Tog fra Barcelona til London

lør. 22. jun.
+ Tilføj retur
QR-Code
Scan for at hente vores gratis app
Brug vores app til at få live rejseopdateringer og booke mobilbilletter til tog, busser, fly og færger.
App Store
rate4.9
42K vurderinger
Google Play
rate4.6
136K anmeldelser

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

lør.
22. jun.
søn.
23. jun.
man.
24. jun.
tirs.
25. jun.
ons.
26. jun.
tors.
27. jun.
fre.
28. jun.
lør.
29. jun.
søn.
30. jun.
man.
01. jul.
tirs.
02. jul.
ons.
03. jul.
tors.
04. jul.
fre.
05. jul.
lør.
06. jul.
søn.
07. jul.
man.
08. jul.
tirs.
09. jul.
ons.
10. jul.
tors.
11. jul.
fre.
12. jul.

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB

Oversigt: Tog fra Barcelona til London

distanceAfstand1138 km
durationGennemsnitlig rejsetid med tog9 t. 2 min.
priceGennemsnitlig billetpris for tog5.203 DKK
frequencyAntal Tog2 dagligt
changesDirekte togNej
carriersTogselskaberSNCF | TGV INOUI, Renfe-SNCF eller TGV INOUI

Med toget fra Barcelona til London er denne rejse 1138 km lang og tager i gennemsnit 9 t. 2 min. med vores partnere som SNCF | TGV INOUI, Renfe-SNCF eller TGV INOUI. Normalt det 2 tog dagligt. Du får den billigste togbillet på denne rejse for helt ned til 5.203 DKK, men gennemsnitsprisen for togbilletter er 5.203 DKK. Rejsende rejser oftest fra Barcelona Sants og ankommer til Euston Station.

Rejstip: Tog fra Barcelona til London

Rejstip: Du kan nemt tage toget til London. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Barcelona til London.
FAQs
Billige tog billetter fra Barcelona til London kan starte fra så lidt som 5.203 DKK (655 €), når du booker i forvejen. Den gennemsnitlige tog billetpris for Barcelona til London er 5.203 DKK (655 €); dog varierer priserne afhængigt af tidspunktet på dagen og klassen, og de plejer at være dyrere på selve dagen.
I gennemsnit er rejsetiden fra Barcelona til London med tog 9 t. 2 min.   for den 1138 km lange rute tur, men rejsetiden kan variere, hvis du rejser i weekender og på helligdage.
Den første tog fra Barcelona til London afgår kl. 09. 28.
Seneste tog fra Barcelona til London afgår kl. 13. 25.
Det 2 tog om dagen fra Barcelona til London, som kræver mindst ét skift med SNCF | TGV INOUI, Renfe-SNCF eller TGV INOUI. Tidsplaner kan variere på helligdage eller weekender med færre tog.
Ja, du kan tage et højhastighedstog fra Barcelona til London med Renfe-SNCF eller TGV INOUI. Samlet set kan du rejse med følgende selskaber: SNCF | TGV INOUI, Renfe-SNCF eller TGV INOUI.
For tur fra Barcelona til London kan du tage tog med SNCF | TGV INOUI, Renfe-SNCF eller TGV INOUI. Sørg for at tjekke alle mulige togselskaber, der tilbyder services imellem Barcelona og London på Omio, for at sammenligne hvilke faciliteter de kan have.

Når du rejser fra Barcelona, har du forskellige banegård muligheder for at starte din rejse, herunder fra Barcelona Sants, Passeig de Gràcia Station og Barcelona. Når du ankommer til London, kan du afslutte din rejse i togstationer på Euston Station, St Pancras Station og King's Cross Station.

Passagerer stiger mest hyppigt på tog fra Barcelona Sants, som ligger ca. Fra byens centrum, og de stiger af tog ved Euston Station, som ligger fra byens centrum.

Dog har du andre muligheder, da du kan rejse fra Barcelona til London på 3 forskellige måder: tog, bus eller fly.
HjemTogTog LondonTog fra Barcelona til London

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog