Tog fra Hamborg til Verona

De billigste tog fra Hamborg til Verona

Tider og priser for 14. aug.

Billigste

1328 kr

Gennemsnit

1594 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

07:36Hamburg Hbf13t20 20:56Verona Porta Nuova
1 skift
1328 kr1Enkeltbillet
22:12Hamburg Hbf14t44 12:56Verona Porta Nuova
1 skift
1859 kr1Enkeltbillet

Togtider Hamborg til Verona

Viser tog for i morgen, søndag 14. august
07:36Hamburg Hbf13t20 20:56Verona Porta Nuova
1 skift
22:12Hamburg Hbf14t44 12:56Verona Porta Nuova
1 skift

Dette er dagens sidste tog.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

søn
14. aug.
man
15. aug.
tir
16. aug.
ons
17. aug.
tor
18. aug.
fre
19. aug.
lør
20. aug.
søn
21. aug.
man
22. aug.
tir
23. aug.
ons
24. aug.
tor
25. aug.
fre
26. aug.
lør
27. aug.
søn
28. aug.
man
29. aug.
tir
30. aug.
ons
31. aug.
tor
01. sep.
fre
02. sep.
lør
03. sep.

De hurtigste tog fra Hamborg til Verona

Tider og priser for 14. aug.

Hurtigste rejse

13 t 20 m

Gennemsnit

14 t 2 m

Togafgange pr. dag

2

Afstand

908 km

Det er vanskeligt at komme fra Hamborg til Verona uden at skifte mindst én gang.

rejsetid
07:36Hamburg Hbf13t20 20:56Verona Porta Nuova
1 skift
1328 kr1Enkeltbillet
2nd rejsetid
22:12Hamburg Hbf14t44 12:56Verona Porta Nuova
1 skift
1859 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB

Rejstip: Tog fra Hamborg til Verona

Du kan nemt tage toget til Verona. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Hamborg til Verona.
FAQs
Du kan købe tog billetter fra Hamborg til Verona så billigt som 399 DKK alt efter i hvor god til du bestiller dine tog billetter. Vi anbefaler at du booker på Omio i så god tid som muligt for at få de billigste priser.
I gennemsnit koster det at rejse med tog fra Hamborg til Verona. Men hvis du booker i god tid, har du større chancer for at finde en god pris. Hvis du venter til afrejsedagen, er billetterne som regel dyrere.
Du skal forvente en afstand på ca. 908 km fra Hamborg til Verona, når du rejser med tog. Du kan finde de bedste priser, hvis du booker dine billetter i god tid før din rejse.
Det er altid godt at vide hvor lang tid du skal rejse. Når du rejser med tog fra Hamborg til Verona, varer rejsen ca. 14 h 44 min. Lad Omio hjælpe dig med at finde hvad du har brug for.

Hvis du rejser fra fra Hamborg til Verona, er der størst sandsynlighed for at du kommer til at rejse via Hamburg Hbf og Verona Porta Nuova, da det er de mest populære togstationer.

Når du planlægger din rejse til Verona fra Hamborg, er det en fordel at vide hvor langt banegårde befinder sig fra bymidten. Den mest besøgte banegård i Hamborg er Hamburg Hbf, ca. 2.9 km væk fra centrum. I Verona er den mest populære banegård Verona Porta Nuova og ligger 2.1 km udenfor byen.

Når du rejser fra Hamborg til Verona, kan ÖBB | ICE, ÖBB | S-Bahn, ÖBB | Euro City (EC), Deutsche Bahn eller FlixTrain hjælpe dig med at finde den bedste forbindelse. Du kan også undersøge andre togselskaber og sammenligne tilbud før du køber dine billetter.
Det har aldrig været lettere at bestille tog billetter imellem Hamborg og Verona til fornuftige priser med Omio. Du skal bare indtaste rejsetidspunk og destination, og så finder vi de billigste enkelt- eller returbilletter til dig. For at gøre det endnu nemmere, har vi også samlet al information om din rejse på app'en.
Mange af vores kunder som rejser med med tog fra Hamborg til Verona stopper ikke i Verona. Milano, Venedig eller Rom er nogle af de mest populære destinationer i nærheden af Verona. Lad Omio hjælpe dig med at finde billige med tog billetter til disse top-destinationer!
Hvis du ikke har en bil, er det ikke noget problem at rejse med tog fra Hamborg til Verona. Omio kan finde og sammenligne billetter, så du får det bedste tilbud. På Omio app'en kan du endda samle alle dine billetter på et sted, så du kan bevare overblikket over din tog rejse.
Stationer

Importer stationer og lufthavne for denne rejse

Hamborg
Verona

Tog fra Hamborg til Verona – var det ikke lige det, du ledte efter?

Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog

Nyttige links