Tog fra København til Erfurt

De billigste tog fra København til Erfurt

Tider og priser for 31. jan.

Billigste

449 kr

Gennemsnit

449 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Deutsche Bahn
17:56København12t50 06:46Erfurt
0 skift
449 kr1Enkeltbillet

Togtider København til Erfurt

Viser tog for i morgen, tirsdag 31. januar
Deutsche Bahn
17:56København12t50 06:46Erfurt
0 skift

Dette er dagens sidste tog.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

tir
31. jan.
ons
01. feb.
tor
02. feb.
fre
03. feb.
lør
04. feb.
søn
05. feb.
man
06. feb.

De hurtigste tog fra København til Erfurt

Tider og priser for 31. jan.

Hurtigste rejse

12 t 50 m

Gennemsnit

12 t 50 m

Togafgange pr. dag

1

Afstand

532 km

Ud af de 1 togafgange, der hver dag kører fra København til Erfurt, kører 1 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

Deutsche Bahn
17:56København12t50 06:46Erfurt
0 skift
449 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB

Oversigt: Tog fra København til Erfurt

distanceAfstand532 km
durationGennemsnitlig rejsetid med tog12 t. 50 min.
priceGennemsnitlig billetpris for tog496 DKK
frequencyAntal Tog4 dagligt
changesDirekte togNej
carriersTogselskaberDeutsche Bahn eller Deutsche Bahn with connection

Med toget fra København til Erfurt er denne rejse 532 km lang og tager i gennemsnit 12 t. 50 min. med vores partnere som Deutsche Bahn eller Deutsche Bahn with connection. Normalt det 4 tog om dagen, inklusive direkte forbindelser. Selvom den gennemsnitlige billetpris for denne tur ligger omkring 496 DKK, koster den billigste togbillet helt ned til 496 DKK. Rejsende rejser oftest fra København, Ny Ellebjerg St. (togbus) og ankommer til Erfurt Hbf.

Togselskaber: Deutsche Bahn fra København til Erfurt

Køb dine officielle togbilletter mellem København og Erfurt hos Deutsche Bahn for ned til 496 DKK på Omio. Find togplaner og billetter fra mere end 1000 selskaber, så du kan sammenligne og booke din tur til en fordelagtig pris.

Deutsche Bahn

Deutsche Bahn (DB) er den største udbyder af togrejser i Tyskland med omkring 40. 000 ture om dagen. Noget særligt ved Deutsche Bahn er det store udvalg af billettyper med besparelser, herunder Super Saver, Saver og Flexible samt rabatkort som Bahncard 25, 50 og 100, som du også kan bruge på din togrejse mellem København og Erfurt. DB bruger forskellige typer af tog såsom ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) og RB (Regionalbahn) på sine ruter, og der er forskel på disse, når det gælder komfort og rejsetid. For mens toiletter altid er standard, er faciliteter som restauranter eller gratis wi-fi kun tilgængelige på visse tog.

  Rejstip: Tog fra København til Erfurt

  Rejstip: Du kan nemt tage toget til Erfurt. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra København til Erfurt.
  FAQs
  Den billigste måde at komme med tog fra København til Erfurt på koster 496 DKK. Jo tidligere du køber dine billetter, jo bedre. Spar penge ved at booke dine togbilletter på Omios hjemmeside i god tid.
  Gennemsnitligt koster togbilletter fra København til Erfurt 496 DKK. Det kan anbefales at bestille togbilletter i god tid før afrejsedatoen. På den måde er du sikker på at få de bedste priser.
  Før du planlægger din rejse fra København til Erfurt, er det en fordel at vide, at der er 532 km fra København til Erfurt, når du rejser med tog. Omio kan hjælpe dig med at finde billige togbilletter, især hvis du booker i god tid.
  Togrejsen fra København til Erfurt varer ca. 12 t. 50 min. Rejsetiden varierer dog alt efter, hvilke dage du bestiller - hverdage, weekender eller helligdage. Omio kan hjælpe dig med at finde de hurtigste og billigste forbindelser mellem København og Erfurt.

  Før du rejser, er det en fordel at kende de mest besøgte togstationer. De fleste rejsende fra København rejser fra København, Ny Ellebjerg St. (togbus), og flertallet af de rejsende ankommer til Erfurt Hbf i Erfurt.

  Den banegård, de fleste Omio-brugere benytter fra København, er København, Ny Ellebjerg St. (togbus), og den ligger 5, 8 km fra centrum. Den mest populære togstation i Erfurt er Erfurt Hbf, og den ligger 1, 2 km fra bymidten.

  Omio samarbejder med mange togselskaber for at få dig hurtigst muligt fra København til Erfurt med tog. Du kan rejse med Deutsche Bahn eller Deutsche Bahn with connection eller undersøge, hvilke billetter de andre togselskaber har. På den måde kan du sikre dig det bedste tilbud.
  Det gennemsnitlige antal tog fra København til Erfurt er 4 om dagen. Togplaner og forbindelser kan være anderledes i weekenderne end i hverdagene.
  Dagens første tog fra København til Erfurt afgår kl. 07. 26   og dagens sidste tog fra København til Erfurt afgår kl. 15. 26. Tjek den nyeste togplan fra København til Erfurt på Omio, og find det bedste tidspunkt at rejse på.
  Prisen på en enkeltbillet med tog fra København til Erfurt er i gennemsnit 496 DKK, hvis du booker inden for de næste syv dage. Vi anbefaler dog, at du booker dine billetter før den planlagte afrejsedato, hvis du vil have de bedste priser på tog fra de forskellige togselskaber, der tilbyder denne rejse. Du kan normalt finde togbilletter fra København til Erfurt et par måneder i forvejen.

  Tog fra København til Erfurt – var det ikke lige det, du ledte efter?

  Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.

  HjemTogTog i TysklandTog fra København til Erfurt

  Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

  Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

  ios-badge
  android-badge
  Hand With Phone
  Valuta
  Sprog