Tog fra Granada til Madrid

De billigste tog fra Granada til Madrid

Tider og priser for 04. jul.

Billigste

602 kr

Gennemsnit

631 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Cheapest
19:25Granada3t35 23:00Madrid-Puerta de Atocha
0 skift
602 kr1Enkeltbillet
2nd Cheapest
17:20Granada5t40 23:00Madrid-Puerta de Atocha
1 skift
660 kr1Enkeltbillet

Togtider Granada til Madrid

Viser tog for i morgen, mandag 4. juli
17:20Granada5t40 23:00Madrid-Puerta de Atocha
1 skift
19:25Granada3t35 23:00Madrid-Puerta de Atocha
0 skift

Dette er dagens sidste tog.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

man
04. jul.
tir
05. jul.
ons
06. jul.
tor
07. jul.
fre
08. jul.
lør
09. jul.
søn
10. jul.
man
11. jul.
tir
12. jul.
ons
13. jul.
tor
14. jul.
fre
15. jul.
lør
16. jul.
søn
17. jul.
man
18. jul.
tir
19. jul.
ons
20. jul.
tor
21. jul.
fre
22. jul.
lør
23. jul.
søn
24. jul.

De hurtigste tog fra Granada til Madrid

Tider og priser for 04. jul.

Hurtigste rejse

3 t 35 m

Gennemsnit

4 t 37 m

Togafgange pr. dag

2

Afstand

359 km

Ud af de 2 togafgange, der hver dag kører fra Granada til Madrid, kører 1 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

rejsetid
19:25Granada3t35 23:00Madrid-Puerta de Atocha
0 skift
602 kr1Enkeltbillet
2nd rejsetid
17:20Granada5t40 23:00Madrid-Puerta de Atocha
1 skift
660 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i Madrid?

vis på kort

De mest populære hoteller

Se mere

Hele huse og lejligheder

Se mere

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Rejstip: Tog fra Granada til Madrid

Du kan nemt tage toget til Madrid. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Granada til Madrid.
FAQs
Den billgste måde at komme med tog fra Granada til Madrid koster 334 DKK. Jo tidligere du køber din billetter, jo bedre. Spar penge ved at booke dine tog billetter på Omios hjemmeside i god tid.
Tog billetter fra Granada til Madrid koster i gennemsnit 550 DKK. Prisen kan dog variere alt efter rejsetidspunkt eller hvornår du booker dine billetter. Derfor anbefaler vi, at du bestiller i god tid inden afrejse, så du får de bedste tilbud!
Der er ca. 359 km fra Granada til Madrid, når du rejser med tog. Priserne varierer alt efter hvornår du booker dine billetter. Bestil på Omio i god tid, og få de bedste tilbud.
Det er altid godt at vide hvor lang tid du skal rejse. Når du rejser med tog fra Granada til Madrid, varer rejsen ca. 3 h 20 min. Lad Omio hjælpe dig med at finde hvad du har brug for.

De mest populære togstationer i Granada og Madrid hedder Granada og Madrid-Puerta de Atocha. På din rejse fra Granada til Madrid er det sandsynligt at du også vil afrejse fra og ankomme til disse banegårde.

Du kan rejse med togstation fra Granada Granada, 534 m udenfor byen. Den tog som flest ankommer til hedder Madrid-Puerta de Atocha og befinder sig 2.2 km fra centrum.

Med Renfe Intercity, Renfe eller Renfe AVE kan du rejse hurtigt fra Granada til Madrid. På Omios hjemmeside kan du også undersøge hvad de andre togselskaber har at tilbyde og dermed få den bedste pris.
Hvis du leder efter billige direkte tog billetter fra Granada til Madrid, kan du med fordel købe dine billetter hos Renfe AVE. Finder du ikke hvad søger, kan det anbefales at søge på Omio efter alternative transportmidler og ruter indtil du finder den løsning der passer til dine behov.
Hvis du vil rejse md tog fra Granada til Madrid, kan du finde billetter på Omios hjemmeside og bestille online. Du kan endda bruge vores app til at finde al den rejseinformation du har brug for. Så bliver din rejse så let og behagelig som mulig.
Efter ankomsten til Madrid med tog kan det anbefales at besøge de populære Barcelona, Valencia eller Sevilla. Omio kan hjælpe dig med at finde de billigste forbindelser fra Madrid til din næste destination.
Omio kan hjælpe dig. Du behøver ikke en bil for at rejse Granada til Madrid. Søg på vores hjemmeside, og find de bedste og billigste tog billetter fra Granada til Madrid allerede i dag.
Stationer

Importer stationer og lufthavne for denne rejse

Granada
Madrid

Tog fra Granada til Madrid – var det ikke lige det, du ledte efter?

Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog

Nyttige links