Tog fra København til Hamborg

De billigste tog fra København til Hamborg

Tider og priser for 04. jul.

Billigste

460 kr

Gennemsnit

624 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Cheapest
18:56København H5t29 00:25Hamburg Hbf
3 skift
460 kr1Enkeltbillet
2nd Cheapest
00:53København H7t22 08:15Hamburg Hbf
2 skift
788 kr1Enkeltbillet

Togtider København til Hamborg

Viser tog for i morgen, mandag 4. juli
00:53København H7t22 08:15Hamburg Hbf
2 skift
18:56København H5t29 00:25Hamburg Hbf
3 skift

Dette er dagens sidste tog.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

man
04. jul.
tir
05. jul.
ons
06. jul.
tor
07. jul.
fre
08. jul.
lør
09. jul.
søn
10. jul.
man
11. jul.
tir
12. jul.
ons
13. jul.
tor
14. jul.
fre
15. jul.
lør
16. jul.
søn
17. jul.
man
18. jul.
tir
19. jul.
ons
20. jul.
tor
21. jul.
fre
22. jul.
lør
23. jul.
søn
24. jul.

De hurtigste tog fra København til Hamborg

Tider og priser for 04. jul.

Hurtigste rejse

5 t 29 m

Gennemsnit

6 t 25 m

Togafgange pr. dag

2

Afstand

285 km

Det er vanskeligt at komme fra København til Hamborg uden at skifte mindst 2 gange.

rejsetid
18:56København H5t29 00:25Hamburg Hbf
3 skift
460 kr1Enkeltbillet
2nd rejsetid
00:53København H7t22 08:15Hamburg Hbf
2 skift
788 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i Hamborg?

vis på kort

De mest populære hoteller

Se mere

Hele huse og lejligheder

Se mere

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Rejstip: Tog fra København til Hamborg

Du kan nemt tage toget til Hamborg. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra København til Hamborg.
FAQs
Billige tog billetter fra København til Hamborg kan koste så lidt som275 DKK. Priserne varierer dog alt efter hvor tidligt du reserverer dine billetter. Vi anbefaler at bruge Omio til at finde de bedste tilbud i god tid før din rejse.
Gennemsnitligt koster tog billetter fra København til Hamborg 345 DKK. Det kan anbefales at bestille sine tog billetter i god tid før rejsetidspunktet. På den måde er du sikker på at få de bedste priser.
Der er ca. 285 km fra København til Hamborg, når du rejser med tog. Priserne varierer alt efter hvornår du booker dine billetter. Bestil på Omio i god tid, og få de bedste tilbud.
Rejsen fra København til Hamborg varer ca. 5 h 29 min med tog. Rejsetiden varierer dog alt efter hvilke dage du bestiller - hverdage, weekender, helligdage. Omio kan hjælpe dig med at finde de hurtigste og billigste forbindelser mellem København og Hamborg.

De mest populære togstationer i København og Hamborg hedder København, Ny Ellebjerg St. (togbus) og Hamburg Hbf. På din rejse fra København til Hamborg er det sandsynligt at du også vil afrejse fra og ankomme til disse togstationer.

Du kan rejse med banegård fra København København, Ny Ellebjerg St. (togbus), 5.8 km udenfor byen. Den tog som flest ankommer til hedder Hamburg Hbf og befinder sig 2.9 km fra centrum.

Når du rejser fra København til Hamborg, kan Deutsche Bahn with connection eller Deutsche Bahn hjælpe dig med at finde den bedste forbindelse. Du kan også undersøge andre togselskaber og sammenligne tilbud før du køber dine billetter.
Hvis du vil rejse direkte fra København til Hamborg med tog, anbefales det at rejse med Deutsche Bahn. Hvis du ikke kan finde nogen direkte forbindelser, så lad Omio hjælpe dig med at finde den bedst mulige løsning, så du får en glat rejse.
Lad Omio hjælpe dig med at finde de togselskaber der har de bedste tilbud på tog billetter fra København til Hamborg. Hvad enten du har brug for enkelt- eller returbilletter, så finder vi dem til dig. Og for at gøre din rejse endnu nemmere, så kan du få al den rejseinformation du har brug for på Omio app'en.
De af vores kunder som rejser med med tog til Hamborg besøger ofte Berlin, Amsterdam eller München. Omio kan finde de bedste forbindelser fra Hamborg og de mest populære destinationer.
Hvis du ikke har en bil, er det ikke noget problem at rejse med tog fra København til Hamborg. Omio kan finde og sammenligne billetter, så du får det bedste tilbud. På Omio app'en kan du endda samle alle dine billetter på et sted, så du kan bevare overblikket over din tog rejse.
Stationer

Importer stationer og lufthavne for denne rejse

København
Hamborg

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog

Nyttige links