Tog fra Breclav til Prag

De billigste tog fra Breclav til Prag

Tider og priser for 07. okt.

Billigste

140 kr

Gennemsnit

165 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Cheapest
18:38Breclav3t36 22:14Prag
0 skift
140 kr1Enkeltbillet
07:38Breclav3t36 11:14Prag
0 skift
191 kr1Enkeltbillet

Togtider Breclav til Prag

Viser tog for i morgen, fredag 7. oktober
07:38Breclav3t36 11:14Prag
0 skift
18:38Breclav3t36 22:14Prag
0 skift

Dette er dagens sidste tog.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

fre
07. okt.
lør
08. okt.
søn
09. okt.
man
10. okt.
tir
11. okt.
ons
12. okt.
tor
13. okt.

De hurtigste tog fra Breclav til Prag

Tider og priser for 07. okt.

Hurtigste rejse

3 t 36 m

Gennemsnit

3 t 36 m

Togafgange pr. dag

2

Afstand

231 km

Ud af de 2 togafgange, der hver dag kører fra Breclav til Prag, kører 2 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

rejsetid
07:38Breclav3t36 11:14Prag
0 skift
191 kr1Enkeltbillet
rejsetid
18:38Breclav3t36 22:14Prag
0 skift
140 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB

Rejstip: Tog fra Breclav til Prag

Rejstip: Du kan nemt tage toget til Prag. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Breclav til Prag.
FAQs
Tog billetter fra Breclav til Prag koster 85 DKK, når de er billigst. Du kan spare penge ved at lade Omio hjælpe dig med at finde de billigste billetter i god tid før din tog rejse fra Breclav til Prag.
I gennemsnit koster det at rejse med tog fra Breclav til Prag. Men hvis du booker i god tid, har du større chancer for at finde en god pris. Hvis du venter til afrejsedagen, er billetterne som regel dyrere.
Afstanden imellem Breclav og Prag er ca. 231 km med tog. Bestil dine billetter i god tid for at få de bedste tilbud på Omio eller via Omio app'en.
Det er altid godt at vide hvor lang tid du skal rejse. Når du rejser med tog fra Breclav til Prag, varer rejsen ca. 3 h 36 min. Lad Omio hjælpe dig med at finde hvad du har brug for.

Hvis du rejser fra fra Breclav til Prag, er der størst sandsynlighed for at du kommer til at rejse via Břeclav, Autobusové Nádraží og Prague, da det er de mest populære togstationer.

Den banegård som flest Omio brugere benytter, når de rejser fra Breclav hedder Břeclav, Autobusové Nádraží og den ligger 1.9 km fra centrum. Den mest populære banegård i Prag hedder Prague og ligger 3.6 km fra bymidten.

Hvis du leder efter billige billetter til din tog fra Breclav til Prag, kan RegioJet a. S. STUDENT AGENCY k. S. ÖBB | Euro City (EC), Czech Railway, RegioJet eller Railjet med sikkerhed hjælpe dig. Men du har også mulighed for at søge på Omio efter flere togselskaber for at finde den rigtige løsning for dig.
Hvis du vil rejse md tog fra Breclav til Prag, kan du finde billetter på Omios hjemmeside og bestille online. Du kan endda bruge vores app til at finde al den rejseinformation du har brug for. Så bliver din rejse så let og behagelig som mulig.
Din tog rejse fra Breclav til Prag behøver ikke at ende i Prag. Nogle af de mest populære destinationer i nærheden af Prag er Berlin, Wien eller Budapest. Hvis du vil fortsætte din rejse og besøge nogle af disse destinationer, så book billige billetter hos Omio.
Hvis du ikke har en bil, er det ikke noget problem at rejse med tog fra Breclav til Prag. Omio kan finde og sammenligne billetter, så du får det bedste tilbud. På Omio app'en kan du endda samle alle dine billetter på et sted, så du kan bevare overblikket over din tog rejse.
Stationer

Importer stationer og lufthavne for denne rejse

Breclav
Prag

Tog fra Breclav til Prag – var det ikke lige det, du ledte efter?

Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.

Mest populære rejsedestinationer

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog

Nyttige links