Tog fra Fredericia til München

De billigste tog fra Fredericia til München

Tider og priser for 24. mar.

Billigste

528 kr

Gennemsnit

528 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Deutsche Bahn
19:45Fredericia12t54 08:39München
0 skift
528 kr1Enkeltbillet

Togtider Fredericia til München

Viser tog for i morgen, fredag 24. marts
Deutsche Bahn
19:45Fredericia12t54 08:39München
0 skift

Dette er dagens sidste tog.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

fre
24. mar.
lør
25. mar.
søn
26. mar.
man
27. mar.
tir
28. mar.
ons
29. mar.
tor
30. mar.

De hurtigste tog fra Fredericia til München

Tider og priser for 24. mar.

Hurtigste rejse

12 t 54 m

Gennemsnit

12 t 54 m

Togafgange pr. dag

1

Afstand

835 km

Ud af de 1 togafgange, der hver dag kører fra Fredericia til München, kører 1 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

Deutsche Bahn
19:45Fredericia12t54 08:39München
0 skift
528 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB

Oversigt: Tog fra Fredericia til München

distanceAfstand835 km
durationGennemsnitlig rejsetid med tog11 t. 19 min.
priceGennemsnitlig billetpris for tog617 DKK
changesDirekte togNej
carriersTogselskaberDeutsche Bahn

Med toget fra Fredericia til München er denne rute 835 km lang og tager i gennemsnit 11 t. 19 min. med vores partnere som Deutsche Bahn. Der er direkte forbindelser med tog. Selvom den gennemsnitlige billetpris for denne tur ligger omkring 617 DKK, koster den billigste togbillet helt ned til 473 DKK. Rejsende rejser oftest fra Fredericia, Jernbanegade og ankommer til München Hbf.

Togselskaber: Deutsche Bahn fra Fredericia til München

Rejs fra Fredericia til München fra 473 DKK med Omios samarbejdspartnere Deutsche Bahn. Du kan sammenligne rejsetider og billetter, så du kan booke tog til en populær pris.

Deutsche Bahn

Deutsche Bahn (DB) er Tysklands førende togselskab med omkring 40. 000 daglige afgange i og uden for Tyskland. Deutsche Bahns flåde af tog omfatter højhastighedstogene ICE (Intercity Express) samt IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) og RB (Regionalbahn), som er forskellige, når det kommer til komfort og rejsetid. For eksempel er toiletter standard, mens restauranter og gratis wi-fi kun er tilgængelige på visse tog og ruter. Deutsche Bahn er velkendt for sine mange billettyper som Super Saver, Saver og Flexible samt rabatkort som Bahncard 25, 50 og 100, som du også kan bruge på din togrejse Fredericia til München.

  Rejstip: Tog fra Fredericia til München

  Rejstip: Du kan nemt tage toget til München. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Fredericia til München.
  FAQs
  Billige togbilletter fra Fredericia til München kan koste så lidt som 473 DKK. Priserne varierer dog alt efter, hvor tidligt du booker dine billetter. Vi anbefaler at bruge Omio til at finde de bedste tilbud i god tid før din rejse.
  I gennemsnit koster det 617 DKK at rejse med tog fra Fredericia til München. Men hvis du booker i god tid, har du større chancer for at finde en god pris. Hvis du venter til afrejsedagen, er billetterne som regel dyrere.
  Når du rejser med tog fra Fredericia til München, skal du regne med en afstand på 835 km. Jo tidligere du booker dine billetter, jo billigere kan du få din rejse.
  Rejsetiden fra Fredericia til München er på ca. 11 t. 19 min.   med tog. Den kan dog variere alt efter, hvilke dage du vælger at rejse på. Find de bedste priser på Omios hjemmeside eller i appen.

  Hvis du rejser fra Fredericia til München, er der størst sandsynlighed for, at du kommer til at rejse via Fredericia, Jernbanegade og München Hbf, da det er de mest populære banegårde.

  Hvis du planlægger at rejse med tog fra Fredericia, skal du regne med en afstand på 1, 1 km fra centrum og til Fredericia, Jernbanegade, som er den togstation, de fleste rejsende benytter. Efter din ankomst til München, skal du regne med en tur på 3, 7 km fra den populære München Hbf og ind til bymidten.

  Med Deutsche Bahn kan du rejse hurtigt fra Fredericia til München. På Omios hjemmeside kan du også undersøge, hvad de andre togselskaber har at tilbyde og dermed få den bedste pris.
  Hvis du køber en togbillet fra Fredericia til München inden for de næste syv dage, kan du finde enkeltbilletter, der i gennemsnit koster 617 DKK. Vi anbefaler dog, at du booker din togrejsen på forhånd for at få de bedste priser. Togbilletter imellem Fredericia og München sættes for det meste til salg et par måneder før den planlagte afrejsedato.

  Tog fra Fredericia til München – var det ikke lige det, du ledte efter?

  Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.

  HjemTogTog MünchenTog fra Fredericia til München

  Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

  Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

  ios-badge
  android-badge
  Hand With Phone
  Valuta
  Sprog