[menuItemContent][menuItemRightSideContent]
Valuta

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB

Rejstip: Tog fra Halmstad til Oslo

Du kan nemt tage toget til Oslo. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Halmstad til Oslo.
FAQs

Hvad koster billigbilletter med tog fra Halmstad til Oslo?

De billgste tog billetter fra Halmstad til Oslo koster 416 DKK. Prisen afhænger dog af hvornår du bestiller dine billetter. Hvis du vil spare penge, er det en god idé at booke i god tid.

Hvad koster tog billetter fra Halmstad til Oslo i gennemsnit?

Gennemsnitligt koster tog billetter fra Halmstad til Oslo 416 DKK. Det kan anbefales at bestille sine tog billetter i god tid før rejsetidspunktet. På den måde er du sikker på at få de bedste priser.

Hvor mange kilometer er der med tog fra Halmstad til Oslo?

Når du rejser med tog fra Halmstad til Oslo, skal du regne med en afstand på 380 km. Jo tidligere du booker dine billetter, jo billigere kan du få din rejse.

Hvor lang tid tager det at rejse med tog mellem Halmstad og Oslo?

Rejsetiden fra Halmstad til Oslo er på ca. 5 h 25 min med tog. Den kan dog varierere alt efter hvilke dage du vælger at rejse på. Find de bedste priser på Omios hjemmeside eller app.

Hvis jeg vil rejse med tog fra Halmstad til Oslo, hvilke togstationer kan jeg så benytte?

Før du rejser, er det en fordel at kende de mest besøgte togstationer. De fleste rejsende fra Halmstad rejser fra Halmstad Centralstation, og flertallet af de rejsende ankommer til Oslo Bussterminal i Oslo.

Hvilke togstationer ligger nærmest centrum i henholdsvis Halmstad og i Oslo?

Du kan rejse med togstation fra Halmstad Halmstad Centralstation, 744 m udenfor byen. Den tog som flest ankommer til hedder Oslo Bussterminal og befinder sig 765 m fra centrum.

Kan jeg købe returbilletter til min tog rejse imellem Halmstad og Oslo?

Det har aldrig været lettere at bestille tog billetter imellem Halmstad og Oslo til fornuftige priser med Omio. Du skal bare indtaste rejsetidspunk og destination, og så finder vi de billigste enkelt- eller returbilletter til dig. For at gøre det endnu nemmere, har vi også samlet al information om din rejse på app'en.

Når jeg ankommer i Oslo fra Halmstad med tog, hvor skal jeg ellers tage hen i Oslo og omegn?

Mange af vores kunder som rejser med med tog fra Halmstad til Oslo stopper ikke i Oslo. Stockholm, København eller Göteborg er nogle af de mest populære destinationer i nærheden af Oslo. Lad Omio hjælpe dig med at finde billige med tog billetter til disse top-destinationer!

Kan jeg rejse fra Halmstad til Oslo med tog i stedet for med bil?

Det er ikke noget problem at komme fra Halmstad til Oslo uden en bil. Kig på Omios hjemmeside, og find de bedste tog billetter fra Halmstad til Oslo. Du kan samle alle dine billetter på Omio app'en for et hurtigt overbik og en nem rejse.
Stationer

Importer stationer og lufthavne for denne rejse

Halmstad
Halmstad Central
Faciliteter
Sannarp station
Faciliteter

Tog fra Halmstad til Oslo – var det ikke lige det, du ledte efter?

Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.