Tog fra Firenze til München

De billigste tog fra Firenze til München

Tider og priser for 05. dec.

Billigste

373 kr

Gennemsnit

599 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Deutsche Bahn
12:37Firenze8t50 21:27München
0 skift
373 kr1Enkeltbillet
Deutsche Bahn
11:37Firenze8t50 20:27München
0 skift
467 kr1Enkeltbillet
ÖBB | Nightjet
20:05Firenze11t01 07:06München
0 skift
585 kr1Enkeltbillet
ÖBB | Nightjet
21:05Firenze11t01 08:06München
0 skift
972 kr1Enkeltbillet

Togtider Firenze til München

Viser tog for i morgen, mandag 5. december
Deutsche Bahn
11:37Firenze8t50 20:27München
0 skift
Deutsche Bahn
12:37Firenze8t50 21:27München
0 skift
ÖBB | Nightjet
20:05Firenze11t01 07:06München
0 skift
ÖBB | Nightjet
21:05Firenze11t01 08:06München
0 skift

Dette er dagens sidste tog.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

man
05. dec.
tir
06. dec.
ons
07. dec.
tor
08. dec.
fre
09. dec.
lør
10. dec.
søn
11. dec.
man
12. dec.
tir
13. dec.
ons
14. dec.
tor
15. dec.
fre
16. dec.
lør
17. dec.
søn
18. dec.
man
19. dec.
tir
20. dec.
ons
21. dec.
tor
22. dec.
fre
23. dec.
lør
24. dec.
søn
25. dec.

De hurtigste tog fra Firenze til München

Tider og priser for 05. dec.

Hurtigste rejse

8 t 50 m

Gennemsnit

9 t 55 m

Togafgange pr. dag

4

Afstand

487 km

Ud af de 4 togafgange, der hver dag kører fra Firenze til München, kører 4 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

Deutsche Bahn
11:37Firenze8t50 20:27München
0 skift
467 kr1Enkeltbillet
Deutsche Bahn
12:37Firenze8t50 21:27München
0 skift
373 kr1Enkeltbillet
ÖBB | Nightjet
20:05Firenze11t01 07:06München
0 skift
585 kr1Enkeltbillet
ÖBB | Nightjet
21:05Firenze11t01 08:06München
0 skift
972 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i München?

Vis på kort

De mest populære hoteller

Se mere

Hele huse og lejligheder

Se mere

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Oversigt: Tog fra Firenze til München

distanceAfstand486 km
durationGennemsnitlig rejsetid med tog4 t. 46 min.
priceGennemsnitlig billetpris for tog405 DKK
frequencyAntal Tog1 dagligt
changesDirekte togJa, der er 1 direkte tog dagligt
carriersTogselskaberÖBB | Euro City (EC), Frecciarossa, ÖBB | Nightjet, Deutsche Bahn, Trenitalia eller Frecciargento

Med toget fra Firenze til München er denne tur 486 km lang og tager i gennemsnit 4 t. 46 min. med vores partnere som ÖBB | Euro City (EC), Frecciarossa, ÖBB | Nightjet, Deutsche Bahn, Trenitalia eller Frecciargento. Normalt er der 1 tog om dagen, inklusive direkte forbindelser. Selvom den gennemsnitlige billetpris for denne tur ligger omkring 405 DKK, koster den billigste togbillet helt ned til 314 DKK. Rejsende rejser oftest fra Firenze Santa Maria Novella og ankommer til München Hbf.

Togselskaber: Frecciarossa, Trenitalia og ÖBB Nightjet fra Firenze til München

Rejs fra Firenze til München fra 314 DKK med Omios samarbejdspartnere Frecciarossa, Trenitalia og ÖBB Nightjet. Du kan sammenligne rejsetider og billetter, så du kan booke tog til en fordelagtig pris.

Frecciarossa
Trenitalia
ÖBB Nightjet

Træd ombord på et af Frecciarossas tog, og slap af på din rejse gennem Italien. Trenitalias højhastighedstog Frecciarossa har dagligt omkring 200 forbindelser i hele Italien og er kendte for deres komfort, hastighed og lavere miljøpåvirkning. Frecciarossas tog kan nå en fart på 300 km/t. Når du booker et tog imellem Firenze og München, kan du vælge mellem fire forskellige klasser: Standard, Premium, Business og Executive. Hver klasse har forskellige niveauer af komfort, men de tilbyder alle gratis wi-fi, stikkontakter, aircondition, toiletter, bagageopbevaring, underholdning samt restaurant og bar.

Prisen på en enkeltbillet til toget fra Firenze til München fås for helt ned til {{ cheapest_price }} på Omio. Tjek blot den seneste togplan fra Trenitalia Frecciarossa, find et rejsetidspunkt, der passer dig, og vælg mellem Super Economy, Economy og Base, når du booker din billige togrejse fra Firenze til München på Omio.

  Trenitalias togbilletter mellem Firenze og München fås på Omio for helt ned til {{ cheapest_price }}. Trenitalia er Italiens nationale togselskab med en stor flåde af tog med forskellige niveauer af komfort, faciliteter og hastigheder. Selskabets flagskibe er deres højhastighedstog Frecciarossa, Frecciargento og Frecciabianca. Trenitalia har også tog som Eurocity (EC), Euronotte (EN), InterCity (IC), InterCitynotte (ICN) samt Regionale Veloce (RV), Regionale (R), Suburbano (S) og Metropolitano (M). Toiletter og wi-fi er standard på de lange togrejser. For det meste har toget og barrierefri adgang.

  Trenitalia har forskellige billettyper til ethvert budget, f.   eks. Base, Economy, Super Economy og Ordinaria. Trenitalia har også rabat- og loyalitetskort som kvalificerede rejsende kan bruge på Omio. Når du rejser med Trenitalias tog fra Firenze til München, skal du regne med en tur på 486 km. Tjek Trenitalias togplaner og billetter fra Firenze til München, og book din billige billet på Omio nu.

   Det er nemt at booke din togbillet med ÖBB Nightjet fra Firenze til München online på Omio. Du skal blot tjekke de aktuelle togplaner fra ÖBB Nightjet for at finde de bedste afrejsetidspunkter, sammenligne den bedste rute imellem Firenze og München, se den relevante rejseinformation toget (såsom tilladt bagage og faciliteter ombord) og booke billige togbilletter fra ÖBB Nightjet online. Prisen for en tog med ÖBB Nightjet starter ved 314 DKK den ene vej, hvis du booker på forhånd. Du skal regne med at rejse omkring 486 km. Hvis du søger efter tog fra ÖBB Nightjet i Omio-appen, kan du med det samme se, om billetterne fra ÖBB Nightjet er mobilbilletter, så du ikke skal udskrive dem til din tog. Lad Omio gøre alt arbejdet med at finde den bedste togbillet fra Firenze til München med ÖBB Nightjet, så du kan få en nem og bekvem rejse.

   Rejstip: Tog fra Firenze til München

   Rejstip: Du kan nemt tage toget til München. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Firenze til München.
   FAQs
   De billigste togbilletter fra Firenze til München koster 314 DKK. Prisen afhænger dog af, hvornår du bestiller dine billetter. Hvis du vil spare penge, er det en god idé at booke i god tid.
   Gennemsnitligt koster togbilletter fra Firenze til München 405 DKK. Det kan anbefales at bestille togbilletter i god tid før afrejsedatoen. På den måde er du sikker på at få de bedste priser.
   Afstanden imellem Firenze og München er ca. 486 km med tog. Book dine billetter i god tid for at få de bedste tilbud på Omio eller i Omio-appen.
   Rejsetiden imellem Firenze og München varierer alt efter, hvilke dage du rejser på, men gennemsnitligt tager en togrejsen fra Firenze til München 4 t. 46 min. Brug Omio-appen eller hjemmesiden til at finde den bedste forbindelse og den billigste pris på din rejse.

   Når du rejser med tog fra Firenze til München, er det godt at vide, hvilke banegårde, der er de mest populære. I Firenze er Firenze Santa Maria Novella den mest benyttede station, og i München er det München Hbf.

   Du kan rejse med tog fra Firenze fra Firenze Santa Maria Novella 2 km fra centrum. Den banegård, som de fleste ankommer til, er München Hbf, der ligger 3, 7 km fra centrum.

   Når du rejser fra Firenze til München, kan ÖBB | Euro City (EC), Frecciarossa, ÖBB | Nightjet, Deutsche Bahn, Trenitalia eller Frecciargento hjælpe dig med at finde den bedste forbindelse. Du kan også undersøge andre togselskaber og sammenligne tilbud, før du køber dine billetter.
   I gennemsnit er der 1 tog om dagen fra Firenze til München. Rejsetider og forbindelser kan være anderledes i weekender og på helligdage i forhold til hverdage.
   Dagens første tog på denne rute afgår fra Firenze kl. 11. 37. Dagens sidste tog afgår fra Firenze kl. 11. 37. Find den nyeste togplan fra Firenze til München, og book det tidspunkt, som passer dig bedst.
   Hvis du køber en togbillet fra Firenze til München inden for de næste syv dage, kan du finde enkeltbilletter, der i gennemsnit koster 405 DKK. Vi anbefaler dog, at du booker din togrejsen på forhånd for at få de bedste priser. Togbilletter imellem Firenze og München sættes for det meste til salg et par måneder før den planlagte afrejsedato.
   Stationer

   Importer stationer og lufthavne for denne rejse

   Firenze
   München

   Tog fra %(Departure)s til %(Arrival)s – var det ikke lige det, du ledte efter?

   Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.

   Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

   Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

   ios-badge
   android-badge
   Hand With Phone
   Valuta
   Sprog

   Nyttige links