Tog fra London til Zurich

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

fre
07. okt.
lør
08. okt.
søn
09. okt.
man
10. okt.
tir
11. okt.
ons
12. okt.
tor
13. okt.
fre
14. okt.
lør
15. okt.
søn
16. okt.
man
17. okt.
tir
18. okt.
ons
19. okt.
tor
20. okt.
fre
21. okt.
lør
22. okt.
søn
23. okt.
man
24. okt.
tir
25. okt.
ons
26. okt.
tor
27. okt.

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i Zurich?

Vis på kort

De mest populære hoteller

Hele huse og lejligheder

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Rejstip: Tog fra London til Zurich

Rejstip: Du kan nemt tage toget til Zurich. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra London til Zurich.
FAQs
Afstanden imellem London og Zurich er ca. 777 km med tog. Bestil dine billetter i god tid for at få de bedste tilbud på Omio eller via Omio app'en.
Rejsetiden fra London til Zurich er på ca. 11 h 55 min med tog. Den kan dog varierere alt efter hvilke dage du vælger at rejse på. Find de bedste priser på Omios hjemmeside eller app.

Før du rejser, er det en fordel at kende de mest besøgte banegårde. De fleste rejsende fra London rejser fra London Victoria, og flertallet af de rejsende ankommer til Zürich HB i Zurich.

Den banegård som flest Omio brugere benytter, når de rejser fra London hedder London Victoria og den ligger 2.9 km fra centrum. Den mest populære banegård i Zurich hedder Zürich HB og ligger 2.4 km fra bymidten.

Når du rejser fra London til Zurich, kan Eurostar hjælpe dig med at finde den bedste forbindelse. Du kan også undersøge andre togselskaber og sammenligne tilbud før du køber dine billetter.
Hvis du planlægger at rejse til Zurich med tog, er der masser af muligheder for at besøge andre steder, som f. Eks. Paris, Milano eller München. Hos Omio kan du finde de bedste forbindelser imellem Zurich og disse seværdige destinationer.
Det er ikke noget problem at komme fra London til Zurich uden en bil. Kig på Omios hjemmeside, og find de bedste tog billetter fra London til Zurich. Du kan samle alle dine billetter på Omio app'en for et hurtigt overbik og en nem rejse.
Stationer

Importer stationer og lufthavne for denne rejse

London
Zurich

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog

Nyttige links