Tog fra Barcelona til Paris

De billigste tog fra Barcelona til Paris

Tider og priser for 20. maj

Billigste

1932 kr

Gennemsnit

1932 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Cheapest
09:10Barcelona Sants6t39 15:49Paris Gare de Lyon
0 skift
1932 kr1Enkeltbillet

Togtider Barcelona til Paris

Viser tog for i morgen, fredag 20. maj
09:10Barcelona Sants6t39 15:49Paris Gare de Lyon
0 skift

Dette er dagens sidste tog.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

fre
20. maj
lør
21. maj
søn
22. maj
man
23. maj
tir
24. maj
ons
25. maj
tor
26. maj
fre
27. maj
lør
28. maj
søn
29. maj
man
30. maj
tir
31. maj
ons
01. jun.
tor
02. jun.
fre
03. jun.
lør
04. jun.
søn
05. jun.
man
06. jun.
tir
07. jun.
ons
08. jun.
tor
09. jun.

De hurtigste tog fra Barcelona til Paris

Tider og priser for 20. maj

Hurtigste rejse

6 t 39 m

Gennemsnit

6 t 39 m

Togafgange pr. dag

1

Afstand

830 km

Ud af de 1 togafgange, der hver dag kører fra Barcelona til Paris, kører 1 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

rejsetid
09:10Barcelona Sants6t39 15:49Paris Gare de Lyon
0 skift
1932 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i Paris?

vis på kort

De mest populære hoteller

Se mere

Hele huse og lejligheder

Se mere

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Rejstip: Tog fra Barcelona til Paris

Du kan nemt tage toget til Paris. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Barcelona til Paris.
FAQs
Den billgste måde at komme med tog fra Barcelona til Paris koster 1.488 DKK. Jo tidligere du køber din billetter, jo bedre. Spar penge ved at booke dine tog billetter på Omios hjemmeside i god tid.
Gennemsnitligt koster tog billetter fra Barcelona til Paris 1.707 DKK. Det kan anbefales at bestille sine tog billetter i god tid før rejsetidspunktet. På den måde er du sikker på at få de bedste priser.
Når du rejser med tog fra Barcelona til Paris, skal du regne med en afstand på 830 km. Jo tidligere du booker dine billetter, jo billigere kan du få din rejse.
Rejsetiden imellem fra Barcelona og Paris varierer alt efter hvilke dage, du rejser på, men gennemsnitligt tager en tog rejse fra Barcelona til Paris 6 h 39 min. Brug Omio app'en eller hjemmesiden til at finde den bedste forbindelse og den billigste pris på din rejse.

Vores kunder som booker billige rejser med tog fra Barcelona til Paris rejser oftest via Barcelona Sants og Paris Gare de Lyon. Book dine billetter på Omio i dag.

Den togstation som flest Omio brugere benytter, når de rejser fra Barcelona hedder Barcelona Sants og den ligger 2.6 km fra centrum. Den mest populære banegård i Paris hedder Paris Gare de Lyon og ligger 3.1 km fra bymidten.

Hvis du leder efter billige billetter til din tog fra Barcelona til Paris, kan Renfe eller Renfe-SNCF med sikkerhed hjælpe dig. Men du har også mulighed for at søge på Omio efter flere togselskaber for at finde den rigtige løsning for dig.
Hvis du vil rejse med tog fra Barcelona til Paris uden stop, bør du overveje at købe dine tog billetter hos Renfe. Du kan også søge på andre transportformer og finde den løsning, der passer bedst til dig. Her kan Omio hjælpe dig.
Det har aldrig været lettere at bestille tog billetter imellem Barcelona og Paris til fornuftige priser med Omio. Du skal bare indtaste rejsetidspunk og destination, og så finder vi de billigste enkelt- eller returbilletter til dig. For at gøre det endnu nemmere, har vi også samlet al information om din rejse på app'en.
Din tog rejse fra Barcelona til Paris behøver ikke at ende i Paris. Nogle af de mest populære destinationer i nærheden af Paris er London, Amsterdam eller Bruxelles. Hvis du vil fortsætte din rejse og besøge nogle af disse destinationer, så book billige billetter hos Omio.
Omio kan hjælpe dig. Du behøver ikke en bil for at rejse Barcelona til Paris. Søg på vores hjemmeside, og find de bedste og billigste tog billetter fra Barcelona til Paris allerede i dag.
Stationer

Importer stationer og lufthavne for denne rejse

Barcelona
Paris

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog

Nyttige links