Tog fra London til Rotterdam

De billigste tog fra London til Rotterdam

Tider og priser for 14. aug.

Billigste

2535 kr

Gennemsnit

2535 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Cheapest
09:01London St Pancras4t49 14:50Rotterdam Centraal
1 skift
2535 kr1Enkeltbillet

Togtider London til Rotterdam

Viser tog for i morgen, søndag 14. august
09:01London St Pancras4t49 14:50Rotterdam Centraal
1 skift

Dette er dagens sidste tog.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

søn
14. aug.
man
15. aug.
tir
16. aug.
ons
17. aug.
tor
18. aug.
fre
19. aug.
lør
20. aug.
søn
21. aug.
man
22. aug.
tir
23. aug.
ons
24. aug.
tor
25. aug.
fre
26. aug.
lør
27. aug.
søn
28. aug.
man
29. aug.
tir
30. aug.
ons
31. aug.
tor
01. sep.
fre
02. sep.
lør
03. sep.

De hurtigste tog fra London til Rotterdam

Tider og priser for 14. aug.

Hurtigste rejse

4 t 49 m

Gennemsnit

4 t 49 m

Togafgange pr. dag

1

Afstand

321 km

Det er vanskeligt at komme fra London til Rotterdam uden at skifte mindst én gang.

rejsetid
09:01London St Pancras4t49 14:50Rotterdam Centraal
1 skift
2535 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB

Rejstip: Tog fra London til Rotterdam

Du kan nemt tage toget til Rotterdam. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra London til Rotterdam.
FAQs
Den billgste måde at komme med tog fra London til Rotterdam koster 1.861 DKK. Jo tidligere du køber din billetter, jo bedre. Spar penge ved at booke dine tog billetter på Omios hjemmeside i god tid.
Tog billetter fra London til Rotterdam koster i gennemsnit 2.454 DKK. Prisen kan dog variere alt efter rejsetidspunkt eller hvornår du booker dine billetter. Derfor anbefaler vi, at du bestiller i god tid inden afrejse, så du får de bedste tilbud!
Når du rejser med tog fra London til Rotterdam, skal du regne med en afstand på 320 km. Jo tidligere du booker dine billetter, jo billigere kan du få din rejse.
Den gennemsnitlige rejsetid fra London til Rotterdam varer 3 h 16 min med tog, men hvis du rejser i weekender eller på helligdage kan rejsetiden vare længere. Find de hurtigste forbindelser og de billigste billetter til din rejse på Omio.

Før du rejser, er det en fordel at kende de mest besøgte banegårde. De fleste rejsende fra London rejser fra London Victoria, og flertallet af de rejsende ankommer til Rotterdam Centraal i Rotterdam.

Ca. 2.9 km fra centrum finder du London Victoria, som er Omios brugeres foretrukne togstation i London. Og når du ankommer, er den mest populære banegård Rotterdam Centraal og ligger i en afstand af 875 m fra det centrale Rotterdam.

For at få de billigste priser på din rejse fra London til Rotterdam kan du med fordel undersøge hvilke tilbud Eurostar har. På Omios hjemmeside kan du også finde mange andre togselskaber, som kan hjælpe dig med din tog.
Lad Omio hjælpe dig med at finde de togselskaber der har de bedste tilbud på tog billetter fra London til Rotterdam. Hvad enten du har brug for enkelt- eller returbilletter, så finder vi dem til dig. Og for at gøre din rejse endnu nemmere, så kan du få al den rejseinformation du har brug for på Omio app'en.
Mange af vores kunder som rejser med med tog fra London til Rotterdam stopper ikke i Rotterdam. Amsterdam, Bruxelles eller Paris er nogle af de mest populære destinationer i nærheden af Rotterdam. Lad Omio hjælpe dig med at finde billige med tog billetter til disse top-destinationer!
Omio kan hjælpe dig. Du behøver ikke en bil for at rejse London til Rotterdam. Søg på vores hjemmeside, og find de bedste og billigste tog billetter fra London til Rotterdam allerede i dag.
Stationer

Importer stationer og lufthavne for denne rejse

London
Rotterdam

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog

Nyttige links