Tog fra Herning til München

De billigste tog fra Herning til München

Tider og priser for 24. mar.

Billigste

-

Gennemsnit

-

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Danish Railways (DSB)
14:58Herning St.15t55 06:53München Ost
3 skift
Find priser
Danish Railways (DSB)
14:58Herning St.15t55 06:53München Ost
2 skift
Find priser

Togtider Herning til München

Viser tog for i morgen, fredag 24. marts
Danish Railways (DSB)
14:58Herning St.15t55 06:53München Ost
3 skift
Danish Railways (DSB)
14:58Herning St.15t55 06:53München Ost
2 skift

Dette er dagens sidste tog.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

fre
24. mar.
lør
25. mar.
søn
26. mar.
man
27. mar.
tir
28. mar.
ons
29. mar.
tor
30. mar.

De hurtigste tog fra Herning til München

Tider og priser for 24. mar.

Hurtigste rejse

15 t 55 m

Gennemsnit

15 t 55 m

Togafgange pr. dag

2

Afstand

907 km

Det er vanskeligt at komme fra Herning til München uden at skifte mindst 2 gange.

Danish Railways (DSB)
14:58Herning St.15t55 06:53München Ost
3 skift
Find priser
Danish Railways (DSB)
14:58Herning St.15t55 06:53München Ost
2 skift
Find priser

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB

Oversigt: Tog fra Herning til München

distanceAfstand907 km
durationGennemsnitlig rejsetid med tog16 t. 58 min.
priceGennemsnitlig billetpris for tog489 DKK
frequencyAntal Tog2 dagligt
changesDirekte togNej
carriersTogselskaberDeutsche Bahn

Med toget fra Herning til München er denne tur 907 km lang og tager i gennemsnit 16 t. 58 min. med vores partnere som Deutsche Bahn. Normalt det 2 tog om dagen, inklusive direkte forbindelser. Du får den billigste togbillet på denne rute for helt ned til 473 DKK, men gennemsnitsprisen for togbilletter er 489 DKK. Rejsende rejser oftest fra Herning Messecenter og ankommer til München Hbf.

Togselskaber: Deutsche Bahn fra Herning til München

Køb dine officielle togbilletter fra Herning til München hos Deutsche Bahn for ned til 473 DKK på Omio. Find togplaner og billetter fra mere end 1000 selskaber, så du kan sammenligne og booke din tur til en populær pris.

Deutsche Bahn

Deutsche Bahn (DB) er den største udbyder af togrejser i Tyskland med omkring 40. 000 ture om dagen. Noget særligt ved Deutsche Bahn er det store udvalg af billettyper med besparelser, herunder Super Saver, Saver og Flexible samt rabatkort som Bahncard 25, 50 og 100, som du også kan bruge på din togrejse fra Herning til München. DB bruger forskellige typer af tog såsom ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) og RB (Regionalbahn) på sine ruter, og der er forskel på disse, når det gælder komfort og rejsetid. For mens toiletter altid er standard, er faciliteter som restauranter eller gratis wi-fi kun tilgængelige på visse tog.

  Rejstip: Tog fra Herning til München

  Rejstip: Du kan nemt tage toget til München. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Herning til München.
  FAQs
  Den billigste måde at komme med tog fra Herning til München på koster 473 DKK. Jo tidligere du køber dine billetter, jo bedre. Spar penge ved at booke dine togbilletter på Omios hjemmeside i god tid.
  Togbilletter fra Herning til München koster i gennemsnit 489 DKK. Prisen kan dog variere alt efter rejsetidspunkt, eller hvornår du booker dine billetter. Derfor anbefaler vi, at du bestiller i god tid inden afrejse, så du får de bedste tilbud.
  Du skal forvente en afstand på ca. 907 km fra Herning til München, når du rejser med tog. Du kan finde de bedste priser, hvis du booker dine billetter i god tid før rejsen.
  Rejsetiden fra Herning til München er på ca. 16 t. 58 min.   med tog. Den kan dog variere alt efter, hvilke dage du vælger at rejse på. Find de bedste priser på Omios hjemmeside eller i appen.

  De mest populære togstationer i Herning og München er Herning Messecenter og München Hbf. På din tur fra Herning til München er det sandsynligt, at du også vil rejse fra og ankomme til disse banegårde.

  Du kan rejse med tog fra Herning fra Herning Messecenter 3.9 km fra centrum. Den togstation, som de fleste ankommer til, er München Hbf, der ligger 3.7 km fra centrum.

  Det gennemsnitlige antal tog fra Herning til München er 2 om dagen. Togplaner og forbindelser kan være anderledes i weekenderne end i hverdagene.
  Dagens første tog fra Herning til München afgår kl. 14. 58   og dagens sidste tog fra Herning til München afgår kl. 14. 58. Tjek den nyeste togplan fra Herning til München på Omio, og find det bedste tidspunkt at rejse på.
  Du finder tog fra Herning til München, der i gennemsnit koster 489 DKK den ene vej, hvis du booker inden for de næste syv dage. Men vi anbefaler at købe togbilletter på forhånd, hvis du vil have det bedste tilbud og spare penge på din rute. Togbilletter fra Herning til München sættes for det meste til salg et par måneder før den planlagte afrejsedato.

  Tog fra Herning til München – var det ikke lige det, du ledte efter?

  Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.

  HjemTogTog MünchenTog fra Herning til München

  Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

  Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

  ios-badge
  android-badge
  Hand With Phone
  Valuta
  Sprog