Tog fra København til Paris

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

fre
07. okt.
lør
08. okt.
søn
09. okt.
man
10. okt.
tir
11. okt.
ons
12. okt.
tor
13. okt.
fre
14. okt.
lør
15. okt.
søn
16. okt.
man
17. okt.
tir
18. okt.
ons
19. okt.
tor
20. okt.
fre
21. okt.
lør
22. okt.
søn
23. okt.
man
24. okt.
tir
25. okt.
ons
26. okt.
tor
27. okt.

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i Paris?

Vis på kort

De mest populære hoteller

Hele huse og lejligheder

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Rejstip: Tog fra København til Paris

Rejstip: Du kan nemt tage toget til Paris. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra København til Paris.
FAQs
Der er ca. 1026 km fra København til Paris, når du rejser med tog. Priserne varierer alt efter hvornår du booker dine billetter. Bestil på Omio i god tid, og få de bedste tilbud.
Rejsen fra København til Paris varer ca. 25 h 43 min med tog. Rejsetiden varierer dog alt efter hvilke dage du bestiller - hverdage, weekender, helligdage. Omio kan hjælpe dig med at finde de hurtigste og billigste forbindelser mellem København og Paris.

Når du rejser med tog fra København til Paris, så er det godt at vide hvilke banegårde, der er de mest populære. I København er København, Ny Ellebjerg St. (togbus) den mest benyttede station, og i Paris er det Paris Gare de Lyon.

Ca. 5.8 km fra centrum finder du København, Ny Ellebjerg St. (togbus), som er Omios brugeres foretrukne togstation i København. Og når du ankommer, er den mest populære banegård Paris Gare de Lyon og ligger i en afstand af 3.1 km fra det centrale Paris.

For at få de billigste priser på din rejse fra København til Paris kan du med fordel undersøge hvilke tilbud Deutsche Bahn with connection eller Deutsche Bahn har. På Omios hjemmeside kan du også finde mange andre togselskaber, som kan hjælpe dig med din tog.
Hvis du planlægger at rejse til Paris med tog, er der masser af muligheder for at besøge andre steder, som f. Eks. London, Barcelona eller Amsterdam. Hos Omio kan du finde de bedste forbindelser imellem Paris og disse seværdige destinationer.
Omio kan hjælpe dig. Du behøver ikke en bil for at rejse København til Paris. Søg på vores hjemmeside, og find de bedste og billigste tog billetter fra København til Paris allerede i dag.
Stationer

Importer stationer og lufthavne for denne rejse

København
Paris

Tog fra København til Paris – var det ikke lige det, du ledte efter?

Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog

Nyttige links