Paris kl. 09. 05. Dagens seneste tog går fra Madrid til Paris kl. 09. 05. Du finder den nyeste togplan fra Madrid til Paris på Omio, hvor du kan booke din rejse og vælge det afrejsetidspunkt, der passer bedst.
Vi anbefaler generelt at booke togbilletter på forhånd for at få de bedste tilbud fra alle togselskaber, der tilbyder denne rute, og dermed spare penge. Hvis du booker togbilletter mellem Madrid og Paris inden for de næste syv dage, koster en envejsbillet i gennemsnit 1.363 DKK. For at finde de bedste priser på denne rute rejse, bør du booke din togbillet fra Madrid til Paris et par måneder i forvejen.
HjemTogTog i FrankrigTog ParisTog fra Madrid til Paris

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog