[menuItemContent][menuItemRightSideContent]
Valuta

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

tor.
27. jan.
181 krSNCB | IC
fre.
28. jan.
241 krSNCB | IC
man.
31. jan.
181 krSNCB | IC
tir.
1. feb.
372 krSNCB | IC

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB

Rejstip: Tog fra Charleroi til Rotterdam

Du kan nemt tage toget til Rotterdam. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Charleroi til Rotterdam.
FAQs

Hvordan kommer jeg med tog fra Charleroi til Rotterdam billigst muligt?

De billgste tog billetter fra Charleroi til Rotterdam koster 181 DKK. Prisen afhænger dog af hvornår du bestiller dine billetter. Hvis du vil spare penge, er det en god idé at booke i god tid.

Hvad koster det i gennemsnit at komme med tog fra Charleroi til Rotterdam?

Det koster i gennemsnit 270 DKK at rejse med tog fra Charleroi til Rotterdam. Priserne varierer dog alt efter hvornår du bestiller. Som regel er det bedst at være i god tid, hvis du vil have en god pris.

Hvad er den korteste vej fra Charleroi til Rotterdam med tog?

Før du planlægger din rejse fra Charleroi til Rotterdam, er det en fordel at vide at der er 168 km fra Charleroi til Rotterdam, når du rejser med tog. Omio kan hjælpe dig med at finde billige tog billetter, især hvis du reserverer i god tid.

Hvor lang tid tager det at rejse med tog mellem Charleroi og Rotterdam?

Den gennemsnitlige rejsetid fra Charleroi til Rotterdam varer 2 h 56 min med tog, men hvis du rejser i weekender eller på helligdage kan rejsetiden vare længere. Find de hurtigste forbindelser og de billigste billetter til din rejse på Omio.

Hvad er den mest populære togstation i Rotterdam og i Charleroi?

Hvis du rejser fra fra Charleroi til Rotterdam, er der størst sandsynlighed for at du kommer til at rejse via Charleroi-South og Rotterdam Centraal, da det er de mest populære togstationer.

Hvor ligger banegårde ne i Charleroi og i Rotterdam?

Ca. 872 m fra centrum finder du Charleroi-South, som er Omios brugeres foretrukne banegård i Charleroi. Og når du ankommer, er den mest populære banegård Rotterdam Centraal og ligger i en afstand af 659 m fra det centrale Rotterdam.

Med hvilke togselskaber kan man rejse fra Charleroi til Rotterdam?

Med SNCB | IC eller Thalys kan du rejse hurtigt fra Charleroi til Rotterdam. På Omios hjemmeside kan du også undersøge hvad de andre togselskaber har at tilbyde og dermed få den bedste pris.

Kan jeg købe returbilletter til min tog rejse imellem Charleroi og Rotterdam?

Hvis du vil rejse md tog fra Charleroi til Rotterdam, kan du finde billetter på Omios hjemmeside og bestille online. Du kan endda bruge vores app til at finde al den rejseinformation du har brug for. Så bliver din rejse så let og behagelig som mulig.

Jeg skal rejse med tog fra Charleroi til Rotterdam. Hvilke destinationer i nærheden af Rotterdam skal jeg besøge?

Din tog rejse fra Charleroi til Rotterdam behøver ikke at ende i Rotterdam. Nogle af de mest populære destinationer i nærheden af Rotterdam er Amsterdam, Bruxelles eller Paris. Hvis du vil fortsætte din rejse og besøge nogle af disse destinationer, så book billige billetter hos Omio.

Hvordan kommer jeg fra Charleroi til Rotterdam hvis jeg ikke har en bil? Kan jeg rejse med tog i stedet?

Omio kan hjælpe dig. Du behøver ikke en bil for at rejse Charleroi til Rotterdam. Søg på vores hjemmeside, og find de bedste og billigste tog billetter fra Charleroi til Rotterdam allerede i dag.
Stationer

Importer stationer og lufthavne for denne rejse

Charleroi
Rotterdam
Charleroi Sud
Faciliteter
Forfriskninger
Charleroi-Ouest
Faciliteter
Couillet
Faciliteter
Jamioulx
Faciliteter
Lodelinsart
Faciliteter
Marchienne au Pont
Faciliteter
Marchienne-Zone
Faciliteter

Tog fra Charleroi til Rotterdam – var det ikke lige det, du ledte efter?

Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.