Tog fra Madrid til Ferrol

De billigste tog fra Madrid til Ferrol

Tider og priser for 07. okt.

Billigste

837 kr

Gennemsnit

837 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Cheapest
08:00Madrid Chamartín5t12 13:12Ferrol
0 skift
837 kr1Enkeltbillet

Togtider Madrid til Ferrol

Viser tog for i morgen, fredag 7. oktober
08:00Madrid Chamartín5t12 13:12Ferrol
0 skift

Dette er dagens sidste tog.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

fre
07. okt.
lør
08. okt.
søn
09. okt.
man
10. okt.
tir
11. okt.
ons
12. okt.
tor
13. okt.
fre
14. okt.
lør
15. okt.
søn
16. okt.
man
17. okt.
tir
18. okt.
ons
19. okt.
tor
20. okt.
fre
21. okt.
lør
22. okt.
søn
23. okt.
man
24. okt.
tir
25. okt.
ons
26. okt.
tor
27. okt.

De hurtigste tog fra Madrid til Ferrol

Tider og priser for 07. okt.

Hurtigste rejse

5 t 12 m

Gennemsnit

5 t 12 m

Togafgange pr. dag

1

Afstand

507 km

Ud af de 1 togafgange, der hver dag kører fra Madrid til Ferrol, kører 1 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

rejsetid
08:00Madrid Chamartín5t12 13:12Ferrol
0 skift
837 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB

Rejstip: Tog fra Madrid til Ferrol

Rejstip: Du kan nemt tage toget til Ferrol. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Madrid til Ferrol.
FAQs
Billige tog billetter fra Madrid til Ferrol kan koste så lidt som395 DKK. Priserne varierer dog alt efter hvor tidligt du reserverer dine billetter. Vi anbefaler at bruge Omio til at finde de bedste tilbud i god tid før din rejse.
Gennemsnitligt koster tog billetter fra Madrid til Ferrol 764 DKK. Det kan anbefales at bestille sine tog billetter i god tid før rejsetidspunktet. På den måde er du sikker på at få de bedste priser.
Afstanden imellem Madrid og Ferrol er ca. 506 km med tog. Bestil dine billetter i god tid for at få de bedste tilbud på Omio eller via Omio app'en.
Den gennemsnitlige rejsetid fra Madrid til Ferrol varer 5 h 12 min med tog, men hvis du rejser i weekender eller på helligdage kan rejsetiden vare længere. Find de hurtigste forbindelser og de billigste billetter til din rejse på Omio.

Når du rejser med tog fra Madrid til Ferrol, så er det godt at vide hvilke banegårde, der er de mest populære. I Madrid er Madrid-Puerta de Atocha den mest benyttede station, og i Ferrol er det Ferrol.

Når du planlægger din rejse til Ferrol fra Madrid, er det en fordel at vide hvor langt togstationer befinder sig fra bymidten. Den mest besøgte banegård i Madrid er Madrid-Puerta de Atocha, ca. 2.2 km væk fra centrum. I Ferrol er den mest populære banegård Ferrol og ligger 710 m udenfor byen.

Med Renfe Alvia eller Renfe kan du rejse hurtigt fra Madrid til Ferrol. På Omios hjemmeside kan du også undersøge hvad de andre togselskaber har at tilbyde og dermed få den bedste pris.
Lad Omio hjælpe dig med at finde de togselskaber der har de bedste tilbud på tog billetter fra Madrid til Ferrol. Hvad enten du har brug for enkelt- eller returbilletter, så finder vi dem til dig. Og for at gøre din rejse endnu nemmere, så kan du få al den rejseinformation du har brug for på Omio app'en.
Mange af vores kunder som rejser med med tog fra Madrid til Ferrol stopper ikke i Ferrol. Santiago de Compostela, A Coruña eller Vigo er nogle af de mest populære destinationer i nærheden af Ferrol. Lad Omio hjælpe dig med at finde billige med tog billetter til disse top-destinationer!
Det er ikke noget problem at komme fra Madrid til Ferrol uden en bil. Kig på Omios hjemmeside, og find de bedste tog billetter fra Madrid til Ferrol. Du kan samle alle dine billetter på Omio app'en for et hurtigt overbik og en nem rejse.
Stationer

Importer stationer og lufthavne for denne rejse

Madrid
Ferrol

Tog fra Madrid til Ferrol – var det ikke lige det, du ledte efter?

Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog

Nyttige links